КИЇВСЬКА МІСЬКА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
N 670 від 22.04.2005
Зареєстровано
в Київському міському управлінні юстиції
27 квітня 2005 р. за N 25/667
(Розпорядження втратило чинність на підставі
Розпорядження Київської міської державної адміністрації
N 1085 від 20.07.2006)
Про встановлення граничного рівня роздрібних цін
на яловичину, свинину та м'ясо птиці
Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 25.12.96 N 1548 "Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)":
Встановити граничний рівень роздрібних цін для всіх суб'єктів підприємницької діяльності на яловичину, свинину та м'ясо птиці (додаються).
Голова О.Омельченко
Затверджено
розпорядженням Київської
міської державної адміністрації
від 22.04.2005 N 670
Зареєстровано
в Київському міському управлінні юстиції
27 квітня 2005 р.за N 25/667
Граничний рівень
роздрібних цін для всіх суб'єктів підприємницької
діяльності на яловичину, свинину та м'ясо птиці
------------------------------------------------------------------
| N | Найменування продукції | Гранична |
|п/п | |роздрібна ціна в |
| | | грн. за 1 кг |
|----+-----------------------------------------+-----------------|
| I |М'ясо яловичини (напівфабрикати) | |
|----+-----------------------------------------+-----------------|
| 1. |Шийна частина | 22,00 |
|----+-----------------------------------------+-----------------|
| 2. |Підлопаточна частина | 20,00 |
|----+-----------------------------------------+-----------------|
| 3. |Спинна частина (товстий край) | 28,00 |
|----+-----------------------------------------+-----------------|
| 4. |Поперекова частина (тонкий край) | 28,00 |
|----+-----------------------------------------+-----------------|
| 5. |Вирізка | 30,00 |
|----+-----------------------------------------+-----------------|
| 6. |Тазобедрена частина | 27,00 |
|----+-----------------------------------------+-----------------|
| 7. |Грудинка | 14,00 |
|----+-----------------------------------------+-----------------|
| 8. |Лопаточна частина | 24,00 |
|----+-----------------------------------------+-----------------|
| II |М'ясо свинини (напівфабрикати) | |
|----+-----------------------------------------+-----------------|
| 9. |Шийна частина | 29,00 |
|п/п | |роздрібна ціна в |
| | | грн. за 1 кг |
|----+-----------------------------------------+-----------------|
| I |М'ясо яловичини (напівфабрикати) | |
|----+-----------------------------------------+-----------------|
| 1. |Шийна частина | 22,00 |
|----+-----------------------------------------+-----------------|
| 2. |Підлопаточна частина | 20,00 |
|----+-----------------------------------------+-----------------|
| 3. |Спинна частина (товстий край) | 28,00 |
|----+-----------------------------------------+-----------------|
| 4. |Поперекова частина (тонкий край) | 28,00 |
|----+-----------------------------------------+-----------------|
| 5. |Вирізка | 30,00 |
|----+-----------------------------------------+-----------------|
| 6. |Тазобедрена частина | 27,00 |
|----+-----------------------------------------+-----------------|
| 7. |Грудинка | 14,00 |
|----+-----------------------------------------+-----------------|
| 8. |Лопаточна частина | 24,00 |
|----+-----------------------------------------+-----------------|
| II |М'ясо свинини (напівфабрикати) | |
|----+-----------------------------------------+-----------------|
| 9. |Шийна частина | 29,00 |
|----+-----------------------------------------+-----------------|
| 10.|Лопаточна частина | 27,00 |
|----+-----------------------------------------+-----------------|
| 11.|Корейка | 32,00 |
|----+-----------------------------------------+-----------------|
| 12.|Вирізка | 32,00 |
|----+-----------------------------------------+-----------------|
| 13.|Тазобедрена частина | 29,00 |
|----+-----------------------------------------+-----------------|
| 14.|Грудинка | 19,00 |
|----+-----------------------------------------+-----------------|
| 15.|Сало | 14,00 |
|----+-----------------------------------------+-----------------|
| III|Кури тушка (патрана) | |
|----+-----------------------------------------+-----------------|
| 16.|I категорія | 11,00 |
|----+-----------------------------------------+-----------------|
| 17.|II категорія | 10,00 |
------------------------------------------------------------------
Заступник голови - керівник апарату Б.Стичинський
Затверджено
розпорядженням Київської
міської державної адміністрації
від 22.04.2005 N 670
Зареєстровано
в Київському міському управлінні юстиції
27 квітня 2005 р.за N 25/667
Граничний рівень
роздрібних цін для всіх суб'єктів підприємницької
діяльності на яловичину, свинину та м'ясо птиці
------------------------------------------------------------------
| N | Найменування продукції | Сорт | Технічна | Гранична |
|п/п| | |документація |роздрібна |
| | | | | ціна в |
| | | | |грн. за кг|
|----------------------------------------------------------------|
| Яловичина (туші, напівтуші) |
|----------------------------------------------------------------|
| 1.|Яловичина I категорії | 1 | ГОСТ 7595-79| 18,00 |
| | | | ГОСТ 779-55 | |
|---+---------------------------+-------+-------------+----------|
| 2.|Те ж | 2 | Те ж | 12,00 |
|---+---------------------------+-------+-------------+----------|
| 3.|Яловичина II категорії | 1 | Те ж | 17,70 |
|---+---------------------------+-------+-------------+----------|
| 4.|Те ж | 2 | Те ж | 11,70 |
|---+---------------------------+-------+-------------+----------|
| 5.|Яловичина I і II категорій | 3 | Те ж | 5,40 |
|----------------------------------------------------------------|
| Свинина (туші, напівтуші) |
|----------------------------------------------------------------|
| 6.|Свинина I категорії | 1 | ГОСТ 7597-55| 21,00 |
| |(беконна), II категорії | | ГОСТ 7724-77| |
| |(м'ясна - молодняк, обрізна| | | |
| |і м'ясо підсвинків) | | | |
|---+---------------------------+-------+-------------+----------|
| 7.|Свинина III категорії | 1 | Те ж | 17,80 |
| |(жирна) | | | |
|---+---------------------------+-------+-------------+----------|
| 8.|Свинина I категорії | 2 | Те ж | 5,50 |
| |(беконна), II категорії | | | |
| |(м'ясна - молодняк, обрізна| | | |
| |і м'ясо підсвинків), | | | |
| |III категорія (жирна) | | | |
|----------------------------------------------------------------|
| Тушки курчат-бройлерів (патрані) |
|----------------------------------------------------------------|
| 9.|I категорії | |ГОСТ 25391-82| 11,00 |
| | | |ДСТУ 3143-95 | |
|---+---------------------------+-------+-------------+----------|
|10.|II категорії | | Те ж | 10,00 |
------------------------------------------------------------------
Заступник голови - керівник апарату Б.Стичинський