ВИКОНАВЧИЙ ОРГАН КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
(КИЇВСЬКА МІСЬКА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ)
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
06.03.2015 N 209
Про визначення Департаменту освіти і науки, молоді та спорту
виконавчого органу Київської міської ради
(Київської міської державної адміністрації)
генеральним замовником для організації та проведення
процедур закупівель продуктів харчування за рамковими угодами
Відповідно до статей 1, 13 Закону України "Про здійснення державних закупівель", постанови Кабінету Міністрів України від 04 липня 2012 року N 602 "Про затвердження Порядку визначення генеральних замовників та взаємодії замовників з генеральним замовником за рамковими угодами", наказу Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 24 квітня 2012 року N 503 "Про затвердження Переліку товарів і послуг, які можуть закуповуватися за рамковими угодами", зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 17 травня 2012 року за N 785/21098:
1. Визначити Департамент освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) генеральним замовником для організації та проведення процедур закупівель продуктів харчування за рамковими угодами за рахунок коштів бюджету міста Києва в інтересах замовників - управлінь освіти районних в місті Києві державних адміністрацій строком на 1,5 року, починаючи з 01 липня 2015 року згідно з додатком.
2. Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації):
2.1. Провести процедури закупівель продуктів харчування для дошкільних навчальних закладів комунальної власності територіальної громади міста Києва у встановленому порядку.
2.2. Забезпечити дотримання вимог Порядку визначення генеральних замовників та взаємодії замовників з генеральним замовником за рамковими угодами, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 04 липня 2012 року N 602.
2.3. Забезпечити оприлюднення цього розпорядження на веб-порталі Уповноваженого органу у сфері закупівель у встановленому порядку.
3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступників голови Київської міської державної адміністрації згідно з розподілом обов'язків.
Голова В. Кличко
Додаток
до розпорядження виконавчого органу
Київської міської ради
(Київської міської державної адміністрації)
06.03.2015 N 209
Перелік
замовників - управлінь освіти районних
в місті Києві державних адміністрацій, в інтересах яких
генеральним замовником для організації та проведення
процедур закупівель продуктів харчування за рамковими
угодами за рахунок коштів бюджету міста Києва визначено
Департамент освіти і науки, молоді та спорту виконавчого
органу Київської міської ради
(Київської міської державної адміністрації) строком
на 1,5 року, починаючи з 01 липня 2015 року
| Найменування замовника | Перелік продуктів харчування, код товару |
| 1. Управління освіти Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації | 1. Сік фруктовий та овочевий (10.32.1) 2. Продукція рибна, свіжа, охолоджена чи заморожена (10.20.1) 3. Молоко та вершки, рідинні, оброблені (10.51.1) 4. Сир сичужний та кисломолочний (10.51.4) 5. Продукти молочні інші (10.51.5) 6. Плоди та овочі, оброблені та законсервовані, крім картоплі (10.39.1) 7. Плоди й горіхи, оброблені та законсервовані (10.39.2) 8. Яблука (01.24.1) 9. Плоди тропічних і субтропічних культур (01.22.1) "Цукор-сирець, тростинний і очищений тростинний чи буряковий цукор (сахароза); меляса" (цукор-пісок) (10.81.1) 10. М'ясо великої рогатої худоби, свиней, овець, кіз, коней та інших тварин родини конячих, свіже чи охолоджене (10.11.1) 11. Масло вершкове та молочні пасти (10.51.3) 12. Крупи, крупка, гранули та інші продукти з зерна зернових культур (10.61.3) 13. Овочі коренеплідні, цибулинні та бульбоплідні (01.13.4) 14. Коренеплоди та бульби їстівні з високим вмістом крохмалю та інуліну (01.13.5) 15. Культури овочеві плодоносні інші (10.13.3) 16. Овочі листкові (10.13.1) 17. М'ясо свійської птиці, свіже чи охолоджене (10.12.1) |
