КИЇВСЬКА МІСЬКА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
N 302 від 16.02.98 р.
м.Київ

Про затвердження тарифів на платні послуги, що надаються
санітарно-профілактичними закладами охорони здоров'я

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 25.12.96 N 1548 "Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)":

Встановити тарифи на платні послуги, що надаються санітарно-профілактичними закладами охорони здоров'я згідно з додатком.

Голова О. ОМЕЛЬЧЕНКО

Додаток
до розпорядження Київської міської державної адміністрації
від 16.02.98 р. N 302

Тарифи
на платні послуги, що надаються санітарно-профілактичними
закладами охорони здоров'я

|---|------------------------------------------------------------|------|----|
| | |Ціна з| |
| | |ураху-|При-|
| N | Найменування роботи |ванням|міт-|
|п/п| | ПДВ |ка |
| | |(грн.)| |
|---|------------------------------------------------------------|------|----|
| | | | |
| I |Гігієнічна експертиза проектних, передпроектних пропози-| | |
| |цій, нормативної документації на нові виробництва продукції,| | |
| |нові види продукції, гігієнічна оцінка нових видів продукції| | |
| | | | |
| 1 |Консультації проектних організацій | 6,30| |
| | | | |
| 2 |Підготовка та видача вихідних матеріалів для проектування та|120,75| |
| |розробки генеральних планів, схем, видача санітарних завдань| | |
| | | | |
| 3 |Розгляд паперів документів та видача висновку на місце роз-| 95,11| |
| |ташування, відведення, закріплення земельної ділянки з об-| | |
| |стеженням | | |
| | | | |
| 4 |Розгляд паперів та видача висновку на спецводопостачання |111,32| |
| | | | |
| 5 |Експертиза проекту, робочого проекту, реконструкції |372,84| |
| | | | |
| 6 |Експертиза техніко-економічних розрахунків (ТЕР), техніко-|344,04| |
| |економічного обгрунтування (ТЕО), ескізного проекту об'єкта| | |
| | | | |
| 7 |Експертиза проекту нормативів гранично-допустимих викидів|258,31| |
| |(ГДВ), гранично-допустимого скиду (ГДС) | | |
| | | | |
| 8 |Експертиза проекту "Оцінка впливу на навколишнє середови-|304,45| |
| |ще" (ОВНС) | | |
| | | | |
| 9 |Експертиза 1-го джерела викиду (скиду) | 10,14| |
| | | | |
| 10|Продовження строку дії проекту гранично-допустимих вики-|187,48| |
| |дів (ГДВ) | | |
| | | | |
| 11|Експертиза попередніх передпроектних пропозицій | 91,26| |
| | | | |
| 12|Розгляд проектних матеріалів та видача висновку менше, ніж| 30% | |
| |за 2 тижні | від | |
| | | ціни | |
| II|Консультаційна допомога з питань, що стосуються проведен-| | |
| |ня державної санітарно-гігієнічної експертизи фізичним осо-| | |
| |бам, суб'єктам підприємницької діяльності | | |
| | | | |
| 1 |Консультації представникам фірм, організацій, установ, під-| 3,15| за |
| |приємств | |1 год|
| 2 |Надання інформації, якою володіє санепідслужба за запитами| 10,79| |
| |громадян, установ, організацій, підприємств з питань інфор-| | |
| |маційного забезпечення | | |
| | | | |
| 3 |Робота з листами представників фірм, котрі отримують ванта-| 8,51| |
| |жі з Одеси та митниць, представників установ та організацій,| | |
| |приватних осіб | | |
| | | | |
| 4 |Робота з товаром Second hand (ознайомлення з документацією,| 23,89| |
| |виїзд на місця, огляд товару, підготовки листа відповіді з| | |
| |рекомендаціями) | | |
| | | | |
|III|Обстеження відповідності об'єктів, що будуються, реконстру-| | |
| |юються або функціонують, санітарному законодавству за за-| | |
| |явкою замовника | | |
| | | | |
| 1 |Узгодження розташування структур, різних форм власності| 70,69| |
| |на об'єктах нагляду | | |
| | | | |
| 2 |Обстеження кіосків, лотків | 6,77| |
| | | | |
| 3 |Обстеження овочевих, хлібних магазинів, кіосків, лотків,| 13,54| |
| |молочних пунктів, роздаточних пунктів, аптек | | |
| | | | |
| 4 |Обстеження магазинів, їдалень, кафе, барів, перукарень, сто-| 20,32| |
| |матологічних кабінетів, місць приватної торгівлі | | |
| | | | |
| 5 |Обстеження оптових складів, малих підприємств, харчових| 13,54| |
| |блоків лікувально-профілактичних установ, офісів, культур-| | |
| |но-видовищних закладів | | |
| | | | |
| 6 |Обстеження оздоровчих закладів | 16,93| |
| | | | |
| 7 |Обстеження ресторанів, позашкільних закладів | 20,32| |
| | | | |
| 8 |Обстеження ринків | 23,70| |
| | | | |
| 9 |Обстеження локальних водопроводів, гуртожитків, готелів | 27,09| |
| | | | |
| 10|Обстеження дитячих дошкільних закладів | 33,86| |
| | | | |
| 11|Обстеження шкіл, підприємств харчової промисловості | 54,18| |
| | | | |
| 12|Обстеження профтехучилищ, технікумів | 60,95| |
| | | | |
| 13|Обстеження шкіл-інтернатів, лікувально - профілактичних ус-| 67,72| |
| |танов | | |
| | | | |
| 14|Обстеження промислових об'єктів I ступеня | 12,30| |
| | | | |
| 15|Обстеження промислових об'єктів II ступеня | 61,49| |
| | | | |
| 16|Обстеження промислових об'єктів III ступеня |147,56| |
| | | | |
| 17|Обстеження та видача актів замовнику, який узгоджує техніч-| 65,89| |
| |ні умови в міській санепідстанції щодо виробничої ділянки чи| | |
| |виробничого цеху, в 2 примірниках | | |
| | | | |
| 18|Організація обстеження приміщень з видачею висновку щодо ви-| 21,81| |
| |робничої ділянки,виробничого цеху, контор, офісів, магазинів| | |
| | | | |
| 19|Підготовка рекомендацій щодо поліпшення умов праці | 21,81| |
| | | | |
| 20|Відбір зразків (ознайомлення з документацією, огляд партії,| 12,61| |
| |направлення в лабораторію на дослідження) | | |
| | | | |
| 21|Обстеження місць приватної торгівлі та погодження асорти-| 14,46| |
| |менту продукції | | |
| | | | |
| 22|Прийняття в експлуатацію об'єктів на правах особистої влас-| 3,85| |
| |ності | | |
| 23|Експертиза матеріалів щодо місця розташування об'єкта, уз-| 6,77| |
| |годження технічних умов, узгодження розташування струк-| | |
| |тур, різних форм власності на об'єктах нагляду. | | |
| | | | |
| 24|Робота з узгодження розташування різних структур на об'єкті| 6,30| |
| |нагляду. | | |
| | | | |
| 25|Видача заключення відносно гігієнічних параметрів згідно з| 6,77| |
