МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ
МІНІСТЕРСТВО ПРАЦІ І СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ
МІНІСТЕРСТВО ФІНАНСІВ УКРАЇНИ
МІНІСТЕРСТВО ЕКОНОМІКИ УКРАЇНИ
ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ СТАТИСТИКИ УКРАЇНИ
НАКАЗ
N 181/121/169/97/271 від 23.07.99
м.Київ
Зареєстровано
в Міністерстві юстиції України
9 серпня 1999 р. за N 543/3836
( Наказ втратив чинність на підставі Наказу Міністерства
охорони здоров'я
N 461/762/665/863/175 від 24.07.2015 )
Про затвердження тимчасового набору продуктів харчування
для непрацездатного населення України
На виконання Постанови Верховної Ради України від 25.12.98 N 365-XIV "Про проект Закону України про встановлення величини вартості межі малозабезпеченості та розміру мінімальної заробітної плати на 1999 рік" та доручення Кабінету Міністрів України від 26.01.99 до N 26544/3 щодо затвердження норм набору продуктів для населення України наказуємо:
Затвердити тимчасовий набір продуктів харчування для непрацездатного населення України (додається).
Міністр охорони здоров'я України Р.В.Богатирьова
Міністр праці і соціальної політики України І.Я.Сахань
Міністр фінансів України І.О.Мітюков
В.о.Міністра економіки України В.М.Кальник
В.о.Голови Державного комітету статистики України В.А.Головко
Додаток
до наказу
23.07.1999 р.
N 181/121/169/97/271
Тимчасовий набір продуктів харчування
для непрацездатного населення України
(кг/рік на 1 людину)
----------------------------------------------------------
| Найменування продукту | Кількість |
|-------------------------------+------------------------|
|1. Хлібні продукти | |
|-------------------------------+------------------------|
|Борошно житнє | 0,3 |
|-------------------------------+------------------------|
|Хліб житній | 38,0 |
|-------------------------------+------------------------|
|Хліб пшеничний | 62,0 |
|-------------------------------+------------------------|
|Борошно пшеничне | 8,8 |
|-------------------------------+------------------------|
|Макаронні вироби | 4,1 |
|-------------------------------+------------------------|
|Рис | 2,3 |
|-------------------------------+------------------------|
|Манна крупа | 0,9 |
|-------------------------------+------------------------|
|Пшоно | 0,9 |
|-------------------------------+------------------------|
|Гречана крупа | 2,0 |
|-------------------------------+------------------------|
|Вівсяна крупа | 1,1 |
|-------------------------------+------------------------|
|Бобові | 1,9 |
|-------------------------------+------------------------|
|Інші | 0,6 |
|-------------------------------+------------------------|
|2. Картопля | 108,0 |
|-------------------------------+------------------------|
|3. Овочі та баштанні | |
|-------------------------------+------------------------|
|Капуста | 27,5 |
|-------------------------------+------------------------|
|Помідори та огірки | 22,0 |
|-------------------------------+------------------------|
|Морква та буряк | 16,0 |
|-------------------------------+------------------------|
|Цибуля, часник | 8,0 |
|-------------------------------+------------------------|
|Баштанні | 14,5 |
|-------------------------------+------------------------|
|Інші | 10,0 |
|-------------------------------+------------------------|
|4. Фрукти і ягоди | |
|-------------------------------+------------------------|
|Фрукти та ягоди свіжі | 31,0 |
|-------------------------------+------------------------|
|Сухофрукти | 1,8 |
|-------------------------------+------------------------|
|5. М'ясопродукти | |
|-------------------------------+------------------------|
|Яловичина | 12,0 |
|-------------------------------+------------------------|
|Свинина | 9,5 |
|-------------------------------+------------------------|
|Баранина | 0,9 |
|-------------------------------+------------------------|
|Птиця | 5,0 |
|-------------------------------+------------------------|
|Ковбаса | 6,6 |
|-------------------------------+------------------------|
|Сало | 2,0 |
|-------------------------------+------------------------|
|Субпродукти та інші | 2,0 |
|-------------------------------+------------------------|
|6. Молочні продукти | |
|-------------------------------+------------------------|
|Молоко незбиране | 83,0 |
|-------------------------------+------------------------|
|Збиране молоко, кефір | 22,0 |
|-------------------------------+------------------------|
|Масло вершкове | 3,9 |
|-------------------------------+------------------------|
|Сир | 7,6 |
|-------------------------------+------------------------|
|Сметана | 4,0 |
|-------------------------------+------------------------|
|7. Яйця (шт.) | 187,5 |
|-------------------------------+------------------------|
|8. Рибні продукти | |
|-------------------------------+------------------------|
|Риба свіжа | 2,5 |
|-------------------------------+------------------------|
|Оселедці | 0,7 |
|-------------------------------+------------------------|
|9. Цукор (включаючи | 22,5 |
|кондвироби) | |
|-------------------------------+------------------------|
|10. Маргарин | 1,5 |
|-------------------------------+------------------------|
|11. Олія | 6,7 |
|-------------------------------+------------------------|
|Хімічний склад: | |
|-------------------------------+------------------------|
|Білки (г) | 58,6 |
|-------------------------------+------------------------|
|Жири (г) | 65,7 |
|-------------------------------+------------------------|
|Вуглеводи (г) | 295,8 |
|-------------------------------+------------------------|
|Енергетична цінність (ккал) | 2008,9 |
----------------------------------------------------------