АДМІНІСТРАЦІЯ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ СПЕЦІАЛЬНОГО ЗВ'ЯЗКУ
ТА ЗАХИСТУ ІНФОРМАЦІЇ УКРАЇНИ
Затверджено
Наказ Адміністрації Державної служби спеціального
зв’язку та захисту інформації України
12.10.2015 N 619
Зареєстровано
в Міністерстві юстиції України
28 жовтня 2015 р. за N 1320/27765
Норми
забезпечення обладнанням, столово-кухонним посудом та
інвентарем їдалень навчальних закладів Державної служби
спеціального зв'язку та захисту інформації України
у мирний час
Розділ І. Посуд і набори столові
N з/п | Найменування предметів | Од. вим. | Кількість предметів на 100 осіб, що харчуються |
1 | 2 | 3 | 4 |
1 | Тарілка глибока фарфорова або фаянсова | шт. | 125 |
2 | Тарілка мілка фарфорова або фаянсова | шт. | 125 |
3 | Тарілка десертна фарфорова або фаянсова | шт. | 100 |
4 | Тарілка пиріжкова фарфорова або фаянсова | шт. | 100 |
5 | Маслянка фарфорова або тарілка пиріжкова | шт. | 25 |
6 | Цукорниця фарфорова | шт. | 25 |
7 | Чайник для заварювання чаю фарфоровий | шт. | 4 |
8 | Склянка чайна | шт. | 150* |
9 | Підсклянник металевий | шт. | 100 |
10 | Ложка столова з нерж. сталі | шт. | 100 |
11 | Ложка чайна з нерж. сталі | шт. | 100 |
12 | Ложка розливна з нерж. сталі | шт. | 25 |
13 | Виделка столова з нерж. сталі | шт. | 100 |
14 | Ніж столовий з нерж. сталі | шт. | 100 |
15 | Набір для спецій в металевій оправі | шт. | 25 |
16 | Чайник алюмінієвий: 3 л 5 л |
шт. шт. |
25 12 |
17 | Каструля з нерж. сталі 2,5 - 3,5 л або бачок алюмінієвий литий 3 л | шт. | 50 |
18 | Ваза для фруктів | шт. | 25 |
19 | Графин або глечик скляний для води | шт. | 12 |
20 | Піднос алюмінієвий або пластмасовий | шт. | 4 |
21 | Підставка під бачок і чайник або каструля алюмінієва* чи пластмасова | шт. | 50 |
22 | Ваза для серветок | шт. | 25 |
23 | Полотно льняне (для скатертин) | м | 120 |
24 | Серветка льняна | шт. | 300 |
25 | Салатник однопорційний фарфоровий | шт. | 100 |
__________
* У тому числі по дві склянки до графина або глечика.
Розділ ІІ. Кухонний посуд, обладнання та інвентар
N з/п | Найменування предметів | Од. вим. | Кількість предметів на їдальню при кількості осіб, що харчуються | |
до 250 осіб | від 251 до 500 осіб | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
1 | Каструля алюмінієва 8 - 10 л | шт. | 8 | 10 |
2 | Казан наплитний алюмін. 20 - 40 л | шт. | 4 | 5 |
3 | Казан наплитний алюмін. 50 - 60 л | шт. | 5 | 6 |
4 | Сотейник алюмінієвий 10 - 15 л | шт. | 4 | 5 |
5 | Відро емальоване з кришкою | шт. | 4 | 5 |
6 | Відро оцинковане | шт. | 4 | 5 |
7 | Таз оцинкований | шт. | 4 | 5 |
8 | Черпак алюмінієвий | шт. | 3 | 4 |
9 | Друшляк алюмінієвий | шт. | 2 | 3 |
10 | Шумівка металева | шт. | 3 | 4 |
11 | Сковорода чавунна | шт. | 6 | 8 |
12 | Ножі "Кухарська трійка" | шт. | Один комплект на штатного кухаря, але не менше ніж три комплекти на їдальню | |
13 | Ніж овочевий | шт. | 16 | 18 |
14 | Ніж хліборізний | шт. | 2 | 3 |
15 | Консервовідкривач | шт. | 2 | 3 |
16 | Сокира для рубання м’яса | шт. | 1 | 1 |
17 | Сікач | шт. | 1 | 1 |
18 | Виделка для виймання м’яса | шт. | 2 | 2 |
19 | Виделка транжирна | шт. | 3 | 3 |
20 | Бідон алюмінієвий з фляжною кришкою для олії 10 - 20 л | шт. | 2 | 2 |
21 | Фляга для молока | шт. | 4 | 6 |
22 | Бак для харчових відходів | шт. | 1 | 2 |
23 | Лист | шт. | 6 | 8 |
24 | Екстрактор для заварювання чаю* | шт. | 1 | 1 |
25 | Лист кондитерський | шт. | 1 | 2 |
26 | Сито металеве | шт. | 2 | 2 |
27 | Ложка розливна алюмінієва | шт. | 4 | 5 |
