ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

ЛИСТ
28.04.2006 N 11/4-16/4711-ЕП

Начальникам регіональних
митниць
Начальникам митниць

Про внесення змін до Протоколу

У додаток до листа Держмитслужби України від 07.11.2005 N 11/1-16/13949-ЕП надсилаємо Додаток 15 до Протоколу про співпрацю між Державною митною службою України та учасниками ринку імпорту м'яса, м'ясопродуктів та свійських тварин, надісланий листом Ради з питань зовнішньоекономічної діяльності при Кабінеті Міністрів України від 19.04.2006 N 81/4 (додається).

Інформуємо, що довідковий рівень цін на м'ясо, м'ясопродукти та свійські тварини, що ввозяться на митну територію України, змінений станом на 19.04.2006, необхідно використовувати з 01.05.2006.

Заступник Голови Служби О.П.Шейко

Додаток 15
до Протоколу про співпрацю
між Державною митною службою
України та учасниками ринку
імпорту м'яса,
м'ясопродуктів та свійських
тварин

Змінений станом на 19.04.06 р.
довідковий рівень цін на м'ясо, м'ясопродукти
та свійські тварини, що ввозяться на митну територію
України за умовами "Інкотермс 2000"
"DAF" і "CIF" (кордон України)

     М'ясо свійської птиці (кури та індики)

---------------------------------------------------------------------------
| Назва товару | Ступінь обробки | Країна походження | Ціна |
| | | | USD/кг |
|------------------+----------------------+----------------------+--------|
|Кури цілі бройлери|Морожені, нерозрізані,|Бразилія, Данія, | 0,80 |
| |обскубані, потрошені, |Німеччина, Польща, | |
| |без голови та лапок, |Нідерланди, Угорщина, | |
| |шиї, серця, печінки, |Франція | |
| |шлунка | | |
|------------------+----------------------+----------------------+--------|
|Чверті курячі |Морожені, необвалені |Німеччина, Нідерланди,| 0,50 |
| | |Бельгія | |
|------------------+----------------------+----------------------+--------|
|Чверті курячі |Морожені, необвалені |Бразилія, США | 0,45 |
|------------------+----------------------+----------------------+--------|
|Каркаси курячі |Морожені |Німеччина, Нідерланди,| 0,40 |
| | |Франція, Угорщина, | |
| | |Іспанія | |
|------------------+----------------------+----------------------+--------|
|Каркаси індичі |Морожені |Німеччина, Нідерланди,| 0,40 |
| | |Польща | |
|------------------+----------------------+----------------------+--------|
|М'ясо |механічної обвалки |Німеччина, Нідерланди,| 0,50 |
| |солоне (більше 1,3 % |Польща, Угорщина, | |
| |солі) |Велика Британія, | |
| | |Бельгія, Франція | |
---------------------------------------------------------------------------

     Свинина

---------------------------------------------------------------------------
| Назва товару | Ступінь обробки | Країна походження | Ціна |
| | | | USD/кг |
|------------------+---------------------+----------------------+---------|
|Свині живі |Масою 50 кг і більше,|Польща, Угорщина | 1,30 |
| |свійські види, крім | | |
| |свиноматок | | |
|------------------+---------------------+----------------------+---------|
|Користувальні |Свійські види масою |Польща | 55 дол. |
|свині |менше 50 кг | |за голову|
| | |----------------------+---------|
| | |Данія | 60 Євро |
| | | |за голову|
|------------------+---------------------+----------------------+---------|
|Сало свиняче |Свіже охолоджене, |Бразилія, США, | 0,60 |
| |солоне або у розсолі |Німеччина, Нідерланди,| |
| | |Іспанія, Бельгія | |
|------------------+---------------------+----------------------+---------|
|Свинина в |Морожена свійських |Німеччина, Польща, | 1,50 |
|напівтушах |свиней |Бразилія | |
|------------------+---------------------+----------------------+---------|
|Тримінг | |Польща, Угорщина, | 0,70 |
| | |Німеччина, Бразилія, | |
| | |США, Бельгія, Іспанія,| |
| | |Нідерланди | |
---------------------------------------------------------------------------