| |результатами лабораторних досліджень | | |
| | | | |
| IV|Проведення санітарно-гігієнічної оцінки та оформлення | | |
| |результатів на: | | |
| | | | |
| 1 |Полімерні матеріали |136,06| |
| | | | |
| 2 |Харчові продукти та продовольчу сировину |116,83| |
| | | | |
| 3 |Продукцію машинобудування |221,82| |
| | | | |
| 4 |Парфумерно-косметичні товари | 97,60| |
| | | | |
| 5 |Товари побутової хімії | 97,60| |
| | | | |
| 6 |Засоби особистої гігієни | 97,60| |
| | | | |
| 7 |Вироби для дітей | 89,91| |
| | | | |
| 8 |Оформлення проекту гігієнічного висновку | 33,69| |
| | | | |
| 9 |На міні-виробництвах | 93,76| |
| | | | |
| 10|Розгляд матеріалів та підготовка дозволу на вітчизняну про-| 70,69| |
| |дукцію: обстеження об'єкта, аналіз ситуації | | |
| | | | |
| 11|Розгляд матеріалів та підготовка дозволу на ввезення, ви-| 29,85| |
| |готовлення, застосування та реалізацію імпортованої продук-| | |
| |ції, яка пройшла державну сан-гігієнічну експертизу та має| | |
| |гігієничний висновок Міністерства охорони здоров'я України | | |
| | | | |
| V |Видача дозволів суб'єктам господарювання на виробництво,| | |
| |використання, транспортування, зберігання, реалізацію, за-| | |
| |хоронення, знищення, утилізацію продукції та речовин віт-| | |
| |чизняного та імпортного виробництва, що потенційно небез-| | |
| |печні для здоров'я людини. | | |
| | | | |
| 1 |Надання консультативної допомоги організаціям, підприєм-| 3,85|1 год|
| |ствам будь-яких форм власності з питань метрології, стандар-| | |
| |тизації та інформаційного забезпечення. | | |
| | | | |
| 2 |Пошук, підбір та тиражування спецмедлітератури, норматив-| 36,62| |
| |ної документації, | | |
| | | | |
| 3 |Підготовка довідок та дозволу на вивіз, утилізацію, знешкод-| 67,02| |
| |ження сміття, відходів від підприємств, установ і організа-| | |
| |цій | | |
| | | | |
| 4 |Оформлення санітарних паспортів з обстеженням автотран-| 3,85|1 год|
| |спорту по перевезенню продуктів харчування, медикаментів | | |
| | | | |
| 5 |Погодження асортименту продукції без обстеження підприєм-| 3,85| |
| |ства чи установи | | |
| | | | |
| 6 |Погодження асортименту продукції з обстеженням підприєм-| 11,54| |
| |ства чи установи | | |
| | | | |
| 7 |Надання консультаційної допомоги з питань застосування за-| 3,85| |
| |конодавства про охорону здоров'я, в тому числі щодо забезпе-| | |
| |чення санітарного та епідемічного благополуччя населення. | | |
| | | | |
| VI|Медичний огляд | | |
| | | | |
| 1 |Медичний профілактичний огляд працівників підприємств та| 49,99| |
| |організацій, що працюють в шкідливих умовах праці за їх іні-| | |
| |ціативою (до 50 осіб) | | |
| | | | |
| 2 |Медичний профілактичний огляд працівників підприємств та| 80,76| |
| |організацій, що працюють в шкідливих умовах праці за їх іні-| | |
| |ціативою (від 51-до 100 осіб) | | |
| | | | |
| 3 |Медичний профілактичний огляд працівників підприємств та| 99,99| |
| |організацій, що працюють в шкідливих умовах праці за їх іні-| | |
| |ціативою (від 101-до 250 осіб) | | |
| | | | |
| 4 |Медичний профілактичний огляд працівників підприємств та|134,60| |
| |організацій, що працюють в шкідливих умовах праці за їх іні-| | |
| |ціативою (від 251 - до 500 осіб) | | |
| | | | |
| 5 |Медичний профілактичний огляд працівників підприємств та|184,59| |
| |організацій, що працюють в шкідливих умовах праці за їх іні-| | |
| |ціативою ( 501 і більше осіб) | | |
| | | | |
| 6 |Гігієнічна оцінка факторів,які мають вплив на здоров'я насе-| 15,38| |
| |лення на основі лабораторних досліджень: а) в жилих будин-| | |
| |ках; б) в квартирах; в) садибах | | |
| | | | |
| 7 |Складання за заявками замовників санітарних паспортів раді-| 26,65| |
| |отехнічних об'єктів на підставі лабораторних досліджень | | |
| | | | |
| 8 |Санітарно-гігієнічна експертиза з акредитації та атестації|380,75| |
| |підприємств, установ, організацій, не підпорядкованих Мініс-| | |
| |терству охорони здоров'я України, на право проведення дослі-| | |
| |джень по атестації робочих місць | | |
| | | | |
| 9 |Санітарно-гігієнічне навчання громадян, фахівців лаборатор-| 3,85| За |
| |ного профілю, декретованих контингентів та ін. | |1 год|
| | | | |
| 10|Надання послуг в організації відомчих санітарних лабораторій| 15,52| |
| |та їх оснащення медичним устаткуванням та ін. | | |
| | | | |
|VII|Складання санітарно-гігієнічної характеристики умов праці: | | |
| | | | |
| 1 |Складання санітарно-гігієнічної характеристики умов праці|142,29| |
| |без проведення лабораторних та інструментальних досліджень| | |
| |на підприємствах I-ї категорії складності | | |
| | | | |
| 2 |Складання санітарно-гігієнічної характеристики умов праці|215,36| |
| |без проведення лабораторних та інструментальних досліджень| | |
| |на підприємствах II-ї категорії складності | | |
| | | | |
| 3 |Складання санітарно-гігієнічної характеристики умов праці|292,32| |
| |без проведення лабораторних та інструментальних досліджень| | |
| |на підприємствах III-ї категорії складності | | |
| | | | |
|VII|Організаційні заходи з радіаційної гігієни | | |
| | | | |
| 1 |Оформлення санітарного паспорту на роботах з джерелами|954,78| |
| |іонізуючого випромінювання на ядерному реакторі, пункті за-| | |
| |хоронення радіоактивних відходів і пральні Київського спец-| | |
| |комбінату, прискорювачів | | |
| | | | |
| 2 |Оформлення санітарного паспорту по I класу і інших видах ро-|837,88| |
| |біт з прискорювачами заряджених частинок з енергією понад| | |
| |10 мега-електронвольт | | |
| | | | |
| 3 |Оформлення санітарного паспорта при роботі: а) з відкритими|470,61| |
| |джерелами по II класу; б)з закритими джерелами; в)з устатку-| | |
| |ваннями, які генерують іонізуюче випромінювання та ін.; г) з| | |
| |прискорювачами заряджених частинок з енергією до 10 мега-| | |
| |електронвольт | | |
| | | | |
| 4 |Оформлення санітарного паспорта при роботі: а) з відкритими|422,78| |
| |джерелами по III класу;б)в рентгенівських кабінетах; в)в ві-| | |
| |домчих лабораторіях; г) з спецавтотранспортом | | |
