КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
ПОСТАНОВА
від 8 листопада 1996 р. N 1378
м. Київ
( Постанова втратила чинність на підставі Постанови КМ
N 16 від 12.01.2001 )
Про внесення змін до ставок ввізного
мита на окремі види товарів
Кабінет Міністрів України постановляє:
1. Внести зміни до ставок ввізного мита на окремі види товарів згідно з додатком ( 4а-93 ).
2. Затвердити зміни, що вносяться до деяких постанов Кабінету Міністрів України (додаються).
3. Ця постанова набирає чинності через 10 днів після її опублікування в газеті "Урядовий кур'єр".
Прем'єр-міністр України П.ЛАЗАРЕНКО
Додаток
до постанови Кабінету Міністрів України
від 8 листопада 1996 р. N 1378
Перелік
окремих видів товарів,
на які змінюються ставки ввізного мита
------------ ------------------------ ---------------------------
Код товару | | Ставка мита
згідно з ГС| Опис товару згідно з ГС|------------- -------------
| | пільгова | повна
------------ ------------------------ ------------- -------------01.01 Коні, осли, мули і лоша- 10%-1, але не 10% , але не
ки живі менш як 0,06 менш як 0,06
екю-2 за 1 кг екю за 1 кг------------------
1 Тут і далі у відсотках до митної вартості товару.
2 Екю - тут і далі еквівалент у валюті України.01.02 Велика рогата худоба 10%, але не 10%, але не
жива менш як 0,1 менш як 0,1
екю за 1 кг екю за 1 кг01.02.10000 Велика рогата худоба 0 0
жива чистопородна пле-
мінна01.03 Свині живі 10%, але не 10%, але не
менш як 0,1 менш як 0,1
екю за 1 кг екю за 1 кг
01.03.10000 Свині живі чистопородні 0 0
племінні01.04 Вівці і кози живі 5%, але не 5%, але не
менш як 0,04 менш як 0,04
екю за 1 кг екю за 1 кг01.04.10100 Вівці живі чистопородні 0 0
племінні01.04.20100 Кози живі чистопородні 0 0
племінні01.05 Птиця жива домашня 5%, але не 5%, але не
(півні, кури, качки, менш як 0,04 менш як 0,04
гуси, індики і цесарки) екю за 1 кг екю за 1 кг01.05.11000 Вагою не більш як 0,05 0,05
185 г: птиця видуGallus domesticus
01.05.19100 Гуси та індики 5%, але не 5%, але не
менш як 0,04 менш як 0,04
екю за 1 кг екю за 1 кг01.05.19900 Качки та цесарки 5%, але не 5%, але не
менш як 0,04 менш як 0,04
екю за 1 кг екю за 1 кг01.06 00 Інші тварини живі 10%, але не 10%, але не
менш як 0,3 менш як 0,3
екю за 1 кг екю за 1 кг02.01 М'ясо великої рогатої 20%, але не 20%, але не
худоби, свіже або охо- менш як 0,25 менш як 0,25
лоджене екю за 1 кг екю за 1 кг02.02 М'ясо великої рогатої 30%, але не 30%, але не
худоби, морожене менш як 0,4 менш як 0,4екю за 1 кг екю за 1 кг
02.03 М'ясо свиней свіже, 30%, але не 30%, але не
охолоджене або морожене менш як 0,5 менш як 0,5
екю за 1 кг екю за 1 кг02.04 М'ясо дрібної рогатої 30%, але не 30%, але не
худоби, свіже, охолод- менш як 0,3 менш як 0,3
жене або морожене екю за 1 кг екю за 1 кг02.05 00000 М'ясо коней, ослів, му- 20%, але не 20%, але не
лів і лошаків, свіже, менш як 0,2 менш як 0,2
охолоджене або морожене екю за 1 кг екю за 1 кг02.06 Субпродукти великої ро- 20%, але не 20%, але не
гатої худоби, свиней, менш як 0,1 менш як 0,1
дрібної рогатої худоби, екю за 1 кг екю за 1 кг
коней, ослів, мулів або
лошаків, харчові, сві-
жі, охолоджені або мо-рожені
02.08 Інші м'ясо і субпродук- 20%, але не 20%, але не
ти харчові, свіжі, охо- менш як 2 менш як 2
лоджені або морожені екю за 1 кг екю за 1 кг02.09 00 Свиняче сало, свинячий 30%, але не 30%, але не
і пташиний жир (нетоп- менш як 0,3 менш як 0,3
лений), свіжі, охолод- екю за 1 кг екю за 1 кг
жені, морожені, солені
в розсолі, сушені або
копчені02.10 М'ясо і субпродукти 30%, але не 30%, але не
харчові, солені, в роз- менш як 0,3 менш як 0,3
солі, сушені або копче- екю за 1 кг екю за 1 кг
ні; харчове борошно і
порошки з м'яса або
субпродуктів
03.01 Риба жива 5%, але не 5%, але не
менш як 0,03 менш як 0,03
екю за 1 кг екю за 1 кг03.02 Риба свіжа або охолод- 15%, але не 15%, але не
жена, крім рибного філе менш як 0,15 менш як 0,15
і м'яса риб, класифіко- екю за 1 кг екю за 1 кг
ваних в товарній пози-
ції 03.0403.02 70000 Печінка, ікра та молоки 20%, але не 20%, але не
менш як 0,2 менш як 0,2
екю за 1 кг екю за 1 кг03.03 Риба морожена, за ви- 15%, але не 15%, але не
нятком рибного філе і менш як 0,15 менш як 0,15
м'яса риб, класифікова- екю за 1 кг екю за 1 кг
них в товарній позиції
03.04
03.03 79830 Путасу (некондиційна 5%, але не 5%, але не
для годівлі хутрових менш як 0,05 менш як 0,05
звірів) екю за 1 кг екю за 1 кг
03.03 79990 Інша (некондиційна для 5%, але не 5%, але не
годівлі хутрових зві- менш як 0,05 менш як 0,05
рів) екю за 1 кг екю за 1 кг03.03 80000 Печінка, ікра та молоки 20%, але не 20%, але не
менш як 0,2 менш як 0,2
екю за 1 кг екю за 1 кг03.04 Філе рибне та інше 20%, але не 20%, але не
м'ясо риб (включаючи менш як 0,4 менш як 0,4
фарш), свіже, охолодже- екю за 1 кг екю за 1 кг
не або морожене03.05 Риба в'ялена, солена 20%, але не 20%, але не
або в розсолі; риба га- менш як 0,3 менш як 0,3
рячого або холодного екю за 1 кг екю за 1 кг
копчення; борошно і
гранули рибні, харчові03.05 20000 Печінка, ікра та молоки 20%, але не 20%, але не
рибні, сушені, копчені, менш як 0,8 менш як 0,8
солені чи у розсолі екю за 1 кг екю за 1 кг03.06 Ракоподібні, оброблені 20%, але не 20%, але не
або необроблені, живі, менш як 0,8 менш як 0,8
свіжі, охолоджені, мо- екю за 1 кг екю за 1 кг
рожені, сушені, солені
або в розсолі; ракопо-
дібні необроблені варе-
ні у воді або на парі,
охолоджені або неохо-
лоджені, морожені, су-
шені, солені або в роз-солі; борошно і гранули
з ракоподібних, харчові03.07 Молюски, оброблені або 20%, але не 20%, але не
необроблені, живі, сві- менш як 0,8 менш як 0,8