| 2. Управління освіти Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації | 1. Сік фруктовий та овочевий (10.32.1) 2. Продукція рибна, свіжа, охолоджена чи заморожена (10.20.1) 3. Молоко та вершки, рідинні, оброблені (10.51.1) 4. Сир сичужний та кисломолочний (10.51.4) 5. Продукти молочні інші (10.51.5) 6. Плоди та овочі, оброблені та законсервовані, крім картоплі (10.39.1) 7. Плоди й горіхи, оброблені та законсервовані 10.39.2) 8. Яблука (01.24.1) 9. Плоди цитрусових культур (10.23.1) 10. Плоди тропічних і субтропічних культур (01.22.1) 11. "Цукор-сирець, тростинний і очищений тростинний чи буряковий цукор (сахароза); меляса" (цукор-пісок) (10.81.1) 12. М'ясо заморожене та заморожені харчові субпродукти; м'ясо та харчові субпродукти інші (10.11.3) 13. Масло вершкове та молочні пасти (10.51.3) 14. Крупи, крупка, гранули та інші продукти з зерна зернових культур (10.61.3) 15. Олії рафіновані (10.41.5) 16. Овочі коренеплідні, цибулинні та бульбоплідні (01.13.4) 17. Коренеплоди та бульби їстівні з високим вмістом крохмалю та інуліну (01.13.5) 18. Культури овочеві плодоносні інші (10.13.3) 19. Овочі листкові (10.13.1) 20. М'ясо свійської птиці, свіже чи охолоджене (10.12.1) 21. Вироби хлібобулочні, кондитерські та кулінарні, борошняні, тривалого зберігання (10.72.1) 22. Борошно зернових і овочевих культур (10.61.2) 23. Рис напівобрушений чи повністю обрушений, або лущений чи дроблений (10.61.1) 24. Макарони, локшини, кускус і подібні борошневі вироби (10.73.1) 25. Виноград (01.21.1) 26. Плоди зерняткових і кісточкових культур (01.24.2) 27. Ягоди та плоди рослин роду Vaccinium (01.25.1) 28. Сіль харчова (10.84.3) |
| 3. Управління освіти Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації | 1. Сік фруктовий та овочевий (10.32.1) 2. Продукція рибна, свіжа, охолоджена чи заморожена (10.20.1) 3. Молоко та вершки, рідинні, оброблені (10.51.1) 4. Сир сичужний та кисломолочний (10.51.4) 5. Продукти молочні інші (10.51.5) 6. Яблука (01.24.1) 7."Цукор-сирець, тростинний і очищений тростинний чи буряковий цукор (сахароза); меляса" (цукор-пісок) (10.81.1) 8. М'ясо великої рогатої худоби, свиней, овець, кіз, коней та інших тварин родини конячих, свіже чи охолоджене (10.11.1) 9. Масло вершкове та молочні пасти (10.51.3) 10. Крупи, крупка, гранули та інші продукти з зерна зернових культур (10.61.3) 11. Олії рафіновані (10.41.5) 12. Овочі коренеплідні, цибулинні та бульбоплідні (01.13.4) 13. Коренеплоди та бульби їстівні з високим вмістом крохмалю та інуліну (01.13.5) 14. Культури овочеві плодоносні інші (10.13.3) 15. Овочі листкові (10.13.1) 16. М'ясо свійської птиці, свіже чи охолоджене (10.12.1) 17. Борошно зернових і овочевих культур (код товару 10.61.2) 18. Плоди зерняткових і кісточкових культур (01.24.2) |
| 4. Управління освіти Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації | 1. Сік фруктовий та овочевий (10.32.1) 2. Продукція рибна, свіжа, охолоджена чи заморожена (10.20.1) 3. Молоко та вершки, рідинні, оброблені (10.51.1) 4. Сир сичужний та кисломолочний (10.51.4) 3. Продукти молочні інші (10.51.5) 6. Яблука (01.24.1) 7. Плоди цитрусових культур (10.23.1) 8."Цукор-сирець, тростинний і очищений тростинний чи буряковий цукор (сахароза); меляса" (цукор-пісок) (10.81.1) 9. М'ясо великої рогатої худоби, свиней, овець, кіз, коней та інших тварин родини конячих, свіже чи охолоджене (10.11.1) 10. Масло вершкове та молочні пасти (10.51.3) 11. Крупи, крупка, гранули та інші продукти з зерна зернових культур (10.61.3) 12. Олії рафіновані (10.41.5) 13. Овочі коренеплідні, цибулинні та бульбоплідні (01.13.4) 14. Коренеплоди та бульби їстівні з високим вмістом крохмалю та інуліну (01.13.5) 15. Культури овочеві плодоносні інші (10.13.3) 16. Овочі листкові (10.13.1) 17. М'ясо свійської птиці, свіже чи охолоджене (10.12.1) 18. Вироби хлібобулочні, кондитерські та кулінарні, борошняні, тривалого зберігання (10.72.1) 19. Борошно зернових і овочевих культур (10.61.2) 20. Рис напівобрушений чи повністю обрушений, або лущений чи дроблений (10.61.1) 21. Макарони, локшини, кускус і подібні борошневі вироби (10.73.1) |