| | | | |
| 5 |Узгодження замовлень на придбання, захоронення, передачу і| 60,10| |
| |вивіз джерел іонізуючого випромінювання | | |
| | | | |
| 6 |Розгляд технічного завдання на прив'язку, реконструкцію,| 71,74| |
| |проектування об'єкта, розрахунок радіаційного захисту | | |
| | | | |
| 7 |Розгляд проектної документації з видачею висновку |610,37| |
| | | | |
| 8 |Узгодження розміщення устаткування і перепланування при-|132,74| |
| |міщень | | |
| | | | |
| 9 |Узгодження інструкції з радіаційної безпеки на експлуатацію|109,47| |
| |радіоізотопних приладів | | |
| | | | |
| 10|Участь в комісії по проведенню інвентаризації радіоізотопних| 97,20| |
| |приладів | | |
| | | | |
| 11|Консультації з питань радіаційної безпеки | 16,68| |
| | | | |
| IX|Вірусологічні дослідження | | |
| | | | |
| 1 |Експрес-діагностика грипу, парагрипу, РС-і аденовірусної ін-| 9,64| |
| |фекції | | |
| | | | |
| 2 |Радіоімунологічне дослідження на виявлення маркерів гепа-| 32,38| |
| |титу В: HBsAg | | |
| | | | |
| 3 |Радіоімунологічне дослідження на виявлення маркерів гепа-| 33,47| |
| |титу В:анти HBsAg | | |
| | | | |
| 4 |Радіоімунологічне дослідження на виявлення маркерів гепа-| 34,42| |
| |титу В:анти cor | | |
| | | | |
| 5 |Виділення вірусів грипу на курячих ембріонах з негативним|108,13| |
| |результатом | | |
| | | | |
| 6 |Виділення вірусів грипу на курячих ембріонах з позитивним|244,43| |
| |результатом (при одиночному дослідженні) | | |
| | | | |
| 7 |Виділення ентеровірусів в культурі клітин з негативним ре-| 31,94| |
| |зультатом | | |
| | | | |
| 8 |Виділення ентеровірусів в культурі клітин з позитивним ре-|145,46| |
| |зультатом (при масових дослідженнях) | | |
| | | | |
| 9 |Виділення ентеровірусів в культурі клітин з позитивним ре-|263,32| |
| |зультатом (при одиночному дослідженні) | | |
| | | | |
| 10|Виділення аденовірусів в культурі клітин з негативним ре-| 34,31| |
| |зультатом | | |
| | | | |
| 11|Виділення аденовірусів в культурі клітин з позитивним ре-| 99,71| |
| |зультатом (при масових дослідженнях) | | |
| | | | |
| 12|Виділення аденовірусів в культурі клітин з позитивним ре-|178,41| |
| |зультатом (при одиночному дослідженні) | | |
| | | | |
| 13|Вірусологічне дослідження харчових продуктів на ентеровіру-| 88,82| |
| |си з негативним результатом | | |
| | | | |
| 14|Вірусологічне дослідження харчових продуктів на ентеровіру-|198,87| |
| |си з негативним результатом (при масових дослідженнях) | | |
| | | | |
| 15|Вірусологічне дослідження харчових продуктів на ентеровіру-|315,53| |
| |си з негативним результатом (при одиночному дослідженні) | | |
| | | | |
| 16|Вірусологічне дослідження води поверхневих водоймищ на ен-| 79,71| |
| |теро- та аденовіруси з негативним результатом | | |
| | | | |
| 17|Вірусологічне дослідження води поверхневих водоймищ на ен-|182,81| |
| |теро- та аденовіруси з позитивним результатом (при масових | | |
| |дослідженнях) | | |
| | | | |
| 18|Вірусологічне дослідження води поверхневих водоймищ на ен-|299,26| |
| |теро- та аденовіруси з позитивним результатом (при одиночно-| | |
| |му дослідженні) | | |
| | | | |
| 19|Серологічна діагностика поліомієліту, виявлення антитіл у| 81,57| |
| |щеплених | | |
| | | | |
| 20|Серологічна діагностика грипу в реакції гемаглютинації з од-| 8,68| |
| |ним діагностикумом при масових дослідженнях | | |
| | | | |
| X |Радіологічні дослідження | | |
| | | | |
| 1 |Визначення радіонуклідного складу проб харчових продуктів| 80,02| |
| |та об'єктів навколишнього середовища методом гама-спек-| | |
| |трального аналізу | | |
| | | | |
| 2 |Визначення вмісту цезію-137 та стронцію-90 у воді методом|197,94| |
| |радіохімічного аналізу | | |
| | | | |
| 3 |Визначення вмісту цезію-137 та стронцію-90 в харчових про-|220,12| |
| |дуктах, напівфабрикатах, сировині методом радіохімічного| | |
| |аналізу | | |
| 4 |Визначення вмісту цезію-137 та стронцію-90 в грунті методом|250,95| |
| |радіохімічного аналізу | | |
| | | | |
| 5 |Визначення вмісту цезію-137 та стронцію-90 в рослинності|219,14| |
| |методом радіохімічного аналізу | | |
| | | | |
| 6 |Визначення об'ємної та питомої активності бета-випромінюю-| 44,43| |
| |чих нуклідів (сумарної) в харчових продуктах і об'єктах нав-| | |
| |колишнього середовища | | |
| | | | |
| 7 |Визначення потужності експозиційної дози зовнішнього гама-| 31,57| |
| |випромінювання і забруднення поверхні бета-випромінюючи-| | |
| |ми нуклідами в одній точці | | |
| | | | |
| 8 |Вимірювання потужності експозиційної дози зовнішнього га-| 37,90| |
| |ма-випромінюванювання і забруднення поверхні бета-випро-| | |
| |мінюючими нуклідами в одній точці | | |
| | | | |
| 9 |Вимірювання індивідуальної дози зовнішнього опромінення| 22,84| |
| |людини | | |
| | | | |
| 10|Визначення потужності експозиційної дози зовнішнього гама-| 25,38| |
| |випромінювання і забруднення поверхні бета-випромінюючи-| | |
| |ми нуклідами в одній точці | | |
| | | | |
| 11|Визначення концентрації радону-222 | 25,94| |
| | | | |
| 12|Вимірювання потужності експозиційної дози гамавипроміню-| 22,79| |
| |вання та поверхневого забруднення бета випромінюючими ра-| | |
| |діонуклідами 1 кв.м приміщень | | |
| | | | |
| XI|Санітарно-гігієнічні дослідження | | |
| | | | |
| 1)|Дослідження жирів та масла | | |
| | | | |
| 1 |Визначення кислотного числа в рослинних жирах | 8,53| |
| | | | |
| 2 |Визначення вмісту вологи та летких речовин | 16,01| |
| | | | |
| 3 |Визначення вмісту вологи в тваринних жирах | 10,31| |
| | | | |
| 4 |Визначення повареної солі в маргарині | 14,57| |
| | | | |
| 5 |Визначення пероксидази | 6,67| |
| | | | |
| 6 |Визначення неомиляємих речовин | 22,86| |
| | | | |
| 7 |Визначення кислотності в тваринних жирах | 6,93| |
| | | | |
| 8 |Визначення кислотності в майонезах | 5,58| |
| | | | |
| 9 |Визначення кислотності в маргарині | 8,46| |
| | | | |
| 10|Визначення вмісту заліза | 17,92| |
| | | | |
| 11|Визначення органолептичних показників в рослинних маслах | 5,94| |
| | | | |