жі, охолоджені, мороже- екю за 1 кг екю за 1 кг
ні, сушені, солені або
в розсолі; інші водні
безхребетні (крім рако-
подібних і молюсків),
живі, свіжі, охолодже-
ні, морожені, сушені,
солені або в розсолі;
борошно і гранули з ін-
ших водних безхребет-
них, харчові04.01 Молоко і вершки незгу- 20%, але не 20%, але не
щені, без додавання менш як 0,1 менш як 0,1
цукру або інших підсо- екю за 1 л екю за 1 ллоджуючих речовин
04.02 Молоко і вершки згуще- 30%, але не 30%, але не
ні, з додаванням цукру менш як 0,4 менш як 0,4
або інших підсолоджую- екю за 1 л екю за 1 л
чих речовин04.02 10110 В упаковках масою нетто 30%, але не 30%, але не
не більш як 2,5 кг менш як 0,4 менш як 0,4
екю за 1 л екю за 1 л04.02 10990 Інші 20%, але не 20%, але не
менш як 0,2 менш як 0,2
екю за 1 л екю за 1 л04.02 21110 Без додавання цукру або 20%, але не 20%, але не
інших підсолоджуючих менш як 0,2 менш як 0,2
речовин, в упаковках екю за 1 л екю за 1 лмасою нетто не більш як
2,5 кг04.02 29990 Інші 30%, але не 30%, але не
менш як 0,4 менш як 0,4
екю за 1 л екю за 1 л04.03 Маслянка, кисле молоко, 30%, але не 30%, але не
та вершки, йогурт, ке- менш як 0,45 менш як 0,45
фір та інші ферментова- екю за 1 л екю за 1 л
ні або скислі молоко та
вершки, згущені або
незгущені, з додаванням
або без додавання цукру
чи інших підсолоджуючих
і ароматизуючих речо-
вин, горіхів, какао або
фруктів04.04 Сироватка молочна, згу- 30%, але не 30%, але не
щена або незгущена, з менш як 0,18 менш як 0,18
додаванням або без до- екю за 1 л екю за 1 л
давання цукру чи інших
підсолоджуючих речовин;
продукти з натуральних
компонентів молока з
додаванням або без до-
давання цукру чи інших
підсолоджуючих речовин,
не зазначені в іншому
місці04.07 00 Яйця птиці, в шкаралу- 20%, але не 20%, але не
пі, свіжі, консервовані менш як 0,12 менш як 0,12
або варені екю за 1 кг екю за 1 кг04.07 00110 Індичі або гусячі 20%, але не 20%, але не
менш як 0,12 менш як 0,12
екю за 1 кг екю за 1 кг
04.07 00190 Інші 20%, але не 20%, але не
менш як 0,12 менш як 0,12
екю за 1 кг екю за 1 кг04.08 Яйця птиці без шкаралу- 20%, але не 20%, але не
пи і жовтки свіжі, су- менш як 0,6 менш як 0,6
шені, варені або на па- екю за 1 кг екю за 1 кг
рі, формовані, морожені
або консервовані іншим
методом, з додаванням
або без додавання цукру
або інших підсолоджую-
чих речовин04.10 00 Продукти харчового тва- 30%, але не 30%, але не
ринного походження, не менш як 0,2 менш як 0,2
зазначені в іншому міс- екю за 1 кг екю за 1 кг
ці05.01 00000 Людське волосся необ- 5%, але не 5%, але не
роблене, мите або неми- менш як 0,4 менш як 0,4
те, очищене або неочи- екю за 1 кг екю за 1 кг
щене; його відходи05.02 Щетина свиняча або ка- 15%, але не 15%, але не
баняча, борсукове або менш як 0,9 менш як 0,9
інше волосся, яке вико- екю за 1 кг екю за 1 кг
ристовується для вироб-
ництва щіткових виро-
бів; їх відходи
05.03 00000 Кінський волос і його 15%, але не 15%, але не
відходи, в тому числі у менш як 1 менш як 1
вигляді полотна на екю за 1 кг екю за 1 кг
підкладці або без неї05.04 00000 Кишки, міхурі і шлунки 15%, але не 15%, але не
тварин (крім риб'ячих), менш як 0,015 менш як 0,015цілі або в кусках екю за 1 кг екю за 1 кг
05.05 Шкурки та інші частини 15%, але не 15%, але не
птиці з пір'ям або пу- менш як 0,015 менш як 0,015
хом; пір'я та його час- екю за 1 кг екю за 1 кг
тини (підрізані і не-
підрізані) і пух, нео-
чищені або очищені, де-
зинфіковані або оброб-
лені для збереження;
порошок або відходи
пір'я та його частин05.06 Кістки і роговий стер- 15%, але не 15%, але не
жень, необроблені, зне- менш як 0,015 менш як 0,015
жирені, первинно оброб- екю за 1 кг екю за 1 кг
лені (але не вирізані
за формою), оброблені
кислотою або дежелати-
нізовані; їх відходи іборошно кісткове та
відходи цих продуктів05.07 Кістка слонова, панцирі 15%, але не 15%, але не
черепах, вус китовий менш як 0,09 менш як 0,09
або інших морських екю за 1 кг екю за 1 кг
ссавців, роги, копита,
кігті, клюви необробле-
ні або первинно оброб-
лені, але не вирізані
за формою; порошок і
відходи цих продуктів05.08 00000 Корали і аналогічні ма- 5%, але не 5%, але не
теріали, необроблені менш як 0,1 менш як 0,1
або первинно оброблені; екю за 1 кг екю за 1 кг
раковини і панцирі мо-
люсків, ракоподібних
або голкошкірних, ске-
летні пластини карака-тиць, необроблені або
первинно оброблені, але
не вирізані за формою;
порошок і відходи цих
продуктів05.09 Губки натуральні тва- 5%, але не 5%, але не
ринного походження менш як 0,03 менш як 0,03
екю за 1 кг екю за 1 кг05.10 00000 Амбра сіра, струмина 5%, але не 5%, але не
боброва, цивета і мус- менш як 0,03 менш як 0,03
кус; шпанки; жовч, в екю за 1 кг екю за 1 кг
тому числі суха; залози
та інші речовини тва-
ринного походження, що
використовуються у фар-
мацевтиці, свіжі, охо-
лоджені, морожені або
оброблені05.11 Продукти тваринного по- 30%, але не 30%, але не
ходження, не зазначені менш як 0,03 менш як 0,03
в іншому місці, здохлі екю за 1 кг екю за 1 кг
тварини, вказані у гру-
пах 01 або 03, не при-
датні для споживання05.11 10000 Сперма бугаїв 5%, але не 5%, але не
менш як 0,03 менш як 0,03
екю за 1 кг екю за 1 кг05.11 99900 Інші 5%, але не 5%, але не
менш як 0,03 менш як 0,03
екю за 1 кг екю за 1 кг06.01 Цибулини, бульби, буль- 15%, але не 15%, але не
бовидне коріння, розет- менш як 0,04 менш як 0,04
ки коренів, кореневища екю за 1 кг екю за 1 кг
квіткових і листяних
рослин у стані вегета-тивного спокою, вегета-
ції, цвітіння; рослини
і коріння цикорію, крім
коріння, класифіковано-
го в товарній позиції
