ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
ЛИСТ
від 02.03.2001, N 6/21-1050-ЕП
Начальникам регіональних
митниць
Начальникам митниць
( Лист відмінено згідно Листа Держмитслужби
N 1/21-4610-ЕП від 28.09.2001 )
Щодо класифікації ароматизаторів харчових
У Держмитслужбі України розглянуто питання щодо класифікації за кодами ТН ЗЕД ароматизаторів харчових "Лимонний N 1" (РЦ У 03598943.004-2000), "Лимонний N 2" (РЦ У 03598943.0042000), "Дюшес" (РЦ У 03598943.003-2000), "Апельсиновий N 1" (РЦ У 03598943.001-2000), "Апельсиновий N 2" (РЦ У 03598943.001-2000), "Барбарисовий" (РЦ У 03598943.002-2000) та "Лимонад" (РЦ У 03598943.005-2000).
Повідомляємо, що на підставі поданих документів: технічних умов ТУ У 03598943.006-2000, рецептур на ароматизатори харчові - "Лимонний N 1" РЦ У 03598943.004-2000, "Лимонний N 2" РЦ У 03598943.004-2000, "Дюшес" РЦ У 03598943.003-2000, "Апельсиновий N 1" РЦ У 03598943.001-2000, "Апельсиновий N 2" РЦ У 03598943.0012000, "Барбарисовий" РЦ У 03598943.002-2000 та "Лимонад" РЦ У 03598943.005-2000, висновку Державної санітарно-гігієнічної експертизи нормативної документації, зазначені ароматизатори класифіковані за кодом 3302 10 000 ТН ЗЕД.
Заступник Голови Служби Ю.Дьомін