| 12|Визначення перекисного числа в рослинних маслах | 15,63| |
| | | | |
| 13|Визначення епігідринових речовин | 14,19| |
| | | | |
| 14|Визначення об'ємної частки відстою в рослинному маслі | 7,93| |
| | | | |
| 15|Визначення вмісту жиру | 41,27| |
| | | | |
| 16|Визначення йодного числа | 20,97| |
| | | | |
| 17|Визначення продуктів окислення | 14,56| |
| | | | |
| 18|Визначення нежирових домішок | 28,23| |
| | | | |
| 2)|Дослідження молока та молочних продуктів | | |
| | | | |
| 1 |Визначення органолептичних показників | 2,38| |
| | | | |
| 2 |Визначення кислотності | 7,44| |
| | | | |
| 3 |Визначення щільності | 3,27| |
| | | | |
| 4 |Визначення вмісту жиру по Герберу | 9,99| |
| | | | |
| 5 |Визначення пероксидази | 4,90| |
| | | | |
| 6 |Визначення фосфатази | 8,25| |
| | | | |
| 7 |Визначення наявності соди | 3,15| |
| | | | |
| 8 |Визначення наявності аміаку | 3,76| |
| | | | |
| 9 |Визначення перекису водню | 3,81| |
| | | | |
| 10|Визначення чистоти | 1,59| |
| | | | |
| 11|Визначення вмісту вологи | 5,30| |
| | | | |
| 12|Визначення вмісту цукру в морозиві | 15,15| |
| | | | |
| 13|Визначення вмісту нітратів на кадмієвій колонці | 31,40| |
| | | | |
| 14|Визначення вмісту нітратів напівкількісно | 3,62| |
| | | | |
| 3)|Дослідження м'яса та м'ясопродуктів | | |
| | | | |
| 1 |Визначення органолептичних показників | 2,24| |
| | | | |
| 2 |Визначення вмісту вологи | 8,89| |
| | | | |
| 3 |Проба з сірчанокислою міддю | 2,56| |
| | | | |
| 4 |Пробна варка | 2,15| |
| | | | |
| 5 |Визначення вмісту повареної солі | 8,67| |
| | | | |
| 6 |Визначення вмісту нітритів | 25,53| |
| | | | |
| 7 |Визначення вмісту нітратів | 32,57| |
| | | | |
| 8 |Визначення термообробки ковбас | 30,11| |
| | | | |
| 9 |Визначення фосфатази | 8,25| |
| | | | |
| 10|Визначення пероксидази | 4,16| |
| | | | |
| 11|Визначення вмісту фосфору | 32,60| |
| | | | |
| 12|Визначення вмісту жиру по Сокслету | 26,43| |
| | | | |
| 13|Визначення вмісту білка по К'єльдалю | 26,96| |
| | | | |
| 4)|Дослідження напоїв | | |
| | | | |
| 1 |Визначення вмісту бензойної кислоти | 32,85| |
| | | | |
| 2 |Визначення вмісту сорбінової кислоти | 27,89| |
| | | | |
| 3 |Визначення вмісту бензоату натрію | 31,48| |
| | | | |
| 4 |Визначення вмісту цукру сахариметром | 13,29| |
| | | | |
| 5 |Визначення вмісту вуглекислоти манометром | 8,80| |
| | | | |
| 6 |Визначення вмісту сухих речовин | 5,22| |
| | | | |
| 7 |Визначення кислотності | 8,64| |
| | | | |
| 5)|Дослідження кондитерських виробів | | |
| | | | |
| 1 |Визначення вмісту цукру | 30,44| |
| | | | |
| 2 |Визначення органолептичних показників | 2,24| |
| | | | |
| 3 |Визначення вмісту вологи | 7,97| |
| | | | |
| 6)|Аналіз обідів (1,2,3 страв) | | |
| | | | |
| 1 |Визначення органоліптичних показників, підготовка проб | 4,31| |
| | | | |
| 2 |Визначення вмісту сухих речовин | 5,37| |
| | | | |
| 3 |Визначення вмісту жиру по Герберу | 7,28| |
| | | | |
| 4 |Визначення калорійності по аналізу | 3,09| |
| | | | |
| 5 |Визначення калорійності по розкладці | 6,94| |
| | | | |
| 6 |Визначення вмісту вітаміну С | 8,91| |
| | | | |
| 7)|Аналіз раціонів | | |
| | | | |
| 1 |Визначення органолептичних показників, підготовка проб | 4,31| |
| | | | |
| 2 |Визначення вмісту сухих речовин | 7,12| |
| | | | |
| 3 |Визначення вмісту жиру по Сокслету | 26,43| |
| | | | |
| 4 |Визначення калорійності по аналізу | 3,09| |
| | | | |
| 5 |Визначення калорійності по розкладці | 6,94| |
| | | | |
| 6 |Визначення вмісту попелу | 6,40| |
| | | | |
| 7 |Визначення вмісту вітаміну С | 8,91| |
| | | | |
| 8 |Визначення вмісту білка по К'єльдалю | 26,96| |
| | | | |
| 8)|Дослідження хлібо-булочних виробів | | |
| | | | |
| 1 |Визначення органолептичних показників | 1,65| |
| | | | |
| 2 |Визначення вмісту вологи | 6,67| |
| | | | |
| 3 |Визначення кислотності | 4,85| |
| | | | |
| 4 |Визначення пористості | 4,94| |
| | | | |
| 5 |Визначення вмісту цукру | 20,73| |
| | | | |
| 6 |Визначення вмісту жиру | 16,01| |
| | | | |
| 9)|Дослідження муки | | |
| | | | |
| 1 |Визначення органолептичних показників | 1,65| |
| | | | |
| 2 |Визначення вмісту вологи | 6,80| |
| | | | |
| 3 |Визначення кислотності | 4,85| |
| | | | |
| 4 |Визначення зольності | 13,24| |
| | | | |
| 5 |Визначення наявності амбарних шкідників | 3,21| |
| | | | |
| 6 |Визначення клейковини | 5,74| |
| | | | |
| 7 |Визначення вмісту металодомішок | 4,39| |
| | | | |
| 8 |Визначення крупності помолу | 6,51| |
|---|------------------------------------------------------------|------|----|

|---|------------------------------------------------------------|------|----|
| | |Ціна з| |
| | |ураху-|При-|
| N | Найменування роботи |ванням|міт-|
|п/п| | ПДВ |ка |
| | |(грн.)| |
|---|------------------------------------------------------------|------|----|
| | | | |
|10)|Дослідження меду | | |
| | | | |
| 1 |Визначення органолептичних показників | 2,41| |
| | | | |
| 2 |Реакція на падь | 3,56| |
| | | | |
| 3 |Реакція на крохмальну патоку | 2,90| |
| | | | |
| 4 |Реакція на бурякову патоку | 3,05| |
| | | | |
| 5 |Визначення масової долі води | 6,17| |
| | | | |
| 6 |Визначення діастазного числа | 15,95| |
| | | | |
| 7 |Визначення вмісту відновлених сахарів | 25,93| |
| | | | |
| 8 |Визначення вмісту оксіметилфурфуролу | 7,90| |
| | | | |
| 9 |Визначення масової долі сахарози | 28,51| |
| | | | |
| 10|Визначення вмісту механічних домішок | 3,27| |
| | | | |
| 11|Визначення ознак збродження | 3,15| |
| | | | |
|11)|Дослідження чаю | | |
| | | | |
| 1 |Визначення органолептичних показників | 2,48| |
| | | | |
| 2 |Визначення вмісту ферродомішок | 2,96| |
| | | | |
| 3 |Визначення вмісту екстрактивних речовин | 13,06| |
| | | | |
| 4 |Визначення масової долі вологи | 10,83| |
| | | | |
|12)|Дослідження кави | | |
| | | | |
| 1 |Визначення органолептичних показників | 2,48| |
| | | | |
| 2 |Визначення масової долі вологи | 10,83| |
| | | | |
| 3 |Визначення вмісту екстрактивних речовин | 7,07| |
| | | | |
| 4 |Визначення вмісту кофеїну | 18,91| |
