АДМІНІСТРАЦІЯ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ СПЕЦІАЛЬНОГО ЗВ'ЯЗКУ
ТА ЗАХИСТУ ІНФОРМАЦІЇ УКРАЇНИ
Затверджено
Наказ Адміністрації Державної служби
спеціального зв’язку та захисту
інформації України
12.10.2015 N 619
Зареєстровано
в Міністерстві юстиції України
28 жовтня 2015 р. за N 1322/27767
Норми
забезпечення інвентарем та обладнанням продовольчих складів територіальних
підрозділів та навчальних закладів Державної служби спеціального
зв'язку та захисту інформації України у мирний час
N з/п | Найменування предметів | Од. вим. | Кількість предметів на продскладі при чисельності осіб, що харчуються | |||||||
до 40 осіб | від 41 до 100 осіб | від 101 до 300 осіб | від 301 до 500 осіб | |||||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ||||
Інвентар | ||||||||||
1 | Бочка сталева для олії | шт. | 1 | 1 | 1 | 1 | ||||
2 | Бідон алюмінієвий з фляжною кришкою для олії 10 - 20 л | шт. | 1 | 1 | 1 | 1 | ||||
3 | Лист металевий (емальований) | шт. | 2 | 2 | - | - | ||||
4 | Відро емальоване з кришкою | шт. | 1 | 1 | 1 | 1 | ||||
5 | Відро оцинковане | шт. | 1 | 1 | 1 | 1 | ||||
6 | Таз оцинкований, а також по одному тазу до рукомийника | шт. | 2 | 2 | 2 | 2 | ||||
7 | Сокира для рубання м’яса | шт. | 1 | 1 | 1 | 1 | ||||
8 | Ніж "Кухарська трійка" | к-т | 1 | 1 | 1 | 1 | ||||
9 | Виделка транжирна | шт. | 1 | 1 | 1 | 1 | ||||
10 | Лійка металева | шт. | По одній для всіх продовольчих складів | |||||||
11 | Колодка для рубання м’яса | шт. | 1 | 1 | 1 | 1 | ||||
12 | Щуп мішечний | шт. | По одному для всіх продовольчих складів | |||||||
13 | Інструмент для розкривання тари** | шт. | По одному для всіх продовольчих складів | |||||||
14 | Совок металевий або пластмасовий | шт. | 1 | 1 | 1 | 1 | ||||
15 | Рукомийник однососковий | шт. | 1 | 1 | 1 | 1 | ||||
16 | Кухоль мірний | шт. | 1 | 1 | 1 | 1 | ||||
17 | Лопатка для твердих жирів | шт. | 1 | 1 | 1 | 1 | ||||
18 | Вила залізні* | шт. | 1 | 1 | 1 | 1 | ||||
19 | Граблі залізні* | шт. | 1 | 1 | 1 | 1 | ||||
20 | Лопата дерев’яна* | шт. | 1 | 1 | 1 | 1 | ||||
21 | Термометр** | шт. | По одному на кожне складське приміщення | |||||||
22 | Психрометр** | шт. | По одному на кожне складське приміщення | |||||||
23 | Щітка для змітання | шт. | 1 | 1 | 1 | 1 | ||||
24 | Пломбір | шт. | 1 | 1 | 1 | 1 | ||||
Холодильне обладнання | ||||||||||
1 | Холодильник побутовий | шт. | 1 | - | - | - | ||||
2 | Шафа холодильна | шт. | - | 1 | 1 | 1 | ||||
3 | Камера холодильна | шт. | За затвердженим табелем | |||||||
Ваговимірювальні прилади | ||||||||||
1 | Ваги настільні | шт. | 1 | 1 | 1 | 1 | ||||
2 | Ваги товарні | шт. | 1 | 1 | 2 | 3 | ||||
Інше технологічне обладнання | ||||||||||
1 | Візок** | шт. | - | - | 1 | 2 | ||||
2 | Помпа ручна або насос для перекачування олії | шт. | - | - | 1 | 1 | ||||
3 | Стіл виробничий | шт. | 1 | 1 | 1 | 1 |
__________
* Вила і граблі, лопати дерев’яні видаються тільки в овочесховище. Крім того, видаються ваги вантажні, термометри, психрометри і рукомийники, інше обладнання та інвентар в овочесховище не видаються.
** Інструмент для відкриття тари, термометри, психрометри і візки вантажні видаються на кожний продовольчий склад і овочесховище.
Заступник директора департаменту - начальник 2 управління
Департаменту логістики Адміністрації Держспецзв’язку
полковник Держспецзв’язку Т.В. Станіславський