12.1206.02 Рослини живі інші 15%, але не 15%, але не
(включаючи їх коріння), менш як 0,2 менш як 0,2
живець і прищепа; міце- екю за 1 кг екю за 1 кг
лій грибний06.04 Листя, гілки та інші 15%, але не 15%, але не
частини рослин без кві- менш як 0,02 менш як 0,02
тів і бутонів; трави, екю за 1 кг екю за 1 кг
мохи, лишайники для бу-
кетів або декоративних
цілей, свіжі, засушені,
відбілені, пофарбовані,
просочені або обробленііншими способами
06.04 99900 Інші 15%, але не 15%, але не
менш як 0,02 менш як 0,02
екю за 1 кг екю за 1 кг07.02 00 Томати свіжі або охоло- 30%, але не 30%, але не
джені менш як 0,3 менш як 0,3
екю за 1 кг екю за 1 кг07.04 Капуста головчаста, 15%, але не 15%, але не
кольорова, махрова, менш як 0,15 менш як 0,15
кольрабі та інші харчо- екю за 1 кг екю за 1 кг
ві продукти роду
BRASSICA, свіжі або
охолоджені07.04 90100 Капуста білоголова та 30%, але не 30%, але не
червоноголова менш як 0,2 менш як 0,2
екю за 1 кг екю за 1 кг
07.05 Салат-латук (Lactuca 15%, але не 15%, але не
Sativa) і цикорій менш як 0,15 менш як 0,15
(Cichorium Spp.), сві- екю за 1 кг екю за 1 кг
жий або охолоджений07.06 Морква, ріпа, буряк 30%, але не 30%, але не
столовий, козелець, се- менш як 0,2 менш як 0,2
лера коренеплідна, ре- екю за 1 кг екю за 1 кг
дис та інші аналогічні
харчові коренеплоди,
свіжі або охолоджені07.07 00 Огірки і корнішони, 30%, але не 30%, але не
свіжі або охолоджені менш як 0,1 менш як 0,1
екю за 1 кг екю за 1 кг07.08 Бобові культури, в 30%, але не 30%, але не
стручках або очищені, менш як 0,25 менш як 0,25
свіжі або охолоджені екю за 1 кг екю за 1 кг07.09 Овочі інші, свіжі або 30%, але не 30%, але не
охолоджені менш як 0,3 менш як 0,3
екю за 1 кг екю за 1 кг07.10 Овочі (сирі або варені 30%, але не 30%, але не
у воді або на парі), менш як 0,06 менш як 0,06
заморожені екю за 1 кг екю за 1 кг07.11 Овочі консервовані для 30%, але не 30%, але не
короткочасного збері- менш як 0,2 менш як 0,2
гання (наприклад, двоо- екю за 1 кг екю за 1 кг
кисом сірки, в розсолі,
сірчистій воді або в
іншій тимчасово консер-
вуючій рідині), але не
придатні для викорис-
тання в їжу07.12 Овочі сушені, цілі, 30%, але не 30%, але не
розрізані, нарізані менш як 0,6 менш як 0,6шматочками, подрібнені екю за 1 кг екю за 1 кг
або у вигляді порошку,
без подальшої обробки
іншим способом07.13 Овочі, бобові сушені, в 30%, але не 30%, але не
стручках або без струч- менш як 0,6 менш як 0,6
ків, в тому числі луще- екю за 1 кг екю за 1 кг
ні або подрібнені07.14 Маніок, маранта, салеп, 30%, але не 30%, але не
груші земляні, батат та менш як 0,1 менш як 0,1
інші аналогічні коре- екю за 1 кг екю за 1 кг
неплоди, бульбоплоди з
високим вмістом крохма-
лю або інгуліну, свіжі
або сушені, цілі, наст-
ругані, в гранулах;
серцевина сагової паль-
ми08.01 Горіхи кокосові бра- 20%, але не 20%, але не
зильські, кеш'ю, свіжі менш як 0,2 менш як 0,2
або сушені, очищені або екю за 1 кг екю за 1 кг
неочищені, лущені або
нелущені08.02 Інші горіхи, свіжі або 30%, але не 30%, але не
сушені, очищені або не- менш як 0,75 менш як 0,75
очищені, лущені або не- екю за 1 кг екю за 1 кг
лущені08.03 00 Банани, включаючи бана- 20%, але не 20%, але не
ни райські, свіжі або менш як 0,1 менш як 0,1
сушені екю за 1 кг екю за 1 кг08.04 Фініки, інжир, ананаси, 30%, але не 30%, але не
авокадо, гуаява, манго менш як 0,3 менш як 0,3
і мангостан, свіжі або екю за 1 кг екю за 1 кг
сушені08.05 Цитрусові свіжі або су- 20%, але не 20%, але не
шені менш як 0,2 менш як 0,2
екю за 1 кг екю за 1 кг08.06 Виноград свіжий або су- 20%, але не 20%, але не
шений менш як 0,2 менш як 0,2
екю за 1 кг екю за 1 кг08.07 Дині, кавуни і папайя, 20%, але не 20%, але не
свіжі менш як 0,2 менш як 0,2
екю за 1 кг екю за 1 кг08.08 Яблука, груші та айва, 30%, але не 30%, але не
свіжі менш як 0,3 менш як 0,3
екю за 1 кг екю за 1 кг08.09 Абрикоси, вишня і че- 30%, але не 30%, але не
решня, персики (включа- менш як 0,3 менш як 0,3
ючи нектарини), сливи і екю за 1 кг екю за 1 кг
терен, свіжі
08.10 Плоди свіжі інші 30%, але не 30%, але не
менш як 0,3 менш як 0,3
екю за 1 кг екю за 1 кг08.11 Плоди і горіхи, свіжі 30%, але не 30%, але не
або варені у воді або менш як 0,3 менш як о,3
на парі, морожені, з екю за 1 кг екю за 1 кг
додаванням або без до-
давання цукру або інших
підсолоджуючих речовин08.12 Плоди і горіхи, тимча- 20%, але не 20%, але не
сово консервовані (нап- менш як 0,15 менш як 0,15
риклад двоокисом сірки, екю за 1 кг екю за 1 кг
у солоній або сірчистій
воді, чи в іншій тимча-
сово консервуючій ріди-
ні), але не готові для
безпосереднього спожи-вання
08.13 Плоди сушені, крім кла- 20%, але не 20%, але не
сифікованих у товарних менш як 0,1 менш як 0,1
позиціях 08.01-08.06; екю за 1 кг екю за 1 кг
суміші сушених плодів
або горіхів, класифіко-
ваних у данія групі08.14 00000 Шкурки цитрусових або 10%, але не 10%, але не
баштанних культур, сві- менш як 0,01 менш як 0,01
жі, морожені, сушені екю за 1 кг екю за 1 кг
або тимчасово консерво-
вані в солоній або сір-
чистій воді, чи в іншій
тимчасово консервуючій
рідині09.02 Чай 5%, але не 5%, але не
менш як 0,04 менш як 0,04екю за 1 кг екю за 1 кг
09.03 00000 Мате 10%, але не 10%, але не
менш як 0,08 менш як 0,08
екю за 1 кг екю за 1 кг09.04 Перець роду Piper; пе- 10%, але не 10%, але не
рець роду Capsicum або менш як 0,12 менш як 0,12
перець роду Pimenta, екю за 1 кг екю за 1 кг
сушений, дроблений або
молотий
09.04 20900 Дроблений чи молотий 10%, але не 10%, але не
менш як 0,12 менш як 0,12
екю за 1 кг екю за 1 кг09.05 Ванілін 10%, але не 10%, але не
менш як 0,12 менш як 0,12екю за 1 кг екю за 1 кг