| | | | |
| 5 |Визначення вмісту попелу | 10,87| |
| | | | |
| 6 |Визначення попелу, не розчинного в соляній кислоті | 14,20| |
| | | | |
| 7 |Визначення вмісту сторонніх домішок | 4,36| |
| | | | |
|13)|Дослідження риби та рибопродуктів | | |
| | | | |
| 1 |Визначення органолептичних показників | 2,24| |
| | | | |
| 2 |Пробна варка | 2,15| |
| | | | |
| 3 |Проба на аміак | 3,44| |
| | | | |
| 4 |Проба на сірководень | 3,77| |
| | | | |
| 5 |Визначення числа Несслера | 8,39| |
| | | | |
| 6 |Визначення вмісту повареної солі | 8,67| |
| | | | |
| 7 |Визначення вмісту вологи | 8,89| |
| | | | |
| 8 |Визначення вмісту жиру по Сокслету | 26,43| |
| | | | |
| 9 |Визначення співвідношення окремих частин | 1,94| |
| | | | |
| 10|Визначення кислотності | 7,44| |
| | | | |
| 11|Визначення фосфатази | 8,25| |
| | | | |
| 12|Визначення пероксидази | 4,16| |
| | | | |
| 13|Визначення вмісту піску в ікрі | 11,07| |
| | | | |
| 14|Визначення вмісту бензойно-кислого натрію | 42,40| |
| | | | |
| 15|Визначення вмісту борної кислоти, бури | 44,20| |
| | | | |
|14)|Дослідження овочів, фруктів та продуктів їх переробки, пря-| | |
| |нощів, приправ | | |
| | | | |
| 1 |Визначення вмісту нітратів іонометрично | 11,24| |
| | | | |
| 2 |Визначення вмісту нітратів на кадмієвій колонці | 31,40| |
| | | | |
| 3 |Визначення вмісту домішок | 1,90| |
| | | | |
| 4 |Визначення вмісту попелу | 10,87| |
| | | | |
| 5 |Визначення вмісту вологи методом відгонки | 25,87| |
| | | | |
| 6 |Визначення вмісту сірнистого ангідриду | 36,77| |
| | | | |
|15)|Визначення токсиканту в харчових продуктах | 24,20| |
| | | | |
|16)|Дослідження повітря робочої зони | | |
| | | | |
| 1 |Визначення алюмінію | 14,17| |
| | | | |
| 2 |Визначення акрилонітрилу | 14,95| |
| | | | |
| 3 |Визначення алюмінію оксиду | 17,17| |
| | | | |
| 4 |Визначення аміаку | 11,20| |
| | | | |
| 5 |Визначення ампіциліну | 14,95| |
| | | | |
| 6 |Визначення акролеїну | 14,39| |
| | | | |
| 7 |Визначення амінів аліфатичних | 14,82| |
| | | | |
| 8 |Визначення аніліну | 12,66| |
| | | | |
| 9 |Визначення азоту діоксиду | 14,95| |
| | | | |
| 10|Визначення ангідриду малеїнового | 10,53| |
| | | | |
| 11|Визначення ангідриду борного | 12,88| |
| | | | |
| 12|Визначення ангідриду хромового | 11,73| |
| | | | |
| 13|Визначення ангідриду фосфорного | 10,89| |
| | | | |
| 14|Визначення ангідриду сірнистого | 10,39| |
| | | | |
| 15|Визначення ангідриду сірчаного | 9,06| |
| | | | |
| 16|Визначення ацетофенону | 11,29| |
| | | | |
| 17|Визначення ацетону | 9,48| |
| | | | |
| 18|Визначення ацетальдегіду | 10,26| |
| | | | |
| 19|Визначення бензилпеніциліну | 12,09| |
| | | | |
| 20|Визначення біциліну | 11,66| |
| | | | |
| 21|Визначення брому | 10,31| |
| | | | |
| 22|Визначення бора фториду | 10,34| |
| | | | |
| 23|Визначення бензолу | 14,98| |
| | | | |
| 24|Визначення бутилакрілату | 13,46| |
| | | | |
| 25|Визначення бутилацетату | 13,46| |
| | | | |
| 26|Визначення бутилметакрилату | 13,46| |
| | | | |
| 27|Визначення ванадію і його сполук | 10,09| |
| | | | |
| 28|Визначення вінілу хлориду | 13,57| |
| | | | |
| 29|Визначення вінілацетату | 13,46| |
| | | | |
| 30|Визначення віскози 77 | 7,47| |
| | | | |
| 31|Визначення вісмуту і сполук | 12,95| |
| | | | |
| 32|Визначення водню хлориду | 12,27| |
| | | | |
| 33|Визначення водню ціаніду | 13,65| |
| | | | |
| 34|Визначення водню фтористого | 14,54| |
| | | | |
| 35|Визначення вольфраму, вольфраму карбіду і саліциду | 15,85| |
| | | | |
| 36|Визначення вольфраму сульфіду | 15,85| |
| | | | |
| 37|Визначення вуглеводнів аліфатичних насичених | 11,70| |
| | | | |
| 38|Визначення ангідриду масляного | 10,40| |
| | | | |
| 39|Визначення вуглецю оксиду | 8,10| |
| | | | |
| 40|Визначення вуглецю чотирихлористого | 14,70| |
| | | | |
| 41|Визначення гексаметилендіаміну | 12,07| |
| | | | |
| 42|Визначення гідразину та його похідних | 12,26| |
| | | | |
| 43|Визначення диалкілфталату | 13,57| |
| | | | |
| 44|Визначення дибутилфталату | 13,57| |
| | | | |
| 45|Визначення диметилфталату | 13,57| |
| | | | |
| 46|Визначення диметилформаміду | 11,35| |
| | | | |
| 47|Визначення диметилетаноламіну | 10,52| |
| | | | |
| 48|Визначення динітробензолу | 9,55| |
| | | | |
| 49|Визначення динітротолуолу | 9,99| |
| | | | |
| 50|Визначення диоксану-1,4 | 9,02| |
| | | | |
| 51|Визначення 4,4-діфенілметандіізоціанату | 11,64| |
| | | | |
| 52|Визначення дихлоретану | 11,64| |
| | | | |
| 53|Визначення диетиламіну | 10,40| |
| | | | |
| 54|Визначення диетилетаноламіну | 10,18| |
| | | | |
| 55|Визначення заліза металічного | 7,47| |
| | | | |
| 56|Визначення заліза оксиду | 12,92| |
| | | | |
| 57|Визначення залізного агломерату | 7,47| |
| | | | |
| 58|Визначення залізорудних окатишів | 7,47| |
| | | | |
| 59|Визначення попелу горючих сланців | 7,47| |
| | | | |
| 60|Визначення вапняку | 7,47| |
| | | | |
| 61|Визначення ізопрену | 12,90| |
| | | | |
| 62|Визначення пестицидів | 12,72| |
| | | | |
| 63|Визначення йоду | 9,29| |
| | | | |
| 64|Визначення кадмію та його сполук | 11,38| |
| | | | |
| 65|Визначення камфори | 12,38| |
| | | | |
| 66|Визначення каніфолі | 8,13| |
| | | | |
| 67|Визначення капролактаму | 11,93| |
| | | | |
| 68|Визначення капрону | 7,47| |
| | | | |
| 69|Визначення гасу | 8,58| |
| | | | |
| 70|Визначення кислоти акрилової | 13,28| |
| | | | |
| 71|Визначення кислоти борної | 13,20| |
| | | | |
| 72|Визначення кислоти капронової | 11,23| |
| | | | |
| 73|Визначення кислоти масляної | 11,23| |
| | | | |
| 74|Визначення кислоти матакрілової | 13,28| |
| | | | |
| 75|Визначення кислоти мурашиної | 13,14| |
| | | | |
| 76|Визначення кислоти пропіонової | 13,14| |
| | | | |
| 77|Визначення кислоти сірчаної | 11,98| |
| | | | |
| 78|Визначення кислоти соляної | 12,31| |
| | | | |
| 79|Визначення кислоти оцтової | 9,16| |
| | | | |
| 80|Визначення кобальту і сполук | 8,91| |
| | | | |
| 81|Визначення кремнію диоксиду | 10,99| |
| | | | |
| 82|Визначення ксилолу | 8,30| |
| | | | |
