МІНІСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ ТА ПРОДОВОЛЬСТВА УКРАЇНИ

НАКАЗ
28.07.2017 N 401

Про затвердження технологічної документації
на виробництво виноробної продукції

Відповідно до статті 5 Закону України "Про виноград та виноградне вино" та пункту 8 Положення про Міністерство аграрної політики та продовольства України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 листопада 2015 року N 1119, Положення про Центральну галузеву дегустаційну комісію виноробної промисловості, затвердженого наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 22 січня 2013 року N 28, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 06 лютого 2013 року за N 221/22753, враховуючи протоколи Центральної галузевої дегустаційної комісії виноробної промисловості від 26 квітня 2017 року N 6, від 01 лютого 2017 року N 2 від 31 травня 2017 року N 7 та від 21 червня 2017 року N 9, наказую:

1. Затвердити:

1) технологічні інструкції:

на виробництво спиртів коньячних витриманих від 6 місяців до 3-х років (для міцних напоїв і бренді згідно ТУ У 11.0-004412056-005);

на виробництво спиртів коньячних витриманих від 6 місяців до 3-х років (для міцних напоїв і бренді згідно ТУ У 11.0-34253750-007:2017);

на виробництво спиртів коньячних витриманих від 6 місяців до 3-х років (для міцних напоїв і бренді згідно ТУ У 11.0-00413475-005:2017);

на виробництво напою винного ароматизованого напівсолодкого рожевого "Коктейль винний Грейпфрут";

на виробництво напою винного ароматизованого напівсолодкого білого "Коктейль винний Мохіто";

на виробництво напою винного ароматизованого тихого напівсолодкого білого "Яблуко";

на виробництво напою винного ароматизованого тихого напівсолодкого білого "Манго";

на виробництво напою винного ароматизованого тихого напівсолодкого червоного "Кавун";

на виробництво напоїв винних слабоалкогольних ігристих напівсолодких білих з натуральними ароматизаторами - манго, персик, карамболь, виноград мускатний; напівсолодких рожевих з натуральними ароматизаторами - гранат, вишня; напівсолодкого червоного з натуральним ароматизатором полуниця "Наш Київ" (Nash Kyiv, Nash Kiev) лайт (light), еір (air);

на виробництво напою винного слабоалкогольного ігристого напівсолодкого, солодкого білого "Наш Київ" (Nash Kyiv, Nash Kiev) лайт (light), еір (air);

на виробництво напою алкогольного міцного "САЛЮТЕ ВИНОГРАДНА ГОРІЛКА" ("SALUTE GRAPE VODKA");

на виробництво напою алкогольного міцного "САЛЮТЕ ВИНОГРАДНА ГОРІЛКА ЗОЛОТА" ("SALUTE GRAPE VODKA GОLD");

2) зміни до технологічних інструкцій:

зміна N 1 до технологічної інструкції на виробництво вина виноградного ароматизованого червоного "Подих кохання";

зміна N 1 до технологічної інструкції на виробництво вина виноградного ароматизованого червоного Терпкий поцілунок";

зміна N 1 до технологічної інструкції на виробництво вина виноградного ароматизованого білого "Ласкавий поцілунок";

зміна N 1 до технологічної інструкції на виробництво вина виноградного ароматизованого рожевого "Полуничний рай";

2. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

Перший заступник Міністра М. Мартинюк