     Яловичина

---------------------------------------------------------------------------
| Назва товару | Ступінь обробки | Країна походження | Ціна |
| | | | USD/кг |
|-------------------+----------------------+--------------------+---------|
|Тримінг 80/20 |Морожений, обвалений |Бразилія, Аргентина | 0,70 |
|-------------------+----------------------+--------------------+---------|
|Тримінг 90/10 |Морожений, обвалений |Бразилія, Аргентина | 0,75 |
|-------------------+----------------------+--------------------+---------|
|Чверті |Морожені |Угорщина, Бразилія, | 1,90 |
| | |Аргентина | |
|-------------------+----------------------+--------------------+---------|
|Печінка | |Угорщина, Бразилія, | 0,80 |
| | |Аргентина | |
---------------------------------------------------------------------------

     Готові м'ясопродукти

---------------------------------------------------------------------------
| N | Найменування | Ступінь обробки, вид |Країна походження| Ціна, |
| | виробу, товар | | | $/кг |
|----+------------------+----------------------+-----------------+--------|
| 1 |Московська, Салямі|Ковбаси варено-копчені| Білорусь | 6,3 |
| |------------------| | |--------|
| |Сервелат | | | 4,8 |
|----+------------------+----------------------+-----------------+--------|
| 2 |Докторська, Дитяча|Варені ковбаси в/ґ | Білорусь | 3,4 |
| |------------------| | |--------|
| |Молочна, | | | 2,55 |
| |Останкінська, | | | |
| |Русанівська | | | |
|----+------------------+----------------------+-----------------+--------|
| 3 |Молочні, Дитячі, |Сосиски в/ґ | Білорусь | 2,9 |
| |Свині | | | |
|----+------------------+----------------------+-----------------+--------|
| 4 |Шинка Екстра |Шинки в/ґ | Білорусь | 3,7 |
| |------------------+----------------------| |--------|
| |Шинки звичайні |Шинки I ґ. | | 2,15 |
|----+------------------+----------------------+-----------------+--------|
| 5 |Дрогобицька, |Напівкопчені ковбаси | Білорусь | 4,7 |
| |Краківська |в/ґ | | |
| |------------------+----------------------| |--------|
| |Буковинська, |Напівкопчені ковбаси I| | 2,9 |
| |Гуцульська |ґ. | | |
|----+------------------+----------------------+-----------------+--------|
| 6 |Зельць |Ліверні ковбаси | Білорусь | 2,55 |
| |------------------| | |--------|
| |Ліверна, Кров'яна | | | 1,1 |
|----+------------------+----------------------+-----------------+--------|
| 7 |Паштетні ковбаси |Паштети | Білорусь | 2,0 |
|----+------------------+----------------------+-----------------+--------|

| 8  |Балик             |Копченості із свинини |     Білорусь    |  6,8   |
| |------------------|в/ґ |-----------------+--------|
| |Бекон | | Білорусь | 4,3 |
| |------------------| |-----------------+--------|
| |Буженина | | Білорусь | 8,3 |
| |------------------| |-----------------+--------|
| |Шинка | | Білорусь | 4,7 |
| |------------------| |-----------------+--------|
| |Карбонад | | Білорусь | 8,7 |
| |------------------| |-----------------+--------|
| |Корейка | | Білорусь | 5,9 |
| |------------------| |-----------------+--------|
| |Окорок | | Білорусь | 4,4 |
| |------------------| |-----------------+--------|
| |Шийка | | Білорусь | 5,1 |
| |------------------| |-----------------+--------|
| |Філей | | Білорусь | 5,9 |
| |------------------| |-----------------+--------|
| |Рулет | | Білорусь | 4,9 |
|----+------------------+----------------------+-----------------+--------|
| 9 |Балик в |Копченості із свинини | Білорусь | 5,9 |
| |асортименті |і яловичини | | |
|----+------------------+----------------------+-----------------+--------|
| 10 |Балик |Сирокопчене м'ясо із | Білорусь | 9,3 |
| | |свинини | | |
|----+------------------+----------------------+-----------------+--------|
| |Грудинка, шийка | | Білорусь | 6,9 |
|----+------------------+----------------------+-----------------+--------|
| 11 |Балик |Сирокопчене м'ясо із | Білорусь | 9,1 |
| | |яловичини | | |
|----+------------------+----------------------+-----------------+--------|
| |Бастурма | | Білорусь | 10,6 |
---------------------------------------------------------------------------