| 83|Визначення лавсану | 7,75| |
| | | | |
| 84|Визначення марганцю в зварювальному аерозолі | 16,48| |
| | | | |
| 85|Визначення марганцю оксиду | 7,91| |
| | | | |
| 86|Визначення масел мінеральних нафтових | 9,04| |
| | | | |
| 87|Визначення міді | 7,56| |
| | | | |
| 88|Визначення міді солей | 8,28| |
| | | | |
| 89|Визначення міді хлорокису | 8,28| |
| | | | |
| 90|Визначення міді хромфосфату | 7,76| |
| | | | |
| 91|Визначення метилену хлориду | 8,89| |
| | | | |
| 92|Визначення метилу хлориду | 12,77| |
| | | | |
| 93|Визначення метилакрилату | 7,57| |
| | | | |
| 94|Визначення метилметакрилату | 7,63| |
| | | | |
| 95|Визначення молібдену сполук | 8,40| |
| | | | |
| 96|Визначення молібдену металевого | 8,40| |
| | | | |
| 97|Визначення моноетаноламіну | 7,96| |
| | | | |
| 98|Визначення магнію оксиду | 8,27| |
| | | | |
| 99|Визначення натрію гідрокарбонату | 7,53| |
| | | | |
|100|Визначення натрію хлориду | 7,53| |
| | | | |
|101|Визначення нафталіну | 7,64| |
| | | | |
|102|Визначення нікелю, нікелю оксидів | 7,68| |
| | | | |
|103|Визначення нікелю солей | 7,68| |
| | | | |
|104|Визначення нітрону | 7,47| |
| | | | |
|105|Визначення озону | 8,78| |
| | | | |
|106|Визначення поліміксину | 8,11| |
| | | | |
|107|Визначення пилу аерозольного | 7,47| |
| | | | |
|108|Визначення ртуті металевої | 10,56| |
| | | | |
|109|Визначення ртуті неорганічних сполук | 10,56| |
| | | | |
|110|Визначення свинцю та сполук | 20,69| |
| | | | |
|111|Визначення сірки елементарної | 7,47| |
| | | | |
|112|Визначення сірководню | 10,52| |
| | | | |
|113|Визначення сірковуглецю | 10,80| |
| | | | |
|114|Визначення скіпідару | 9,02| |
| | | | |
|115|Визначення сольвент-нафти | 15,42| |
| | | | |
|116|Визначення спиртів | 10,04| |
| | | | |
|117|Визначення склокристалічного цементу | 20,69| |
| | | | |
|118|Визначення склоемалі | 20,69| |
| | | | |
|119|Визначення стиролу | 7,89| |
| | | | |
|120|Визначення стрептоміцину | 8,74| |
| | | | |
|121|Визначення тетрахлоретилену | 12,61| |
| | | | |
|122|Визначення тетрахлоретану | 12,61| |
| | | | |
|123|Визначення тетраетилсвинцю | 13,85| |
| | | | |
|124|Визначення титану та його диоксиду | 15,12| |
| | | | |
|125|Визначення тіураму Д | 8,39| |
| | | | |
|126|Визначення толуілендіізоціанату | 9,56| |
| | | | |
|127|Визначення толуолу | 13,96| |
| | | | |
|128|Визначення трикрезолу | 13,70| |
| | | | |
|129|Визначення трихлоретилену | 14,25| |
| | | | |
|130|Визначення триетаноламіну | 13,67| |
| | | | |
|131|Визначення триетиленаміну | 13,45| |
| | | | |
|132|Визначення уайт-спіриту | 13,85| |
| | | | |
|133|Визначення фенолу | 14,29| |
| | | | |
|134|Визначення формальдегіду | 15,51| |
| | | | |
|135|Визначення фурфуролу | 14,64| |
| | | | |
|136|Визначення фреонів | 11,37| |
| | | | |
|137|Визначення хлору | 9,56| |
| | | | |
|138|Визначення хлоропрену | 10,35| |
| | | | |
|139|Визначення хрому оксиду | 13,58| |
| | | | |
|140|Визначення хроматів | 9,34| |
| | | | |
|141|Визначення циклогексану | 11,35| |
| | | | |
|142|Визначення циклогексанону | 11,90| |
| | | | |
|143|Визначення цинку оксиду | 12,45| |
| | | | |
|144|Визначення цирконію та сполук | 7,70| |
| | | | |
|145|Визначення лугів | 7,76| |
| | | | |
|146|Визначення епіхлоргідрину | 7,57| |
| | | | |
|147|Визначення етилацетату | 7,54| |
| | | | |
|148|Визначення етилену оксиду | 7,54| |
| | | | |
|149|Визначення етиленгліколю | 8,70| |
| | | | |
|150|Визначення етилендіаміну | 7,58| |
| | | | |
|151|Визначення етилмеркаптану | 10,34| |
| | | | |
|152|Визначення етилцеллозольву | 11,47| |
| | | | |
|153|Визначення температури | 1,46| |
| | | | |
|154|Визначення відносної вологості | 0,58| |
| | | | |
|155|Визначення швидкості руху повітря | 2,77| |
| | | | |
|157|Виїзд лікаря | 13,89| |
| | | | |
|158|Виїзд лаборанта | 10,52| |
| | | | |
|16)|Фізико-хімічиі дослідження повітря | | |
| | | | |
| 1 |Визначення амілацетату | 39,31| |
| | | | |
| 2 |Визначення ароматичних вуглеводнів і розчинників (сумарно) | 34,52| |
| | | | |
| 3 |Визначення бензину | 32,24| |
| | | | |
| 4 |Визначення дибутилфталату, диметилфталату, диетилфтала- | 28,90| |
| |ту, диоктилфталату | | |
| | | | |
| 5 |Визначення діоксану | 35,69| |
| | | | |
| 6 |Визначення дихлоретану | 39,04| |
| | | | |
| 7 |Визначення диметилформаміду | 34,60| |
| | | | |
| 8 |Визначення диетилового ефіру, етилового спирту | 34,19| |
| | | | |
| 9 |Визначення гасу | 31,98| |
| | | | |
| 10|Визначення капролактаму | 28,88| |
| | | | |
| 11|Визначення кислоти акрілової і метакрілової | 24,73| |
| | | | |
| 12|Визначення орто, мета, пара-крезолу, фенолу | 32,92| |
| | | | |
| 13|Визначення меркаптану | 40,71| |
| | | | |
| 14|Визначення спирту метилового, етиленгліколю | 26,82| |
| | | | |
| 15|Визначення стиролу | 35,37| |
| | | | |
| 16|Визначення сольвент-нафти | 35,27| |
| | | | |
| 17|Визначення етилцелозольву | 31,94| |
| | | | |
| 18|Визначення етилендіаміну | 26,68| |
| | | | |
| 19|Визначення уайт-спіриту | 32,24| |
| | | | |
|17)|Фізико-хімічні дослідження алкогольних напоїв | | |
| | | | |
| 1 |Визначення метанолу | 21,76| |
| | | | |
| 2 |Визначення сивушних масел | 27,84| |
| | | | |
| 3 |Визначення альдегідів | 35,85| |
| | | | |
| 4 |Визначення ефірів | 35,85| |
| | | | |
|18)|Фізико-хімічні дослідження води | | |
| | | | |
| 1 |Визначення хлороформу хроматографічно | 29,88| |
| | | | |
| 2 |Визначення свинцю полярографічно | 13,96| |
| | | | |
| 3 |Визначення цинку полярографічно | 13,96| |
| | | | |
|19)|Визначення пестицидів у харчових продуктах | | |
| | | | |
| 1 |Визначення 2,4-Д в воді | 39,51| |
| | | | |
| 2 |Визначення 2,4-Д в молоці | 45,73| |
| | | | |
| 3 |Визначення 2,4-Д в маслі | 48,17| |
| | | | |
| 4 |Визначення 2,4-Д в зерні | 59,45| |
| | | | |
| 5 |Визначення бромідів | 18,99| |
| | | | |
| 6 |Визначення інших пестицидів | 24,30| |
| | | | |
|20)|Визначення мікотоксинів у харчових продуктах | | |
| | | | |
| 1 |Визначення афлатоксину В1 в какао бобах | 51,80| |
| | | | |
| 2 |Визначення афлатоксину В1 в жирах | 41,52| |
