ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

ЛИСТ
13.04.2006 N 11/4-16/4050-ЕП

Начальникам регіональних
митниць
Начальникам митниць

Про внесення змін до Протоколу

У додаток до листа Держмитслужби України від 07.11.05 N 11/1-16/13949-ЕП надсилаємо Додаток 14 до Протоколу про співпрацю між Державною митною службою України та учасниками ринку імпорту м'яса, м'ясопродуктів та свійських тварин, надісланий листом Ради з питань зовнішньоекономічної діяльності при Кабінеті Міністрів України від 07.04.2006 N 67/4 (додається).

Заступник Голови Служби О.П.Шейко

Додаток 14
до Протоколу про співпрацю
між Державною митною службою
України та учасниками ринку
імпорту м'яса,
м'ясопродуктів та свійських
тварин

Інформація
про довідковий рівень цін на готові м'ясопродукти,
що ввозяться на митну територію України за умовами
"Інкотермс 2000" "DAF" і "CIF"
(кордон України) станом на 07.04.06 р.

------------------------------------------------------------------
|N |Найменування виробу,|Ступінь обробки, вид| Країна |Ціна, |
| | товар | | походження | $/кг |
|--+--------------------+--------------------+------------+------|
|1 |Московська, Салямі |Ковбаси | Білорусь | 6,3 |
| |--------------------|варено-копчені | |------|
| |Сервелат | | | 4,8 |
|--+--------------------+--------------------+------------+------|
|2 |Докторська, Дитяча |Варені ковбаси в/г | Білорусь | 3,4 |
| |--------------------| | |------|
| |Молочна, | | | 2,55 |
| |Останкінська, | | | |
| |Русанівська | | | |
|--+--------------------+--------------------+------------+------|
|3 |Молочні, Дитячі, |Сосиски в/г | Білорусь | 2,9 |
| |Свині | | | |
|--+--------------------+--------------------+------------+------|
|4 |Шинка Екстра |Шинки в/г | Білорусь | 3,7 |
| |--------------------| | |------|
| |Шинки звичайні |Шинки I ґ. | | 2,15 |
|--+--------------------+--------------------+------------+------|
|5 |Дрогобицька, |Напівкопчені ковбаси| Білорусь | 4,7 |
| |Краківська |в/г | | |
| |--------------------| | |------|
| |Буковинська, |Напівкопчені ковбаси| | 2,9 |
| |Гуцульська |I ґ. | | |
|--+--------------------+--------------------+------------+------|
|6 |Зельць |Ліверні ковбаси | Білорусь | 2,55 |
| |--------------------| | |------|
| |Ліверна, Кров'яна | | | 1,1 |
|--+--------------------+--------------------+------------+------|
|7 |Паштетні ковбаси |Паштети | Білорусь | 2,0 |
|--+--------------------+--------------------+------------+------|
|8 |Балик |Копченості із | Білорусь | 6,8 |
| |--------------------|свинини в/г |------------+------|
| |Бекон | | Білорусь | 4,3 |
| |--------------------| |------------+------|
| |Буженина | | Білорусь | 8,3 |
| |--------------------| |------------+------|
| |Шинка | | Білорусь | 4,7 |
| |--------------------| |------------+------|
| |Карбонад | | Білорусь | 8,7 |
| |--------------------| |------------+------|
| |Корейка | | Білорусь | 5,9 |
| |--------------------| |------------+------|
| |Окорок | | Білорусь | 4,4 |
| |--------------------| |------------+------|
| |Шийка | | Білорусь | 5,1 |
| |--------------------| |------------+------|
| |Філей | | Білорусь | 5,9 |
| |--------------------| |------------+------|
| |Рулет | | Білорусь | 4,9 |
|--+--------------------+--------------------+------------+------|
|9 |Балик в асортименті |Копченості із | Білорусь | 5,9 |
| | |свинини і яловичини | | |
|--+--------------------+--------------------+------------+------|
|10|Балик |Сирокопчене м'ясо із| Білорусь | 9,3 |
| |--------------------|свинини |------------+------|
| |Грудинка, шийка | | Білорусь | 6,9 |
|--+--------------------+--------------------+------------+------|
|11|Балик |Сирокопчене м'ясо із| Білорусь | 9,1 |
| |--------------------|яловичини |------------+------|
| |Бастурма | | Білорусь | 10,6 |
------------------------------------------------------------------