09.06 Кориця і квіти корично- 10%, але не 10%, але не
го дерева менш як 0,12 менш як 0,12
екю за 1 кг екю за 1 кг09.07 00000 Гвоздика (цілі плоди, 10%, але не 10%, але не
квіти, стебло) менш як 0,1 менш як 0,1
екю за 1 кг екю за 1 кг09.08 Мускатний горіх, луш- 10%, але не 10%, але не
пиння мускатного горі- менш як 0,06 менш як 0,06
ха, мацис і кардамон екю за 1 кг екю за 1 кг09.09 Насіння анісу, ясенця, 5%, але не 5%, але не
фенхелю, кропу, коріан- менш як 0,03 менш як 0,03
дру, тмину або ягоди екю за 1 кг екю за 1 кг
ялівцю09.10 Імбир, шафран, куркума, 10%, але не 10%, але не
чебрець, лавровий лист, менш як 0,04 менш як 0,04
керрі та інші пряності екю за 1 кг екю за 1 кг10.01 10100 Пшениця тверда насін- 0 0
нєва10.01 90100 Пшениця інша: спельта 10%, але не 10%, але не
для сіяння менш як 0,02 менш як 0,02
екю за 1 кг екю за 1 кг10.01 90990 Суміш для сіяння: інше 10%, але не 10%, але не
менш як 0,02 менш як 0,02
екю за 1 кг екю за 1 кг10.02 00000 Жито 10%, але не 10%, але не
менш як 0,01 менш як 0,01
екю за 1 кг екю за 1 кг10.03 Ячмінь 10%, але не 10%, але не
менш як 0,01 менш як 0,01екю за 1 кг екю за 1 кг
10.03 00900 Ячмінь інший 20%, але не 20%, але не
менш як 0,02 менш як 0,02
екю за 1 кг екю за 1 кг10.04 Овес 10%, але не 10%, але не
менш як 0,01 менш як 0,01
екю за 1 кг екю за 1 кг10.04 00900 Овес інший 20%, але не 20%, але не
менш як 0,02 менш як 0,02
екю за 1 кг екю за 1 кг10.05 Кукурудза 10%, але не 10%, але не
менш як 0,01 менш як 0,01
екю за 1 кг екю за 1 кг10.05 10110 Подвійні гібриди та 0 0
топкросні
10.05 10130 Потрійні гібриди 0 010.05 10150 Прості гібриди 0 0
10.06 Рис 10%, але не 10%, але не
менш як 0,03 менш як 0,03
екю за 1 кг екю за 1 кг10.07 00 Сорго 10%, але не 10%, але не
менш як 0,01 менш як 0,01
екю за 1 кг екю за 1 кг10.08 Гречка, просо і канар- 10%, але не 10%, але не
кове насіння; інші зер- менш як 0,03 менш як 0,03
нові екю за 1 кг екю за 1 кг10.08 10000 Гречка 20%, але не 20%, але не
менш як 0,06 менш як 0,06
екю за 1 кг екю за 1 кг
10.08 20000 Просо 30%, але не 30%, але не
менш як 0,1 менш як 0,1
екю за 1 кг екю за 1 кг11.01 00000 Борошно пшеничне або 20%, але не 20%, але не
пшенично-житнє менш, як 0,04 менш, як 0,04
екю за 1 кг екю за 1 кг11.02 Борошно з інших зерно- 20%, але не 20%, але не
вих, крім пшеничного менш як 0,03 менш як 0,03
або пшенично-житнього екю за 1 кг екю за 1 кг11.03 Крупи і гранули зерно- 10%, але не 10%, але не
вих менш як 0,02 менш як 0,02
екю за 1 кг екю за 1 кг11.04 Зерно, оброблене іншими 30%, але не 30%, але не
способами (наприклад менш як 0,06 менш як 0,06
лущене, плющене, пере- екю за 1 кг екю за 1 кгробнене у пластівці,
обвалене, у вигляді
січки чи подріблене),
крім рису, зазначеного
в товарній позиції
10.06; зародки зерно-
вих, цілі, плющені, у
вигляді пластівців або
молоті11.05 Борошно, крупа, плас- 30%, але не 30%, але не
тівці і гранули картоп- менш як 0,1 менш як 0,1
ляні екю за 1 кг екю за 1 кг11.06 Борошно та крупа з су- 10%, але не 10%, але не
шених бобових культур менш як 0,04 менш як 0,04
(позиція 07.13), з сер- екю за 1 кг екю за 1 кг
цевини сагової пальми,
з коренеплодів або
бульбоплодів (07.14);борошно, крупа і поро-
шок з продуктів, класи-
фікованих в групі 0811.08 Крохмаль, інулін 10%, але не 10%, але не
менш як 0,06 менш як 0,06
екю за 1 кг екю за 1 кг11.09 00000 Клейковина пшенична ви- 10%, але не 10%, але не
сушена або сира менш як 1 менш як 1
екю за 1 кг екю за 1 кг12.01 00 Соя, в тому числі по- 10%, але не 10%, але не
дрібнена менш як 0,02 менш як 0,02
екю за 1 кг екю за 1 кг12.02 Арахіс, нежарений і 15%, але не 15%, але не
неприготовлений якимось менш як 0,1 менш як 0,1
іншим способом, очище- екю за 1 кг екю за 1 кг
ний або неочищений,подрібнений або цілий
12.03 00000 Копра 2%, але не 2%, але не
менш як 0,01 менш як 0,01
екю за 1 кг екю за 1 кг12.04 00 Насіння льону подрібне- 5%, але не 5%, але не
не або неподрібнене менш як 0,03 менш як 0,03
екю за 1 кг екю за 1 кг12.04 00100 Насіння льону для сіян- 0 0
ня12.05 00 Насіння рапсу подрібне- 5%, але не 5%, але не
не або неподрібнене менш як 0,02 менш як 0,02
екю за 1 кг екю за 1 кг12.05 00100 Насіння рапсу для сіян- 0 0
ня
12.06 00 Насіння соняшнику бите 20%, але не 20%, але не
або ціле менш як 0,01 менш як 0,01
екю за 1 кг екю за 1 кг12.07 Насіння і плоди олійних 30%, але не 30%, але не
культур, інші, подріб- менш як 0,3 менш як 0,3
нені або неподрібнені екю за 1 кг екю за 1 кг12.08 Борошно з насіння або 5%, але не 5%, але не
плодів олійних культур, менш як 0,05 менш як 0,05
крім гірчичного насіння екю за 1 кг екю за 1 кг12.08 Тільки шрот з насіння 0 0
або плодів олійних
культур12.09 Насіння, плоди і спори 0 0
для сіяння12.11 Рослини, частини рос- 0 0
лин, насіння і плоди,
що використовуються в
парфюмерних, фармацев-
тичних, інсектицидних,
фунгіцидних і аналогіч-
них цілях, свіжі або
сушені, цілі чи розрі-
зані, подрібнені, моло-
ті12.12 Плоди ріжкового дерева, 15%, але не 15%, але не
водяні рослини, буряк менш як 0,012 менш як 0,012
цукровий, цукрова трос- екю за 1 кг екю за 1 кг
тина, свіжі або сушені,
подрібнені або непод-
рібнені, кісточки і яд-
ра плодів, інші продук-
ти рослинного походжен-
ня (включаючи нежарене
коріння цикорію виду"Cichorium Intubus
Sativum"), використову-
вані головним чином для
харчування людей, не
зазначені в іншому міс-
ці12.12 92 000 Цукрова тростина 50%, але не 50%, але не
менш як 0,1 менш як 0,1
екю за 1 кг екю за 1 кг12.13 00000 Солома і м'якуш зерно- 5%, але не 5%, але не
вих, необроблена, ціла менш як 0,005 менш як 0,005
або подрібнена, розме- екю за 1 кг екю за 1 кг