| | | | |
| 3 |Визначення афлатоксину В1 в інших продуктах | 38,10| |
| | | | |
| 4 |Визначення афлатоксину М1 в молоці | 25,91| |
| | | | |
| 5 |Визначення афлатоксину В1 в молоці | 25,91| |
| | | | |
| 6 |Визначення зеараленону | 40,49| |
| | | | |
| 7 |Визначення дезоксиніваленолу | 34,37| |
| | | | |
| 8 |Визначення Т-2 токсину | 57,82| |
| | | | |
| 9 |Визначення патуліну | 28,58| |
| | | | |
| 10|Визначення гістаміну | 33,31| |
| | | | |
|21)|Дослідження атмосферного повітря | | |
| | | | |
| 1 |Визначення азоту діоксиду | 28,04| |
| | | | |
| 2 |Визначення аміаку | 26,25| |
| | | | |
| 3 |Визначення ангідриду сірнистого | 26,26| |
| | | | |
| 4 |Визначення ангідриду хромового | 28,81| |
| | | | |
| 5 |Визначення ацетону | 28,15| |
| | | | |
| 6 |Визначення бутилацетату | 28,97| |
| | | | |
| 7 |Визначення водню хлористого | 24,78| |
| | | | |
| 8 |Визначення водню фтористого | 31,01| |
| | | | |
| 9 |Визначення вуглеводню оксиду | 12,64| |
| | | | |
| 10|Визначення капролактаму | 29,19| |
| | | | |
| 11|Визначення ксилолу | 29,22| |
| | | | |
| 12|Визначення пилу | 17,62| |
| | | | |
| 13|Визначення ртуті в повітрі аналізатором АГП | 12,78| |
| | | | |
| 14|Визначення ртуті в зіскобах | 32,93| |
| | | | |
| 15|Визначення сірководню | 30,76| |
| | | | |
| 16|Визначення сірковуглецю | 24,83| |
| | | | |
| 17|Визначення ртуті на "Юлії" | 26,01| |
| | | | |
| 18|Визначення толуолу | 29,96| |
| | | | |
| 19|Визначення фенолу | 27,56| |
| | | | |
| 20|Визначення формальдегіду | 31,72| |
| | | | |
| 21|Визначення хлору | 27,92| |
| | | | |
| 22|Визначення циклогексанону | 29,04| |
| | | | |
| 23|Визначення етилацетату | 28,97| |
| | | | |
| 24|Визначення температури повітря | 4,25| |
| | | | |
| 25|Визначення вологості повітря | 4,25| |
| | | | |
| 26|Визначення швидкості руху повітря | 4,36| |
| | | | |
| 27|Визначення ртуті в повітрі фотоелектроколориме-трично | 31,19| |
| | | | |
| 28|Визначення свинцю | 25,73| |
|---|------------------------------------------------------------|------|----|

|---|------------------------------------------------------------|------|----|
| | |Ціна з| |
| | |ураху-|При-|
| N | Найменування роботи |ванням|міт-|
|п/п| | ПДВ |ка |
| | |(грн.)| |
|---|------------------------------------------------------------|------|----|
| | | | |
|22)|Дослідження грунту | | |
| | | | |
| 1 |Визначення ртуті | 26,01| |
| | | | |
| 2 |Визначення хлоридів | 13,38| |
| | | | |
| 3 |Визначення нітратів | 14,21| |
| | | | |
| 4 |Визначення сульфатів | 11,60| |
| | | | |
| 5 |Визначення нафтопродуктів | 28,39| |
| | | | |
| 6 |Визначення свинцю | 30,13| |
| | | | |
|23)|Дослідження фізичних факторів | | |
| | | | |
| 1 |Вимірювання шуму еквівалентного | 29,42| |
| | | | |
| 2 |Вимірювання шуму спектрального | 11,04| |
| | | | |
| 3 |Вимірювання вібрації | 57,67| |
| | | | |
| 4 |Вимірювання інфразвуку | 11,04| |
| | | | |
| 5 |Вимірювання ультразвуку | 11,04| |
| | | | |
| 6 |Вимірювання освітленості | 3,50| |
| | | | |
| 7 |Вимірювання звукової потужності |116,15| |
| | | | |
| 8 |Вимірювання густоти потоку енергії з зверхвисокочастотним| 13,79| |
| |випромінюванням | | |
| | | | |
| 9 |Вимірювання лазерного випромінювання | 13,79| |
| | | | |
| 10|Вимірювання постійного та змінного магнітного поля | 7,24| |
| | | | |
| 11|Вимірювання електростатичного поля | 7,05| |
| | | | |
| 12|Вимірювання електричного поля промислової частоти | 5,96| |
| | | | |
| 13|Вимірювання електромагнітного поля високочастотного та| 8,90| |
| |ультрависокочастотного діапазону | | |
| | | | |
| 14|Вимірювання інфрачервоного та ультрачервоного випроміню-| 5,59| |
| |вання | | |
| | | | |
| 24|Дослідження питної води | | |
| | | | |
| 1 |Визначення запаху при 20 градусах С | 1,70| |
| | | | |
| 2 |Визначення запаху при 60 градусах С | 1,71| |
| | | | |
| 3 |Визначення смаку | 0,58| |
| | | | |
| 4 |Визначення мутності | 3,65| |
| | | | |
| 5 |Визначення колірності | 3,45| |
| | | | |
| 6 |Визначення водневого показника | 1,97| |
| | | | |
| 7 |Визначення вмісту активного хлору | 3,72| |
| | | | |
| 8 |Визначення лужності | 2,35| |
| | | | |
| 9 |Визначення окислюваності | 8,10| |
| | | | |
| 10|Визначення вмісту аміаку | 5,65| |
| | | | |
| 11|Визначення вмісту нітритів | 5,68| |
| | | | |
| 12|Визначення вмісту нітратів | 6,58| |
| | | | |
| 13|Визначення жорсткості | 2,59| |
| | | | |
| 14|Визначення вмісту хлоридів | 3,60| |
| | | | |
| 15|Визначення вмісту заліза | 7,61| |
| | | | |
| 16|Визначення вмісту кальцію | 2,20| |
| | | | |
| 17|Визначення вмісту магнію | 0,29| |
| | | | |
| 18|Визначення вмісту сухого залишку | 5,25| |
| | | | |
| 19|Визначення вмісту фторидів | 7,54| |
| | | | |
| 20|Визначення вмісту миш'яку | 11,52| |
| | | | |
| 21|Визначення вмісту алюмінію | 6,88| |
| | | | |
| 22|Визначення вмісту міді | 10,20| |
| | | | |
| 23|Визначення вмісту сірководню | 4,65| |
| | | | |
| 24|Визначення вмісту марганцю | 10,74| |
| | | | |
| 25|Визначення вмісту свинцю | 11,21| |
| | | | |
| 26|Визначення вмісту срібла | 8,22| |
| | | | |
| 27|Визначення вмісту цинку | 8,70| |
| | | | |
| 28|Визначення вмісту поліфосфатів | 7,16| |
| | | | |
|25)|Дослідження стічних вод, води поверхневих водойм | | |
| | | | |
| 1 |Визначення вмісту поверхнево-активних речовин | 12,36| |
| | | | |
| 2 |Визначення вмісту фенолу | 10,64| |
| | | | |
| 3 |Визначення вмісту нафтопродуктів | 13,93| |
| | | | |
| 4 |Визначення вмісту хрому | 13,36| |
| | | | |
| 5 |Визначення вмісту формальдегіду | 5,51| |
| | | | |
| 6 |Визначення вмісту кадмію | 9,36| |
| | | | |
| 7 |Визначення вмісту бору | 12,22| |
| | | | |
| 8 |Визначення вмісту ціанідів | 6,65| |
| | | | |
| 9 |Визначення вмісту розчиненого кисню | 6,21| |
| | | | |
| 10|Визначення біологічної потреби кисню | 11,05| |
| | | | |
| 11|Визначення вмісту нікелю | 6,37| |
| | | | |
| 12|Визначення вмісту кобальту | 6,09| |
| | | | |
| 13|Визначення вмісту ртуті | 8,80| |
| | | | |
| 14|Визначення жорсткості | 2,92| |
| | | | |
