МІНІСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ ТА ПРОДОВОЛЬСТВА УКРАЇНИ
НАКАЗ
28.07.2017 N 401
Про затвердження технологічної документації
на виробництво виноробної продукції
Відповідно до статті 5 Закону України "Про виноград та виноградне вино" та пункту 8 Положення про Міністерство аграрної політики та продовольства України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 листопада 2015 року N 1119, Положення про Центральну галузеву дегустаційну комісію виноробної промисловості, затвердженого наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 22 січня 2013 року N 28, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 06 лютого 2013 року за N 221/22753, враховуючи протоколи Центральної галузевої дегустаційної комісії виноробної промисловості від 26 квітня 2017 року N 6, від 01 лютого 2017 року N 2 від 31 травня 2017 року N 7 та від 21 червня 2017 року N 9, наказую:
1. Затвердити:
1) технологічні інструкції:
на виробництво спиртів коньячних витриманих від 6 місяців до 3-х років (для міцних напоїв і бренді згідно ТУ У 11.0-004412056-005);
на виробництво спиртів коньячних витриманих від 6 місяців до 3-х років (для міцних напоїв і бренді згідно ТУ У 11.0-34253750-007:2017);
на виробництво спиртів коньячних витриманих від 6 місяців до 3-х років (для міцних напоїв і бренді згідно ТУ У 11.0-00413475-005:2017);
на виробництво напою винного ароматизованого напівсолодкого рожевого "Коктейль винний Грейпфрут";
на виробництво напою винного ароматизованого напівсолодкого білого "Коктейль винний Мохіто";
на виробництво напою винного ароматизованого тихого напівсолодкого білого "Яблуко";
на виробництво напою винного ароматизованого тихого напівсолодкого білого "Манго";
на виробництво напою винного ароматизованого тихого напівсолодкого червоного "Кавун";
на виробництво напоїв винних слабоалкогольних ігристих напівсолодких білих з натуральними ароматизаторами - манго, персик, карамболь, виноград мускатний; напівсолодких рожевих з натуральними ароматизаторами - гранат, вишня; напівсолодкого червоного з натуральним ароматизатором полуниця "Наш Київ" (Nash Kyiv, Nash Kiev) лайт (light), еір (air);
на виробництво напою винного слабоалкогольного ігристого напівсолодкого, солодкого білого "Наш Київ" (Nash Kyiv, Nash Kiev) лайт (light), еір (air);
на виробництво напою алкогольного міцного "САЛЮТЕ ВИНОГРАДНА ГОРІЛКА" ("SALUTE GRAPE VODKA");
на виробництво напою алкогольного міцного "САЛЮТЕ ВИНОГРАДНА ГОРІЛКА ЗОЛОТА" ("SALUTE GRAPE VODKA GОLD");
2) зміни до технологічних інструкцій:
зміна N 1 до технологічної інструкції на виробництво вина виноградного ароматизованого червоного "Подих кохання";
зміна N 1 до технологічної інструкції на виробництво вина виноградного ароматизованого червоного Терпкий поцілунок";
зміна N 1 до технологічної інструкції на виробництво вина виноградного ароматизованого білого "Ласкавий поцілунок";
зміна N 1 до технологічної інструкції на виробництво вина виноградного ароматизованого рожевого "Полуничний рай";
2. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.
Перший заступник Міністра М. Мартинюк