лена або нерозмелена,
пресована або в грану-
лах12.14 Бруква, буряк листяний, 5%, але не 5%, але не
коренеплоди, кормові, менш як 0,003 менш як 0,003сіно, люцерна, конюши- екю за 1 кг екю за 1 кг
на, еспарцет, капуста
кормова, люпин, вика і
аналогічні фуражні про-
дукти, гранульовані або
негранульовані12.14 Тільки садівний матері- 0 0
ал13.01 Шелак, природні камеді, 5%, але не 5%, але не
смоли, гумосмоли і менш як 0,25 менш як 0,25
бальзами екю за 1 кг екю за 1 кг13.02 Соки і екстракти рос- 30%, але не 30%, але не
линні; пектини, пекти- менш як 0,9 менш як 0,9
нати і пектати; екю за 1 кг екю за 1 кг
агар-агар, клеї та інші
згущувачі рослинного
походження, видозміненіабо невидозмінені
14.01 Матеріали рослинного 10%, але не 10%, але не
походження, що викорис- менш як 0,005 менш як 0,005
товуються, головним чи- екю за 1 кг екю за 1 кг
ном, для плетіння (нап-
риклад бамбук, ротанг,
очерет, ситник, верба,
раффія, очищена, відбі-
лена і пофарбована со-
лома зернових і липова
кора)14.02 Матеріали рослинного 10%, але не 10%, але не
походження, що викорис- менш як 0,005 менш як 0,005
товуються, головним чи- екю за 1 кг екю за 1 кг
ном, для набивки (ка-
пок, луїзіанський мох,
морські водорості), в
тому числі у виглядіполотнищ на підкладці з
інших матеріалів або
без неї14.03 Матеріали рослинного 15%, але не 15%, але не
походження, що викорис- менш як 0,01 менш як 0,01
товуються, головним чи- екю за 1 кг екю за 1 кг
ном, для виробництва
щіткових виробів і мі-
телок (наприклад сорго,
пирій і тампіоко) у
в'язках, пучках або на-
валом14.04 Сировина рослинна, не 20%, але не 20%, але не
зазначена в іншому міс- менш як 0,01 менш як 0,01
ці екю за 1 кг екю за 1 кг15.01 00 Лярд, інший жир свиня- 30%, але не 30%, але не
чий і жир домашньої менш як 0,15 менш як 0,15птиці, топлений або не- екю за 1 кг екю за 1 кг
топлений, екстрагований
під тиском чи з допомо-
гою розчинників чи не-
екстрагований15.02 00 Жир великої і дрібної 30%, але не 30%, але не
рогатої худоби, нетоп- менш як 0,15 менш як 0,15
лений чи топлений, екс- екю за 1 кг екю за 1 кг
трагований під тиском
чи з допомогою розчин-
ників чи неекстрагова-
ний15.03 00 Стеарин із жиру свиня- 30%, але не 30%, але не
чого, яловичого або ба- менш як 0,15 менш як 0,15
ранячого і олеостеарин, екю за 1 кг екю за 1 кг
олеомаргарин із свиня-
чого сала, яловичого чи
баранячого жиру, нес-мульгований, незмішаний
або неприготовлений
будь-яким іншим спосо-
бом15.04 Жири, масла та їх фрак- 10%, але не 10%, але не
ції з риб або морських менш як 0,04 менш як 0,04
ссавців, нерафіновані екю за 1 кг екю за 1 кг
або рафіновані, але без
зміни їх хімічного
складу15.04 20900 Риб'ячий жир, масло з 10%, але не 10%, але не
риб та їх фракції, крім менш як 0,04 менш як 0,04
масла з печінки риб'- екю за 1 кг екю за 1 кг
ячої, інші15.05 Овечий жиропіт і жирові 30%, але не 30%, але не
речовини, одержувані з менш як 0,1 менш як 0,1
нього (включаючи лано- екю за 1 кг екю за 1 кглін)
15.05 90000 Інші 10%, але не 10%, але не
менш як 0,03 менш як 0,03
екю за 1 кг екю за 1 кг15.06 Жири і масла тварин та 30%, але не 30%, але не
їх фракції, в тому чис- менш як 0,1 менш як 0,1
лі нерафіновані, або екю за 1 кг екю за 1 кг
рафіновані, але без
зміни їх хімічного
складу15.07 Олія соєва та її фрак- 30%, але не 30%, але не
ції, нерафіновані або менш як 0,3 менш як 0,3
рафіновані, але без екю за 1 кг екю за 1 кг
зміни їх хімічного
складу15.08 Олія арахісова та її 30%, але не 30%, але не
фракції, нерафіновані менш як 0,4 менш як 0,4
або рафіновані, але без екю за 1 кг екю за 1 кг
зміни їх хімічного
складу15.09 Олія маслинова та її 30%, але не 30%, але не
фракції, нерафіновані менш як 1,5 менш як 1,5
або рафіновані, але без екю за 1 кг екю за 1 кг
зміни їх хімічного
складу15.10 00 Інші види олії та фрак- 30%, але не 30%, але не
цій, отримані тільки із менш як 1,5 менш як 1,5
маслин, нерафіновані чи екю за 1 кг екю за 1 кг
рафіновані, але без
зміни їх хімічного
складу, суміші цих ви-
дів олій або фракцій з
олією або фракціями,
класифікованими в то-варній позиції 15.09
15.14 Олія ріпакова, свиріпо- 30%, але не 30%, але не
ва або гірчична та їх менш як 0,15 менш як 0,15
фракції, нерафіновані екю за 1 кг екю за 1 кг
або рафіновані, але без
зміни їх хімічного
складу15.15 Жири і олія рослинні, 30%, але не 30%, але не
інші (включаючи олію менш як 0,15 менш як 0,15
жожоба) та їх фракції, екю за 1 кг екю за 1 кг
нерафіновані або рафі-
новані, але без зміни
їх хімічного складу15.16 Жири і масла тваринні 30%, але не 30%, але не
або олія рослинна та менш як 0,12 менш як 0,12
їх фракції, повністю екю за 1 кг екю за 1 кг
або частково гідроге-нізовані, перестери-
фіковані, реетерифі-
ковані або елаідині-
зовані, нерафіновані
чи рафіновані, але
які не зазнали по-
дальшої обробки15.18 00 Тваринні або рослинні 30%, але не 30%, але не
жири і масла (олія), їх менш як 0,1 менш як 0,1
фракції, топлені, окис- екю за 1 кг екю за 1 кг
лені, дегідровані,
сульфовані, продуті або
полімеризовані теплом у
вакуумі чи в інертному
газі або перероблені
іншим способом, крім
класифікованих в товар-
ній позиції 15.16; не-
харчові суміші тварин-них або рослинних жирів
і масел (олії) та їх
фракцій, не зазначені в
іншому місці15.19 Кислоти промислові, 10%, але не 10%, але не
жирні монокарбонові; менш як 0,03 менш як 0,03
олія окислена рафінова- екю за 1 кг екю за 1 кг
на; спирти промислові,
жирні15.20 Гліцерин, включаючи 0 0
чистий; гліцеринова во-
да і щолок15.21 Воски рослинні (крім 30%, але не 30%, але не
тригліцеридів), віск менш як 1,2 менш як 1,2