28 | Совок металевий | шт. | 2 | 3 |
29 | Терка металева | шт. | 2 | 3 |
30 | Сікач для відбивання м’яса | шт. | 2 | 3 |
31 | Лопатка кухарська | шт. | 2 | 3 |
32 | Лопатка для твердих жирів | шт. | 3 | 4 |
33 | Сковорода | шт. | 1 | 2 |
34 | Дошка для обробки продуктів | шт. | 6 | 8 |
35 | Колодки для рубання м’яса | шт. | 1 | 1 |
36 | Копистка дерев’яна | шт. | 2 | 3 |
37 | Котломір металевий | шт. | По одному на кожен тип котла | |
38 | Вінець металевий | шт. | 2 | 2 |
39 | Товкач дерев’яний | шт. | 2 | 2 |
40 | Качалка дерев’яна | шт. | 2 | 3 |
41 | Щітка для миття котлів | шт. | 2 | 2 |
Технологічне обладнання | ||||
1 | Машина для чищення картоплі | шт. | 1 | 1 |
2 | Машина-овочерізка | шт. | 1 | 1 |
3 | Машина універсальна кухонна для м’ясо-рибних цехів | шт. | 1 | 1 |
4 | Машина для різання варених овочів | шт. | 1 | 1 |
5 | Машина для приготування картопляного пюре | шт. | 1 | 1 |
6 | М’ясорубка механічна | шт. | 1 | 1 |
7 | М’ясорубка ручна | шт. | 1 | 1 |
8 | Хліборізка механічна | шт. | 1 | 1 |
9 | Хліборізка ручна або ніж | шт. | 1 | 1 |
10 | Кип’ятильник електричний або газовий | шт. | 2 | 3 |
11 | Плита електрична або газова з площею поверхні для смаження 0,48 кв. м | шт. | 2 | 4 |
12 | Котел харчо варильний | шт. | * | * |
13 | Марміт електричний для 1-ї страви | шт. | 1 | 1 |
14 | Марміт електричний для 2-ї страви | шт. | 1 | 1 |
15 | Фритюрниця електрична | шт. | 1 | 1 |
16 | Шафа для смаження електрична або шафа пекарська | шт. | 1 | 1 |
17 | Сковорода електрична | шт. | 1 | 1 |
18 | Машина посудомийна продуктивністю: 700 тарілок/год.; 1000 тарілок/год.; 2000 тарілок/год. |
шт. шт. |
1 - |
- 1 |
Холодильне обладнання | ||||
1 | Шафа холодильна | шт. | 1 | 2 |
2 | Х Холодильник побутовий | шт. | 1 | 1 |
Ваговимірювальні прилади | ||||
1 | Ваги настільні | шт. | 4 | 5 |
2 | Ваги товарні | шт. | 2 | 3 |
Немеханічне обладнання** | ||||
1 | Стіл виробничий | шт. | 10 | 12 |
2 | Стіл для перебирання круп | шт. | 1 | 1 |
3 | Стіл для доочищення картоплі | шт. | 1 | 1 |
4 | Стіл пересувний для видачі 1-ї і 2-ї справ | шт. | 1 | 1 |
5 | Стіл для збирання залишків харчів | шт. | 1 | 1 |
6 | Стелаж для зберігання столового посуду | шт. | 2 | 2 |
7 | Стіл-шафа для чищення посуду | шт. | 1 | 1 |
8 | Стелаж пересувний | шт. | 1 | 1 |
9 | Стелаж для зберігання продуктів | шт. | 1 | 1 |
10 | Стелаж для зберігання хліба в лотках | шт. | 2 | 3 |
11 | Шафа для зберігання цукру | шт. | 1 | 1 |
12 | Стояк для зберігання кухонного інвентарю | шт. | 1 | 1 |
13 | Стояк або кронштейн для підвішування м’ясних туш | шт. | 1 | 1 |
14 | Ванна для миття посуду: двосекційна трисекційна |
шт. шт. |
2 1 |
2 1 |
15 | Ванна для очищеної картоплі | шт. | 1 | 2 |
16 | Ванна для промивання та вимочування риби | шт. | 1 | 1 |
17 | Контейнер з нерж. сталі або алюмінію з кришкою та ручкою | шт. | 6 | 6 |
18 | Ящик-носилки з нерж. сталі або алюмінію з кришкою | шт. | 2 | 2 |
19 | Ящик-носилки дерев’яний, ґратчастий, каркас із залізних кутів | шт. | 3 | 3 |
20 | Ящик дерев’яний для солі | шт. | 1 | 1 |
__________
* Для доставки готової їжі особовому складу на об’єкти, що охороняються, і будівельні об’єкти дозволяється використовувати 6-, 12-, 36-літрові термоси з розрахунку 1,6 л на одну особу, яка харчується на об’єкті.
** Немеханічне обладнання, що заготовляється у децентралізованому порядку.
Заступник директора департаменту -
начальник 2 управління Департаменту логістики
Адміністрації Держспецзв’язку полковник
Держспецзв’язку Т.В. Станіславський