АДМІНІСТРАЦІЯ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ СПЕЦІАЛЬНОГО ЗВ'ЯЗКУ
ТА ЗАХИСТУ ІНФОРМАЦІЇ УКРАЇНИ
НАКАЗ
12.10.2015 N 619
Зареєстровано
в Міністерстві юстиції України
28 жовтня 2015 р. за N 1319/27764
Про затвердження Норм забезпечення обладнанням,
столово-кухонним посудом, інвентарем та мийними засобами
в Державній службі спеціального зв'язку та захисту
інформації України у мирний час
Відповідно до підпункту 75 пункту 4 Положення про Адміністрацію Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 вересня 2014 року N 411, та з метою належного забезпечення обладнанням, столово-кухонним посудом, інвентарем та мийними засобами в Державній службі спеціального зв’язку та захисту інформації України у мирний час НАКАЗУЮ:
1. Затвердити:
1) Норми забезпечення обладнанням, столово-кухонним посудом, інвентарем їдалень територіальних підрозділів Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України у мирний час, що додаються;
2) Норми забезпечення обладнанням, столово-кухонним посудом та інвентарем їдалень навчальних закладів Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України у мирний час, що додаються;
3) Норми забезпечення обладнанням, столово-кухонним посудом та інвентарем варт територіальних підрозділів Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України у мирний час, що додаються;
4) Норми забезпечення інвентарем та обладнанням продовольчих складів територіальних підрозділів та навчальних закладів Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України у мирний час, що додаються;
5) Норми забезпечення мийними засобами, що використовуються для миття столово-кухонного посуду, обладнання та інвентарю в їдальнях Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України у мирний час, що додаються;
6) Норми замін наборів столово-кухонного посуду, інвентарю, складського обладнання в Державній службі спеціального зв’язку та захисту інформації України у мирний час, що додаються.
2. Директору Департаменту логістики Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України забезпечити подання в установленому порядку цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.
3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України відповідно до розподілу функціональних обов’язків.
4. Цей наказ набирає чинності з 01 січня 2016 року.
Голова Служби генерал-майор Держспецзв’язку Л.О. Євдоченко
Затверджено
Наказ Адміністрації Державної служби спеціального
зв’язку та захисту інформації України
12.10.2015 N 619
Зареєстровано
в Міністерстві юстиції України
28 жовтня 2015 р. за N 1319/27764
Норми
забезпечення обладнанням, столово-кухонним посудом,
інвентарем їдалень територіальних підрозділів Державної
служби спеціального зв’язку та захисту інформації України
у мирний час
Розділ I. Посуд і набори столові
N з/п | Найменування предметів | Од. вим. | Кількість предметів на стіл з кількістю осіб, що харчуються | ||
10 осіб | 6 осіб | 4 особи | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
1 | Миска алюмінієва або тарілка глибока пластмасова, напівфарфорова* | шт. | 13 | 8 | 6 |
2 | Тарілка мілка алюмінієва або пластмасова, напівфарфорова** | шт. | 26 | 16 | 12 |
3 | Кухоль емальований або пластмасовий, напівфарфоровий | шт. | 10 | 6 | 4 |
4 | Ложка столова алюмінієва або з нержавіючої сталі | шт. | 12 | 7 | 5 |
5 | Ложка чайна алюмінієва або з нержавіючої сталі | шт. | 10 | 6 | 4 |
6 | Ложка розливна алюмінієва або з нержавіючої сталі | шт. | 2 | 2 | 2 |
7 | Виделка столова алюмінієва або з нержавіючої сталі | шт. | 10 | 6 | 4 |
8 | Ніж столовий з нержавіючої сталі | шт. | 10 | 6 | 4 |
9 | Набір для спецій алюмінієвий***, або пластмасовий, або фаянсовий, або фарфоровий | шт. | 1 | 1 | 1 |
10 | Бачок або каструля алюмінієва 8 - 10 л | шт. | 1 | - | - |
11 | Бачок 5 л або каструля 4,5 - 5 л алюмінієва | шт. | 1 | 1 | - |
12 | Каструля алюмінієва 2,5 - 3,5 л | шт. | - | 1 | - |
13 | Чайник алюмінієвий литий 5 л | шт. | 1 | - | - |
14 | Чайник алюмінієвий 3 - 5 л | шт. | - | 1 | 1 |
15 | Підставка алюмінієва***, або пластмасова під бачок, або чайник | шт. | 2 | 2 | 2 |
16 | Піднос алюмінієвий або пластмасовий | шт. | - | Один на 10 осіб, а в обладнаних лініями самооб-слугову-вання - 11 шт. на 10 осіб | - |
17 | Клейонка столова (ящо немає столів з гігієничним покритттям) | м | 0,3 на одне посадочне місце | 0,3 на одне посадочне місце | 0,3 на одне посадочне місце |
__________
* У тому числі одна миска для м’яса із соусом на стіл (для столів на 10 місць - 2 миски) і одна миска замість полоскальниці.