бджолиний та інших ко- екю за 1 кг екю за 1 кг
мах і спермацет, під-
фарбовані або непідфар-бовані, рафіновані чи
нерафіновані15.22 00 Дегра; залишки після 10%, але не 10%, але не
обробки жирних речовин, менш як 0,1 менш як 0,1
тваринних або рослинних екю за 1 кг екю за 1 кг
восків16.01 00990 Ковбаси і аналогічні 30%, але не 30%, але не
продукти з м'яса, м'яс- менш як 0,9 менш як 0,9
них субпродуктів або екю за 1 кг екю за 1 кг
крові; харчові продук-
ти, виготовлені на їх
основі, інші: інші16.02 Вироби і консерви з 30%, але не 30%, але не
м'яса, м'ясних субпро- менш як 0,4 менш як 0,4
дуктів або крові, інші екю за 1 кг екю за 1 кг16.03 00 Екстракти та соки з 10%, але не 10%, але не
м'яса, риби або ракопо- менш як 0,3 менш як 0,3
дібних, молюсків або екю за 1 кг екю за 1 кг
інших водних безхребет-
них16.04, крім Готові продукти і кон- 20%, але не 20%, але не
16.04 30100, серви з риби; ікра менш як 0,2 менш як 0,2
16.04 30900 осетрових (чорна ікра) екю за 1 кг екю за 1 кг
та її замінники, виго-
товлені з ікринок інших
риб17.01 Цукор тростинний або з 50%, але не 50%, але не
цукрового буряку і хі- менш як 0,2 менш як 0,2
мічно чиста сахароза в екю за 1 кг екю за 1 кг
твердому стані17.02 Інші види цукру, вклю- 30%, але не 30%, але не
чаючи хімічно чисті менш як 0,3 менш як 0,3
лактозу, мальтозу, глю- екю за 1 кг екю за 1 кгкозу і фруктозу в твер-
дому стані; сиропи цук-
рові без додавання аро-
матизуючих або фарбую-
чих речовин; штучний
мед, змішаний чи незмі-
шаний з натуральним,
карамельний кулер17.03 Меляса, отримана в ре- 30%, але не 30%, але не
зультаті екстракції або менш як 0,03 менш як 0,03
рафінування цукру екю за 1 кг екю за 1 кг17.04 Кондитерські вироби з 30%, але не 30%, але не
цукру, що не містять менш як 1 менш як 1
какао (включаючи білий екю за 1 кг екю за 1 кг
шоколад)18.01 00000 Какао-боби в зернах або 10%, але не 10%, але не
мелені менш як 0,1 менш як 0,1екю за 1 кг екю за 1 кг
18.02 00000 Шкаралупа, плівка, 5%, але не 5%, але не
шкірка та інші відходи менш як 0,02 менш як 0,02
какао екю за 1 кг екю за 1 кг18.03 Какао-паста, в тому 30%, але не 30%, але не
числі знежирена або менш як 1 менш як 1
незнежирена екю за 1 кг екю за 1 кг18.04 00000 Масло-какао, жир і рід- 5%, але не 5%, але не
ке масло з какао менш як 0,25 менш як 0,25
екю за 1 кг екю за 1 кг18.05 00000 Какао-порошок без дода- 5%, але не 5%, але не
вання цукру або інших менш як 0,2 менш як 0,2
підсолоджуючих речовин екю за 1 кг екю за 1 кг18.06, крім Шоколад та інші харчові 30%, але не 30%, але не
18.06 31000- продукти із вмістом ка- менш як 0,7 менш як 0,718.06 32000, као екю за 1 кг екю за 1 кг
18.06 90110-
18.06 9039019.01 Екстракт солодовий; 30%, але не 30%, але не
харчові продукти з бо- менш як 0,1 менш як 0,1
рошна, крупи, крохмалю екю за 1 кг екю за 1 кг
або солодового екстрак-
ту без вмісту або з
вмістом за масою менше
як 50% какао, не зазна-
чені в іншому місці,
харчові продукти із си-
ровини, вказаної в по-
зиціях 04.01 - 04.04,
без вмісту або з вміс-
том за масою менше 40%
какао19.01 10000 Дитяче харчування, роз- 10%, але не 10%, але не
фасоване для продажу менш як 0,15 менш як 0,15
вроздріб екю за 1 кг екю за 1 кг19.02 Вироби макаронні, в то- 30%, але не 30%, але не
му числі варені або не- менш як 0,15 менш як 0,15
варені, з начинкою (з екю за 1 кг екю за 1 кг
м'яса або інших продук-
тів) і без неї або при-
готовлені іншим спосо-
бом; кускус19.03 00000 Тапіока та її замінни- 30%, але не 30%, але не
ки, приготовлені з менш як 0,45 менш як 0,45
крохмалю у формі плас- екю за 1 кг екю за 1 кг
тівців, зерен, крупи
або висівок, або анало-
гічних формах19.04 Готові харчові продук- 30%, але не 30%, але не
ти, отримані шляхом менш як 0,5 менш як 0,5здуття або обжарювання екю за 1 кг екю за 1 кг
зернових (наприклад,
кукурудзяні пластівці);
інші зернові, крім ку-
курудзи у вигляді зе-
рен, попередньо відва-
рені, обжарені або при-
готовлені іншим спосо-
бом19.05 Хлібобулочні і борошня- 30%, але не 30%, але не
ні кондитерські вироби, менш як 0,4 менш як 0,4
тістечка, печиво та ін- екю за 1 кг екю за 1 кг
ші продукти хлібопе-
карського виробництва
без вмісту або із вміс-
том какао; вафельні
диски, порожні капсули,
придатні для викорис-
тання в фармацевтичнихцілях, вафлі, рисовий
папір і аналогічні про-
дукти20.03 Гриби, включаючи трюфе- 20%, але не 20%, але не
лі, приготовлені або менш як 0,3 менш як 0,3
консервовані без оцту екю за 1 кг екю за 1 кг
або оцтової кислоти20.06 00 Плоди, горіхи, шкурка 30%, але не 30%, але не
плодів та інші частини менш як 0,5 менш як 0,5
рослин, консервовані в екю за 1 кг екю за 1 кг
цукрі (сушені, зацукро-
вані, або глазуровані)20.08 Плоди, горіхи та інші 30%, але не 30%, але не
їстівні частини рослин, менш як 0,5 менш як 0,5
приготовлені або кон- екю за 1 кг екю за 1 кг
сервовані будь-яким
способом, в тому числіз додаванням цукру або
інших підсолоджуючих
речовин чи спирту, не
зазначені в іншому міс-
ці20.09 Соки фруктові, (включа- 30%, але не 30%, але не
ючи виноградне сусло), менш як 0,3 менш як 0,3
соки овочеві, незброд- екю за 1 л екю за 1 л
жені та без додавання
спирту, з додаванням
або без додавання цукру
чи інших підсолоджуючих
речовин20.09 50 Сік томатний 30%, але не 30%, але не
менш як 0,3 менш як 0,3
екю за 1 л екю за 1 л20.09 60 Сік виноградний (вклю- 30%, але не 30%, але не
чаючи виноградне сусло) менш як 0,3 менш як 0,3
екю за 1 л екю за 1 л20.09 70 Сік яблучний 30%, але не 30%, але не
менш як 0,3 менш як 0,3
екю за 1 л екю за 1 л21.01, крім Екстракти, есенції, 30%, але не 30%, але не
21.01 10110 концентрати кави, чаю менш як 0,4 менш як 0,4
