КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
ПОСТАНОВА
від 18 січня 2001 р. N 28
м.Київ
( Постанова втратила чинність на підставі Постанови КМ
N 498 від 22.06.2005 )
Про внесення зміни до постанови
Кабінету Міністрів України від
27 лютого 1999 р. N 275
Кабінет Міністрів України постановляє:
Доповнити пункт 13 Порядку видачі та погашення податкових векселів, що підтверджують зобов'язання із сплати суми акцизного збору і видаються суб'єктами підприємницької діяльності у разі отримання спирту етилового неденатурованого, призначеного для переробки на іншу підакцизну продукцію, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 лютого 1999 р. N 275 (Офіційний вісник України, 1999 р., N 9, ст. 331), абзацом такого змісту:
"Сума акцизного збору, зазначена у векселі, погашається на суму фактичних втрат спирту етилового у процесі виробництва готової продукції в межах норм, затверджених у встановленому порядку. Розрахунок суми акцизного збору проводиться за формою згідно з додатком 3 до цього Порядку".
Перший віце-прем'єр-міністр України Ю.ЄХАНУРОВ
Додаток 3
до Порядку, затвердженого
постановою Кабінету Міністрів України
від 27 лютого 1999 р. N 275
Розрахунок
суми акцизного збору, яка підлягає погашенню
на суму фактичних втрат спирту етилового
__________________________________________
(повна назва та адреса векселедавця)
__________________________________________
(обліковий номер податкового векселя)
Найменування показників |
Кіль- кість, дал |
Витрати за норма- ми, дал |
Фактичні втрати, що враховуються під час спи- сання спирту та коригу- вання скми, яка зазна- чена у век- селі, дал |
Сума акциз- ного збору для коригу- вання суми, яка зазначена у векселі, гривень |
1. Відвантажено спирту протягом звітного періоду, на який видано податковий вексель щодо сплати акцизного збору |
||||
2. Фактично отримано спирту, на який видано зазначений податковий вексель |
х |
х |
х | |
3. Втрати спирту у процесі транспортування |
х |
х |
х | |
4. Втрати спирту у спиртосховищі під час зберігання та переміщення |
||||
5. Втрати спирту під час виробництва |
||||
6. Втрати спирту під час зберігання готової продукції |
||||
7. Загальні втрати спирту на виробництві |
Керівник підприємства _____________________ (підпис) |
_________________________ (розшифрування) |
Головний бухгалтер ________________________ (підпис) |
_________________________ (розшифрування) |