** У тому числі для кожної особи, яка харчується: одна тарілка для другої страви і одна тарілка для холодних закусок. Крім того, на столи: одна тарілка для хліба (для столів на 10 місць - 2 миски), одна тарілка для цукру і одна тарілка для масла коров’ячого.
*** Заготовляється у децетралізованому порядку.
Розділ ІІ. Кухонний посуд, обладнання та інвентар
N з/п | Найменування предметів | Од. вим. | Кількість предметів на їдальню при кількості осіб, що харчуються | |||
до 15 осіб | від 16 до 50 осіб | від 51 до 150 осіб | від 150 до 300 осіб | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
1 | Каструля алюмінієва 4,5 - 6 л | шт. | 2 | 2 | 3 | 3 |
2 | Каструля алюмінієва 8 - 10 л | 2 | 2 | 3 | 4 | |
3 | Казан наплитний алюмінієвий 20 - 40 л | шт. | 1 | 2 | 2 | 3 |
4 | Казан наплитний алюмінієвий 40 - 60 л | шт. | - | 1 | 2 | 2 |
5 | Сотейник алюмінієвий 10 - 15 л | шт. | - | 1 | 1 | 1 |
6 | Відро емальоване з кришкою | шт. | 2 | 1 | 1 | 2 |
7 | Відро оцинковане | шт. | 1 | 2 | 3 | 4 |
8 | Таз оцинкований | шт. | 1 | 2 | 2 | 3 |
9 | Черпак алюмінієвий | шт. | - | 1 | 2 | 2 |
10 | Друшляк алюмінієвий | шт. | 1 | 1 | 1 | 2 |
11 | Шумівка металева | шт. | 1 | 2 | 2 | 2 |
12 | Ложка розливна алюмінієва або з нержавіючої сталі | шт. | 1 | 3 | 3 | 3 |
13 | Сковорода чавунна | шт. | 1 | 2 | 2 | 3 |
14 | Ножі "Кухарська трійка" | к-т | 1 | * | * | * |
15 | Ніж овочевий | шт. | 2 | 6 | 11 | 14 |
16 | Ніж хліборізний | шт. | 1 | 1 | 1 | 1 |
17 | Консервовідкривач | шт. | 1 | 1 | 1 | 2 |
18 | Сокира для рубання м’яса | шт. | - | - | 1 | 1 |
19 | Сікач | шт. | 1 | 1 | 1 | 1 |
20 | Виделка для виймання м’яса | шт. | - | - | 1 | 1 |
21 | Виделка транжирна | шт. | - | 1 | 1 | 1 |
22 | Бідон алюмінієвий з фляжною кришкою для рослинної олії 10 - 20 л | шт. | 1 | 1 | 1 | 1 |
23 | Фляга для молока | шт. | - | ** | ** | ** |
24 | Бак для харчових відходів | шт. | - | 1 | 1 | 1 |
25 | Екстрактор для заварювання чаю | шт. | - | 1 | 1 | 1 |
26 | Лист | шт. | 2 | 4 | 6 | 6 |
27 | Лист кондитерський | шт. | - | - | - | 1 |
28 | Сито металеве | шт. | 1 | 1 | 1 | 1 |
29 | Совок металевий | шт. | 1 | 1 | 1 | 1 |
30 | Терка металева | шт. | 1 | 1 | 1 | 1 |
31 | Сікач для відбивання м’яса | шт. | 1 | 1 | 1 | 1 |
32 | Лопатка кухарська | шт. | 1 | 1 | 2 | 2 |
33 | Лопатка для твердих жирів | шт. | 1 | 1 | 1 | 2 |
34 | Сковорода | шт. | 1 | 1 | 1 | 1 |
35 | Дошка для обробки продуктів | шт. | 2 | 6 | 6 | 6 |
36 | Колодки для рубання м’яса | шт. | - | 1 | 1 | 1 |
37 | Копистка дерев’яна | шт. | - | 2 | 2 | 2 |
38 | Котломір металевий | шт. | По одному на кожен тип котла | |||
39 | Вінець металевий | шт. | - | 1 | 1 | 1 |
40 | Товкач дерев’яний | шт. | - | 1 | 1 | 2 |
41 | Качалка дерев’яна | - | 1 | 1 | 1 | |
42 | Щітка для миття котлів | шт. | 1 | 1 | 1 | 2 |
43 | Бак для води оцинкований | шт. | 1 | 1 | 1 | 1 |
Технологічне обладнання | ||||||