або мате і вироби на екю за 1 кг екю за 1 кг
таких основах чи на ос-
нові кави, чаю або ма-
те; цикорій обсмажений
та інші обсмажені за-
мінники кави і екстрак-
ти, есенції та концент-
рати з них21.02 Дріжджі (активні і не- 20%, але не 20%, але не
активні); інші неактив- менш як 0,1 менш як 0,1ні одноклітинні мікро- екю за 1 кг екю за 1 кг
організми (крім вакцин,
класифікованих у товар-
ній позиції 30.02); го-
тові пекарські порошки21.03 Продукти для соусів і 30%, але не 30%, але не
соуси готові; добавки і менш як 0,25 менш як 0,25
приправи змішані; гір- екю за 1 кг екю за 1 кг
чичний порошок і готова
гірчиця21.04 Супи і бульйони готові 30%, але не 30%, але не
і заготовки для їх при- менш як 1,5 менш як 1,5
готування; гомогенізо- екю за 1 кг екю за 1 кг
вані суміші харчових
продуктів21.05 Морозиво, інші види 30%, але не 30%, але не
харчового льоду, без менш як 2,4 менш як 2,4вмісту або із вмістом екю за 1 кг екю за 1 кг
какао21.06 Харчові продукти, не 30%, але не 30%, але не
зазначені в іншому міс- менш як 0,3 менш як 0,3
ці екю за 1 кг екю за 1 кг22.09 Оцет та його замінники, 20%, але не 20%, але не
отримані з оцтової кис- менш як 0,15 менш як 0,15
лоти екю за 1 кг екю за 1 кг23.01 10000 Борошно, мучка і грану- 20%, але не 20%, але не
ли з м'яса або м'ясних менш як 0,1 менш як 0,1
субпродуктів, шкварки екю за 1 кг екю за 1 кг23.01 20000 Борошно, мучка і грану- 2%, але не 2%, але не
ли з риби або ракопо- менш як 0,02 менш як 0,02
дібних, молюсків або екю за 1 кг екю за 1 кг
інших водних безхребет-
них
23.02 Висівки та інші відходи 5%, але не 5%, але не
просівання, помолу або менш як 0,01 менш як 0,01
інших видів обробки екю за 1 кг екю за 1 кг
зернових чи бобових
культур, негранульовані
або гранульовані23.03 Відходи виробництва 5%, але не 5%, але не
крохмалю і аналогічні менш як 0,003 менш як 0,003
відходи; буряковий жом, екю за 1 кг екю за 1 кг
жмихи цукрової тростини
та інші відходи вироб-
ництва цукру; нива чи
брага, негранульовані
або гранульовані23.04 00000 Жмихи та інші тверді 5%, але не 5%, але не
відходи, отримані внас- менш як 0,003 менш як 0,003
лідок екстракції соєвої екю за 1 кг екю за 1 кголії, неподрібнені або
подрібнені, неграну-
льовані або гранульова-
ні23.05 00000 Жмихи та інші тверді 5%, але не 5%, але не
відходи, отримані внас- менш як 0,003 менш як 0,003
лідок екстракції арахі- екю за 1 кг екю за 1 кг
сової олії, неподрібне-
ні або подрібнені, не-
гранульовані або гра-
нульовані23.06 Жмихи або інші тверді 5%, але не 5%, але не
відходи, отримані внас- менш як 0,003 менш як 0,003
лідок екстракції рос- екю за 1 кг екю за 1 кг
линних жирів або олії,
крім класифікованих у
товарних позиціях 23.04
або 23.05, неподрібненіабо подрібнені, негра-
нульовані або грану-
льовані23.07 00000 Винний відстій і винний 30%, але не 30%, але не
камінь менш як 0,3 менш як 0,3
екю за 1 кг екю за 1 кг23.08 Продукти рослинного по- 5%, але не 5%, але не
ходження і рослинні менш як 0,003 менш як 0,003
відходи, напівфабрика- екю за 1 кг екю за 1 кг
ти, негранульовані або
гранульовані, що вико-
ристовуються для годів-
лі тварин, не зазначені
в іншому місці
23.09 Продукти, що використо- 5%, але не 5%, але не
вуються для годівлі менш як 0,04 менш як 0,04
тварин екю за 1 кг екю за 1 кгЯкі не містять крохмалю
або містять не більш як
10% маси крохмалю:23.09 10110 які не містять молочних 10%, але не 10%, але не
продуктів або які міс- менш як 0,08 менш як 0,08
тять менш як 10% маси екю за 1 кг екю за 1 кг
молочних продуктів;23.09 10130 які містять від 10% до 10%, але не 10%, але не
50% маси молочних про- менш як 0,08 менш як 0,08
дуктів; екю за 1 кг екю за 1 кг23.09 10150 які містять від 50% до 10%, але не 10%, але не
75% маси молочних про- менш як 0,08 менш як 0,08
дуктів; екю за 1 кг екю за 1 кг
23.09 10190 які містять не менш як 10%, але не 10%, але не
75% маси молочних про- менш як 0,08 менш як 0,08
дуктів екю за 1 кг екю за 1 кгЯкі містять більш як
10%, але не більш як
30% маси крохмалю:23.09 10310 які не містять молочних 10%, але не 10%, але не
продуктів або які міс- менш як 0,08 менш як 0,08
тять менш як 10% маси екю за 1 кг екю за 1 кг
молочних продуктів;
23.09 10330 які містять не менш як 10%, але не 10%, але не
10%, але менш як 50% менш як 0,08 менш як 0,08
маси молочних продук- екю за 1 кг екю за 1 кг
тів;23.09 10390 які містять не менш як 10%, але не 10%, але не
50% маси молочних про- менш як 0,08 менш як 0,08
дуктів екю за 1 кг екю за 1 кгЯкі містять більш як
30% крохмалю:23.09 10510 які не містять молочних 10%, але не 10%, але не
продуктів або які міс- менш як 0,08 менш як 0,08
тять менш як 10% маси екю за 1 кг екю за 1 кг
молочних продуктів;23.09 10530 які містять від 10% до 10%, але не 10%, але не
50% маси молочних про- менш як 0,08 менш як 0,08дуктів; екю за 1 кг екю за 1 кг
23.09 10590 які містять не менш як 10%, але не 10%, але не
50% маси молочних про- менш як 0,08 менш як 0,08
дуктів екю за 1 кг екю за 1 кг23.09 10700 Які не містять крохма- 10%, але не 10%, але не
лю, глюкози, глюкозного менш як 0,08 менш як 0,08
сиропу, мальтодекстри- екю за 1 кг екю за 1 кг
ну, мальтодекстринового
сиропу, але які містять
молочні продукти23.09 10900 Інші 10%, але не 10%, але не
менш як 0,08 менш як 0,08
екю за 1 кг екю за 1 кг23.09 90100 Розчинні рибні продукти 10%, але не 10%, але не
чи продукти з інших менш як 0,08 менш як 0,08
морських ссавців екю за 1 кг екю за 1 кг---------------------------------------------------------------------------
Міністр Кабінету Міністрів України В. ПУСТОВОЙТЕНКО
Затверджено
постановою Кабінету Міністрів України
