Увага! Це є застаріла редакція документа. На останню редакцію

ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ
ТЕХНІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ТА СПОЖИВЧОЇ ПОЛІТИКИ

НАКАЗ
02.02.2009 N 56

Про затвердження національних стандартів,
зміни до національного стандарту,
зміни до національного класифікатора
та скасування нормативного документа

Відповідно до Закону України "Про стандартизацію" ( 2408-14 ) та на виконання Плану національної стандартизації наказую:

1. Затвердити національні стандарти України з наданням чинності а) з 1 липня 2009 р.:

 ДСТУ 6089:2009          Повітря робочої зони. Метод визначання
вмісту ризобій
- Вперше

ДСТУ 6090:2009 Напівфабрикати концентровані.
Наповнювачі з фруктів та овочів.
Технічні умови
- Вперше

ДСТУ 6091:2009 Лангусти заморожені. Технічні умови
- Вперше

ДСТУ 6092:2009 Восьминіг заморожений.
Технічні умови
- Вперше

ДСТУ 6093:2009 Риба хрящова заморожена.
Технічні умови
- Вперше
(зі скасуванням ГОСТ 21311-75)

б) з 1 жовтня 2009 р.

 ДСТУ 6094:2009          Желе фруктові. Технічні умови
- Вперше

2. Затвердити зміну до національного стандарту України з наданням чинності з 1 травня 2009 р.

 Зміна N 4               Система сертифікації УкрСЕПРО.
ДСТУ 3410-96 Основні положення

3. Затвердити зміну до національного класифікатора України з наданням чинності з 1 квітня 2009 р.

 Зміна N 2               Класифікація видів економічної діяльності
ДК 009:2005

4. Скасувати чинність нормативного документа з 1 липня 2009 р.

 ГОСТ 21311-75           Акулы мороженые для экспорта. Технические
условия

5. Департаменту стандартизації та метрології (Нелепов А.А.) та ДП "Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості" (Корчевна Л.О.) забезпечити оприлюднення цього наказу на веб-порталі Держспоживстандарту України та опублікування у черговому виданні щомісячного інформаційного покажчика "Стандарти".

6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Черепкова С.Т.

Голова Л.Лосюк