1 | Машина для чищення картоплі | шт. | - | - | 1 | 1 |
2 | Машина-овочерізка | шт. | - | - | - | 1 |
3 | Машина універсальна кухонна загального призначення | шт. | - | - | 1 | - |
4 | М’ясорубка механічна | шт. | - | - | - | 1 |
5 | М’ясорубка ручна | шт. | 1 | 1 | 1 | 1 |
6 | Хліборізка механічна | шт. | - | - | 1 | 1 |
7 | Хліборізка ручна або ніж | шт. | 1 | 1 | - | - |
8 | Кип’ятильник електричний або газовий | шт. | 1 | 1 | 1 | 1 |
9 | Сковорода електрична | шт. | - | - | 1 | 1 |
10 | Плита електрична або газова з площею поверхні для смаження 0,48 кв. м | шт. | 1 | 1 | 1 | 2 |
11 | Котел харчоварильний електричний, газовий або паровий | шт. | * | * | * | * |
12 | Машина посудомийна продуктивністю 700 тарілок/ год. | шт. | - | - | - | 1 |
Холодильне обладнання та ваговимірювальні прилади | ||||||
1 | Шафа холодильна | шт. | - | - | 1 | 1 |
2 | Холодильник побутовий | шт. | 1 | 2 | 1 | 1 |
3 | Ваги настільні | шт. | 1 | 2 | 2 | 4 |
4 | Ваги товарні | шт. | - | 1 | 1 | 1 |
Немеханічне обладнання | ||||||
1 | Стіл виробничий | шт. | 2 | 4 | 7 | 12 |
2 | Стіл для перебирання круп | шт. | - | - | - | 1 |
3 | Стіл для доочищення картоплі | шт. | - | - | 1 | 1 |
4 | Стіл пересувний для видачі 1-ї та 2-ї страв | шт. | - | - | 1 | 2 |
5 | Стіл для збирання залишків харчів | шт. | - | 1 | 1 | 1 |
6 | Стіл для установлення хліборізки | шт. | - | - | 1 | 1 |
7 | Стіл-шафа для чищення посуду | шт. | - | 1 | 1 | 1 |
8 | Стелаж для зберігання столового посуду | шт. | 1 | 1 | 1 | 2 |
9 | Стіл пересувний | шт. | - | - | 1 | 1 |
10 | Стелаж для зберігання кухонного посуду | шт. | - | 1 | 1 | 1 |
11 | Стелаж для зберігання продуктів | шт. | - | 1 | 1 | 1 |
12 | Стелаж для зберігання хліба в лотках | шт. | - | 1 | 2 | 2 |
13 | Шафа для зберігання цукру на тарілках | шт. | - | - | - | 1 |
14 | Шафа для зберігання хліба на тарілках | шт. | - | - | 1 | 1 |
15 | Стояк для зберігання кухонного інвентарю | шт. | - | 1 | 1 | 1 |
16 | Стояк або кронштейн для підвішування м’ясних туш | шт. | - | - | - | 1 |
17 | Ванна для миття посуду: двосекційна трисекційна | шт. шт. | 1 - | 1 1 | 1 1 | 1 1 |
18 | Ванна для промивання та вимочування риби | шт. | - | - | - | 1 |
19 | Ванна для очищеної картоплі | шт. | - | - | - | 1 |
20 | Контейнер з нерж. сталі або алюмінію з кришкою та ручкою | шт. | - | 6 | 6 | 4 |
21 | Ящик-носилки з нерж. сталі або алюмінію з кришкою | шт. | - | - | - | 2 |
22 | Ящик-носилки дерев’яний, ґратчастий, каркас із залізних кутів | шт. | 3 | 3 | 3 | 3 |
23 | Ящик дерев’яний для солі | шт. | - | 1 | 1 | 1 |
__________
* Один комплект на штатного кухаря, але не менше 3-х комплектів на їдальню.
** Видається територіальним підрозділам Держспецзв’язку на 50 осіб, де за нормами забезпечення видається молоко.
Заступник директора департаменту -
начальник 2 управління Департаменту логістики
Адміністрації Держспецзв’язку полковник
Держспецзв’язку Т.В. Станіславський