від 8 листопада 1996 р. N 1378
Зміни,
що вносяться до деяких постанов
Кабінету Міністрів України
1. Виключити з додатка до постанови Кабінету Міністрів України від 3 травня 1994 р. N 285 "Про зміни ставок ввізного
мита на окремі види товарів" (ЗП України, 1994 р. N 11, ст. 266) такі цифри та слова:
"01.02 10000 Живі тварини (племінні) 0 10
01.03 10000 0 10
01.04 10100 0 10
01.04 20100 0 10
02.01 М'ясо великої рогатої худоби, 15 30
свіже або охолоджене
02.02 М'ясо великої рогатої худоби, 20 50
морожене
02.03 М'ясо свиней свіже, охолоджене або 20 50
морожене
02.04 М'ясо дрібної рогатої худоби, 15 30
свіже, охолоджене або морожене
02.05 М'ясо коней, ослів, мулів і лоша- 15 30
ків, свіже, охолоджене або морожене
02.06 Субпродукти великої рогатої худоби, 20 50
свиней, дрібної рогатої худоби, ко-
ней, ослів, лошаків, харчові, свіжі,
охолоджені або морожені
02.08 Інші м'ясо і субпродукти харчові, 5 30
свіжі, охолоджені або морожені
02.09 Свиняче сало, свинячий і пташиний 20 50
жир (нетоплений), свіжі, охолодже-
ні, морожені, солені в розсолі,
сушені або копчені
02.10 М'ясо і субпродукти харчові, солені 20 50
в розсолі, сушені або копчені, хар-
чова мука і порошки з м'яса або
субпродуктів
03.02 70000 Ікра осетрових і лососевих риб, 20 70
03.03 80000 делікатесна продукція з цінних видів
03.05 20000 риб та морепродуктів
04.01 Молоко і вершки незгущені, без 20 50
додавання цукру або інших підсолод-
жуючих речовин
04.02 Молоко і вершки згущені, з додатком 20 50
крім цукру або інших підсолоджуючих
речовин
04.02 10110 Дитяче харчування розфасоване 0 5
04.02 10990 для роздрібного продажу 0 5
04.02 21110 0 504.02 29990 0 5
04.07 Яйця птиць, в шкаралупі, свіжі, 20 50
консервовані або варені
10.01 10100 Посадковий матеріал (насіння) 0 20
10.05 10110 0 20
10.05 10130 0 20
10.05 10150 0 20
12.04 00100 0 5
12.05 00100 0 512.08 Шроти із насіння олійних культур 0 5
12.09 Посадковий матеріал (насіння) 0 5
12.11 Рослини, частини рослин, плоди і 0 10
насіння, що використовуються в
фармацевтичних цілях
12.14 Посадковий матеріал (насіння) 0 10
15.16 Жири і масла тваринні або олія 20 50
рослинна та їх фракції, повністю
або частково гідрогенізовані
15.20 Гліцерин, включаючи чистий, 0 20гліцеринова вода і луг
16.01 00990 Ковбаси варені 50 100
17.01 Цукор тростинний або з цукрового 30 60
буряку і хімічно чиста сахароза в
твердому стані
18.01 00000 Какао, боби в зернах або мелені 0 10
18.06 Шоколад і шоколадні вироби 50 100".
2. Виключити з додатка до постанови Кабінету Міністрів України від 17лютого 1995 р. N 124 "Про внесення змін
до ставок ввізного мита на окремі види товарів" (ЗП України, 1995 р., N 5, ст. 123) такі цифри та слова:
"01.05.11000 Птиця жива домашня (півні, кури, 0,05 50
01.05 19100 качки, гуси, індики і цесарки)
01.05 19900 масою не більше 185 г
04.07 00110 Яйця птиці в шкаралупі для 0,05 50".
04.07 00190 інкубації
3. Виключити з додатка до постанови Кабінету Міністрів України від 22 лютого 1995 р. N 139 "Про внесення змін
до ставок ввізного мита на товари,яких достатньо виробляється у країні" (ЗП України, 1995 р., N 5, ст. 128)
такі цифри та слова:
"07.02 00900 Томати свіжі і охолоджені
(з 15 травня по 31 жовтня) 30 40
07.04 90100 Капуста білокачанна та червонока- 30 40
чанна
07.06 Морква, ріпа, буряк столовий, 30 40
козелець, селера коренеплідна, редис
і інші аналогічні харчові коренепло-
ди, свіжі або охолоджені
07.07 00190 Огірки і корнішони свіжі або охолод- 30 40
жені (з 16 травня по 31 жовтня)
10.03 00900 Ячмінь інший 20 30
10.04 00900 Овес інший 20 30
10.08 10000 Гречка 20 30
10.08 20000 Просо 30 40".
4. Виключити з додатка до постанови Кабінету Міністрів України від 18 липня 1995 р. N 531 "Про внесення змін
до ставок ввізного мита на окремі види товарів та до деяких рішень Уряду України" (ЗП України, 1995 р., N 10, ст. 246)
такі цифри та слова:
"05.10 Жовч 0 10
06.04 99900 Коріння елеутерокока 0 20
09.04 20900 Перець роду Capsicum або роду 0 10
Pimenta
15.04 20900 Риб'ячий жир трісковий 0 20
15.05 90000 Ланолін безводний 0 20".
5. Виключити з додатка до постанови Кабінету Міністрів України від 28 грудня 1995 р. N 1054 "Про зміни ставок
ввізного мита на окремі види товарів, які не виробляються або виробляються в недостатній кількості в Україні"
(ЗП України, 1996 р., N 4, ст. 139) такі цифри та слова:
"05.11 10000 Сперма бугаїв 0.05 10
05.11 99900 Сперма жеребців, кнурів, баранів 0.05 10".
і цапів, а також ембріони коней,
великої рогатої худоби, свиней
овець і кіз
6. Виключити з додатка до постанови Кабінету Міністрів України від 19 лютого 1996 р. N 212 "Про внесення змін
до ставок ввізного мита на окремі види товарів" такі цифри та слова:
"23.09 10 Корм для собак або котів, 20 20".
розфасований для роздрібної торгівлі
7. Виключити з додатка до постанови Кабінету Міністрів України від 27 березня 1996 р. N 360 "Про внесення змін
до ставок ввізного мита на окремі види товарів та до деяких рішень Уряду України" такі цифри та слова:
"03.03 79830 Риба морожена, за винятком рибного 2 10
23.01 10000 Борошно, мучка і гранули з м'яса 2 10
філе і м'яса риб, класифікованих у
товарній позиції 03.04; путасу
(некондиційна для годівлі хутрових
звірів)
03.03 79990 Риба морожена, за винятком рибного 2 10
філе і м'яса риб, класифікованих у
товарній позиції 03.04; інша (некон-
диційна для годівлі хутрових звірів)
або м'ясних субпродуктів; шкварки
23.01 20000 Борошно, мучка і гранули з риби 2 10
або ракоподібних, молюсків чи
інших водних безхребетних
23.09 90100 Розчинні рибні продукти або 20 20".
продукти з інших морських ссавців,
тварин