Увага! Це є застаріла редакція документа. На останню редакцію

МІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ УКРАЇНИ

Затверджено
Наказ Міністерства
юстиції України
08.06.2012 N 848
/5

Зареєстровано
в Міністерстві юстиції України
14 червня 2012 р. за N 969/21281

Норма
належності посуду та інвентарю для їдалень навчальних
закладів, що належать до сфери управління Державної
пенітенціарної служби України

N з/п  Найменування виду майна  Одиниця виміру  На чотиримісний стіл 
загальна їдальня  їдальня медичного пункту 
кількість предметів  кількість осіб  кількість предметів  кількість осіб 
Блюдця форфорові (порцелянові) чайні  шт. 
Вази скляні (пластмасові) для хліба  шт. 
Каструлі глибокі емальовані або алюмінієві ємністю:           
3,5 л для перших страв;  шт. 
2,0 л для других страв  шт. 
Виделки столові з нержавіючої сталі  шт. 
Ложки столові з нержавіючої сталі  шт. 
Ложки чайні з нержавіючої сталі  шт. 
Ложки розливальні металеві ємністю 0,2 л  шт. 
Клейонка столова  м  0,35  0,35 
Чашки фарфорові без ручок або склянки  шт. 
10  Миски з нержавіючої сталі або тарілки фарфорові глибокі діаметром 240 мм  шт. 
11  Миски з нержавіючої сталі або тарілки фарфорові глибокі діаметром 200 мм  шт. 
12  Ножі столові з нержавіючої сталі  шт. 
13  Тарілки фарфорові неглибокі діаметром 175 мм для:           
закусок;  шт. 
масла;  шт. 
цукру  шт. 
14  Підноси для рознесення їжі (при рознесенні їжі у мисках, тарілках)  шт.  20  20 
15  Підстаканники з нержавіючої сталі  шт. 
16  Підставки під каструлі і чайники  шт.  на залу 
17  Прибор скляний для води (графин або глечик, дві склянки, піднос)  компл.  на залу 
18  Серветки паперові з розрахунку на один день  шт. 
19  Склянки (вази фарфорові або пластмасові) для серветок  шт. 
20  Чайники алюмінієві або емальовані ємністю 2-4 л  шт.  на залу 
21  Чайники фарфорові для заварювання чаю  шт.  на залу 

__________

Примiтки:

1. У разі функціонування лінії самообслуговування без використання підносів універсальних із заглибленнями під їжу пункти 3, 7, 14, 16 і 20 цієї Норми не застосовуються. У цьому разі необхідно мати пiдноси для рознесення їжi з розрахунку 2 підноси на одне посадкове місце в їдальні.

2. Для створення поточного запасу на складі повинно утримуватись 20% посуду, приборів та інвентарю від загальної потреби згідно з цією Нормою.

Директор Департаменту взаємодії з органами влади О.В. Зеркаль