| 5. Управління освіти Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації | 1. Сік фруктовий та овочевий (10.32.1) 2. Продукція рибна, свіжа, охолоджена чи заморожена (10.20.1) 3. Молоко та вершки, рідинні, оброблені (код товару 10.51.1) 4. Сир сичужний та кисломолочний (10.51.4) 5. Продукти молочні інші (10.51.5) 6. Плоди та овочі, оброблені та законсервовані, крім картоплі (10.39.1) 7. Яблука (01.24.1) 8. Плоди цитрусових культур (10.23.1) 9. Плоди тропічних і субтропічних культур (01.22.1) 10."Цукор-сирець, тростинний і очищений тростинний чи буряковий цукор (сахароза); меляса" (цукор-пісок) (10.81.1) 11. М'ясо великої рогатої худоби, свиней, овець, кіз, коней та інших тварин родини конячих, свіже чи охолоджене (10.11.1) 12. М'ясо заморожене та заморожені харчові субпродукти; м'ясо та харчові субпродукти інші (10.11.3) 13. Масло вершкове та молочні пасти (10.51.3) 14. Крупи, крупка, гранули та інші продукти з зерна зернових культур (10.61.3) 15. Олії рафіновані (10.41.5) 16. Овочі коренеплідні, цибулинні та бульбоплідні (01.13.4) 17. Коренеплоди та бульби їстівні з високим вмістом крохмалю та інуліну (01.13.5) 18. Культури овочеві плодоносні інші (10.13.3) 19. Овочі листкові (10.13.1) 20. М'ясо свійської птиці, свіже чи охолоджене (10.12.1) 21. Вироби хлібобулочні, кондитерські та кулінарні, борошняні, тривалого зберігання (10.72.1) 22. Борошно зернових і овочевих культур (10.61.2) 23. Рис напівобрушений чи повністю обрушений, або лущений чи дроблений (10.61.1) 24. Макарони, локшини, кускус і подібні борошневі вироби (10.73.1) 25. Виноград (01.21.1) 26. Плоди зерняткових і кісточкових культур (01.24.2) 27. Ягоди та плоди рослин роду Vaccinium (01.25.1) 28. Сіль харчова (10.84.3) |
| 6. Управління освіти Печерської районної в місті Києві державної адміністрації | 1. Продукція рибна, свіжа, охолоджена чи заморожена (10.20.1) 2. Молоко та вершки, рідинні, оброблені (10.51.1) 3.Сир сичужний та кисломолочний (10.51.4) 4. М'ясо великої рогатої худоби, свиней, овець, кіз, коней та інших тварин родини конячих, свіже чи охолоджене (10.11.1) 5. Масло вершкове та молочні пасти (10.51.3) 6. Коренеплоди та бульби їстівні з високим вмістом крохмалю та інуліну (01.13.5) 7. М'ясо свійської птиці, свіже чи охолоджене (10.12.1) |
| 7. Управління освіти Подільської районної в місті Києві державної адміністрації | 1. Сік фруктовий та овочевий (10.32.1) 2. Продукція рибна, свіжа, охолоджена чи заморожена (10.20.1) 3. Молоко та вершки, рідинні, оброблені (10.51.1) 4. Сир сичужний та кисломолочний (10.51.4) 5. Продукти молочні інші (10.51.5) 6. Плоди та овочі, оброблені та законсервовані, крім картоплі (10.39.1) 7. Яблука (01.24.1) 8. Плоди цитрусових культур (10.23.1) 9. Плоди тропічних і субтропічних культур (01.22.1) 10. Цукор-сирець, тростинний і очищений тростинний чи буряковий цукор (сахароза); меляса" (цукор-пісок) (10.81.1) 11. М'ясо великої рогатої худоби, свиней, овець, кіз, коней та інших тварин родини конячих, свіже чи охолоджене (10.11.1) 12. Масло вершкове та молочні пасти (10.51.3) 13. Крупи, крупка, гранули та інші продукти з зерна зернових культур (10.61.3) 14. Олії рафіновані (10.41.5) 15. Овочі коренеплідні, цибулинні та бульбоплідні (01.13.4) 16. Коренеплоди та бульби їстівні з високим вмістом крохмалю та інуліну (01.13.5) 17. Культури овочеві плодоносні інші (10.13.3) 18. Овочі листкові (10.13.1) 19. М'ясо свійської птиці, свіже чи охолоджене (10.12.1) 20. Вироби хлібобулочні, кондитерські та кулінарні, борошняні, тривалого зберігання (10.72.1) 21. Борошно зернових і овочевих культур (10.61.2) 22. Рис напівобрушений чи повністю обрушений, або лущений чи дроблений (10.61.1) 23. Макарони, локшини, кускус і подібні борошневі вироби (10.73.1) 24. Виноград (01.21.1) 25. Плоди зерняткових і кісточкових культур (01.24.2) 26. Сіль харчова (10.84.3) |
| 8. Управління освіти Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації | 1. Сік фруктовий та овочевий (10.32.1) 2. Продукція рибна, свіжа, охолоджена чи заморожена (10.20.1) 3. Молоко та вершки, рідинні, оброблені (10.51.1) 4. Сир сичужний та кисломолочний (10.51.4) 5. Продукти молочні інші (10.51.5) 6. Плоди та овочі, оброблені та законсервовані, крім картоплі (10.39.1) 7. Плоди й горіхи, оброблені та законсервовані (10.39.2) 8. Яблука (01.24.1) 9. Плоди цитрусових культур (10.23.1) 10. Плоди тропічних і субтропічних культур (01.22.1) 11. "Цукор-сирець, тростинний і очищений тростинний чи буряковий цукор (сахароза); меляса" (цукор-пісок) (10.81.1) 12. М'ясо великої рогатої худоби, свиней, овець, кіз, коней та інших тварин родини конячих, свіже чи охолоджене (10.11.1) 13. М'ясо заморожене та заморожені харчові субпродукти; м'ясо та харчові субпродукти інші (10.11.3) 14. Масло вершкове та молочні пасти (10.51.3) 15. Крупи, крупка, гранули та інші продукти з зерна зернових культур (10.61.3) 16. Олії рафіновані (10.41.5) 17. Овочі коренеплідні, цибулинні та бульбоплідні (01.13.4) 18. Коренеплоди та бульби їстівні з високим вмістом крохмалю та інуліну (01.13.5) 19. Культури овочеві плодоносні інші (10.13.3) 20. Овочі листкові (10.13.1) 21. Вироби хлібобулочні, кондитерські та кулінарні, борошняні, тривалого зберігання (10.72.1) 22. Борошно зернових і овочевих культур (10.61.2) 23. Рис напівобрушений чи повністю обрушений, або лущений чи дроблений (10.61.1) 24. Макарони, локшини, кускус і подібні борошневі вироби (10.73.1) 25. Плоди зерняткових і кісточкових культур (01.24.2) 26. Ягоди та плоди рослин роду Vaccinium (01.25.1) 27. Сіль харчова (10.84.3) |
| 9. Управління освіти Солом'янської районної в місті Києві державної адміністрації | 1. Сік фруктовий та овочевий (10.32.1) 2. Продукція рибна, свіжа, охолоджена чи заморожена (10.20.1) 3. Молоко та вершки, рідинні, оброблені (10.51.1) 4. Сир сичужний та кисломолочний (10.51.4) 5. Продукти молочні інші (10.51.5) 6. "Цукор-сирець, тростинний і очищений тростинний чи буряковий цукор (сахароза); меляса" (цукор-пісок) (10.81.1) 7. М'ясо великої рогатої худоби, свиней, овець, кіз, коней та інших тварин родини конячих, свіже чи охолоджене (10.11.1) 8. М'ясо заморожене та заморожені харчові субпродукти; м'ясо та харчові субпродукти інші (10.11.3) 9. Масло вершкове та молочні пасти (10.51.3) 10. Крупи, крупка, гранули та інші продукти з зерна зернових культур (10.61.3) 11. М'ясо свійської птиці, свіже чи охолоджене (10.12.1) |
| 10. Управління освіти Шевченківської в місті Києві державної адміністрації | 1. Сік фруктовий та овочевий (10.32.1) 2. Продукція рибна, свіжа, охолоджена чи заморожена (10.20.1) 3. Молоко та вершки, рідинні, оброблені (10.51.1) 4. Сир сичужний та кисломолочний (10.51.4) 5. Продукти молочні інші (10.51.5) 6. Плоди та овочі, оброблені та законсервовані, крім картоплі (10.39.1) 7. Плоди й горіхи, оброблені та законсервовані (10.39.2) 8. Яблука (01.24.1) 9. Плоди цитрусових культур (10.23.1) 10. Плоди тропічних і субтропічних культур (01.22.1) 11. "Цукор-сирець, тростинний і очищений тростинний чи буряковий цукор (сахароза); меляса" (цукор-пісок) (10.81.1) 12. М'ясо великої рогатої худоби, свиней, овець, кіз, коней та інших тварин родини конячих, свіже чи охолоджене (10.11.1) 13. М'ясо заморожене та заморожені харчові субпродукти; м'ясо та харчові субпродукти інші (10.11.3) 14. Масло вершкове та молочні пасти (10.51.3) 15. Крупи, крупка, гранули та інші продукти з зерна зернових культур (10.61.3) 16. Олії рафіновані (10.41.5) 17. Овочі коренеплідні, цибулинні та бульбоплідні (01.13.4) 18. Коренеплоди та бульби їстівні з високим вмістом крохмалю та інуліну (01.13.5) 19. Культури овочеві плодоносні інші (10.13.3) 20. Овочі листкові (10.13.1) |
Керівник апарату В. Бондаренко