| 15|Визначення вмісту завислих речовин | 5,01| |
| | | | |
| 16|Визначення вмісту жирів, масел | 12,00| |
| | | | |
| 17|Визначення хімічної потреби кисню | 13,25| |
| | | | |
| 18|Визначення вмісту сульфатів | 11,09| |
| | | | |
| 19|Визначення вмісту вуглекислоти | 3,19| |
| | | | |
| 20|Визначення вмісту сурми | 10,66| |
| | | | |
| 21|Визначення вмісту селену | 18,43| |
| | | | |
| 22|Визначення вмісту олова | 19,58| |
| | | | |
| 23|Визначення вмісту кремнію | 10,06| |
| | | | |
| 24|Визначення вмісту берилію | 19,65| |
| | | | |
| 25|Визначення вмісту барію | 17,38| |
| | | | |
| 26|Визначення вмісту міді | 21,54| |
| | | | |
| 27|Визначення вмісту свинцю | 21,54| |
| | | | |
| 28|Визначення вмісту кадмію | 21,54| |
| | | | |
| 29|Визначення вмісту цинку | 21,54| |
| | | | |
| 30|Визначення вмісту миш'яку | 28,96| |
| | | | |
| 31|Визначення вмісту ртуті | 14,65| |
| | | | |
| 32|Визначення вмісту заліза | 21,46| |
| | | | |
| 33|Визначення вмісту олова | 24,69| |
| | | | |
|26)|Газохроматографічні дослідження полімерних матеріалів | | |
| | | | |
| 1 |Визначення ацетальдегіду | 14,15| |
| | | | |
| 2 |Визначення вінілацетату | 38,77| |
| | | | |
| З |Визначення спиртів | 20,82| |
| | | | |
| 4 |Визначення стиролу в повітрі | 20,73| |
| | | | |
| 5 |Визначення епіхлоргідрину | 38,18| |
| | | | |
| 6 |Визначення пластифікаторів | 21,86| |
| | | | |
| 7 |Визначення бензолу, толуолу, ксилолу | 14,97| |
| | | | |
| 8 |Визначення гексану, гептану, бензину | 19,22| |
| | | | |
| 9 |Визначення хлористого вінілу | 16,99| |
| | | | |
| 10|Визначення метиленхлору, метизиліну | 16,51| |
| | | | |
| 11|Визначення циклогексанону | 18,21| |
| | | | |
| 12|Визначення ацетону, етанолу, бутанолу | 16,22| |
| | | | |
|27)|Дослідження полімерних матеріалів тонкошаровою хроматогра-| | |
| |фією | | |
| | | | |
| 1 |Визначення вмісту важких металів | 22,99| |
| | | | |
| 2 |Визначення вмісту стиролу | 20,70| |
| | | | |
| З |Визначення окислюваності | 21,13| |
| | | | |
| 4 |Визначення формальдегіду | 19,89| |
| | | | |
| 5 |Визначення фенолу, дифенілолпропану | 34,12| |
| | | | |
| 6 |Визначення вмісту капролактаму | 21,70| |
| | | | |
| 7 |Визначення вмісту пластифікаторів | 20,27| |
| | | | |
| 8 |Визначення вмісту каптаксу, альтаксу | 22,99| |
| | | | |
| 9 |Визначення вмісту тіураму | 22,86| |
| | | | |
|10 |Визначення вмісту дифенілгуанідіну | 22,89| |
| | | | |
|11 |Визначення поліетиленполіаміну | 24,58| |
| | | | |
|12 |Визначення вмісту вулкациту П, сульфенаміду С | 15,27| |
| | | | |
|13 |Визначення вмісту миш'яку | 8,70| |
| | | | |
|28)|Дослідження полімерних матеріалів фотоелектроколориметрич-| | |
| |ними методами | | |
| | | | |
| 1 |Визначення складних ефірів | 24,18| |
| | | | |
| 2 |Визначення вмісту фтору | 22,47| |
| | | | |
| 3 |Визначення формальдегіду | 22,21| |
| | | | |
| 4 |Визначення вмісту толуілендіізоціанату | 15,00| |
| | | | |
| 5 |Визначення вмісту аміаку | 29,29| |
| | | | |
| 6 |Визначення фенолу | 24,47| |
| | | | |
| 7 |Визначення уайт-спіриту, бензину, гасу | 20,09| |
| | | | |
| 8 |Визначення метанолу | 35,78| |
| | | | |
| 9 |Визначення гексаметилендіаміну, тилендіаміну | 16,06| |
| | | | |
|10 |Визначення акрилатів | 22,20| |
| | | | |
|11 |Визначення вмісту фталевого ангідриду | 17,62| |
| | | | |
|12 |Визначення вмісту метилетілкетону | 17,88| |
| | | | |
|13 |Визначення вмісту етилен-, диетиленгліколю | 17,05| |
| | | | |
|14 |Визначення вмісту малеїнового ангідриду | 13,97| |
| | | | |
|29)|Санітарно-бактеріологічні дослідження | | |
| | | | |
| 1 |Дослідження води питної фільтрувальним методом | 13,45| |
| | | | |
| 2 |Дослідження води питної бродильним методом | 15,62| |
| | | | |
| 3 |Дослідження води відкритих водойм фільтрувальним методом | 49,04| |
| | | | |
| 4 |Дослідження води відкритих водойм бродильним методом | 51,94| |
| | | | |
| 5 |Дослідження коліфагів | 22,54| |
| | | | |
| 6 |Дослідження грунту, лікувальних грязей | 38,85| |
| | | | |
| 7 |Дослідження повітря | 15,45| |
| | | | |
| 8 |Дослідження на стерильність | 10,14| |
| | | | |
| 9 |Дослідження лікувальних форм | 14,22| |
| | | | |
|10 |Дослідження аптечного посуду, пробок | 14,50| |
| | | | |
|11 |Дослідження сухих лікувальних препаратів | 15,42| |
| | | | |
|12 |Визначення антибіотику в харчових продуктах | 21,05| |
| | | | |
|13 |Дослідження консервованих продуктів | 6,76| |
| | | | |
|14 |Визначення інгібіторів в харчових продуктах | 5,99| |
| | | | |
|15 |Реакція нейтралізації на ботулотоксин(біопроба) | 87,10| |
| | | | |
|15 |Виявлення збудника ботулізму | 16,47| |
| | | | |
|16 |Дослідження змивів на бактерії групи кишкової палички | 5,16| |
| | | | |
|17 |Дослідження змивів на стафілокок | 6,83| |
| | | | |
|18 |Дослідження змивів на плісняві гриби | 5,76| |
| | | | |
|19 |Дослідження змивів на ентерокок | 7,28| |
| | | | |
|20 |Дослідження об'єктів зовнішнього середовища на сальмонели,| 17,07| |
| |шигели, ентеропатогенні ешерихії | | |
| | | | |
|21 |Дослідження об'єктів зовнішнього середовища на кемпілобак-| 12,58| |
| |терії | | |
|22 |Дослідження безалкогольних напоїв | 16,69| |
| | | | |
|23 |Дослідження мінеральних вод | 17,13| |
| | | | |
|24 |Дослідження крові донорів, кровозамінників | 10,14| |
| | | | |
|25 |Контроль поживних середовищ якісним методом | 7,29| |
| | | | |
|26 |Контроль поживних середовищ кількісним методом | 12,42| |
| | | | |
|ЗО)|Дослідження біологічного матеріалу | | |
| | | | |
| 1 |На дифтерію | 22,32| |
| | | | |
| 2 |На бордетелли | 18,00| |
| | | | |
| 3 |На менінгококи | 12,70| |
| | | | |
| 4 |На наявність збудників гострих кишкових інфекцій | 21,44| |
| | | | |
| 5 |На дисбактеріоз | 36,06| |
| | | | |
| 6 |На аспорогенну анаеробну інфекцію | 17,86| |
| | | | |
| 7 |На газову гангрену | 12,78| |
| | | | |
| 8 |На кампілобактерії | 10,25| |
| | | | |
| 9 |На кандідоз | 5,69| |
| | | | |
| 10|Дослідження крові на стерильність | 13,31| |
| | | | |
| 11|Дослідження крові на гемокультуру | 13,36| |
| | | | |
| 12|Дослідження мокроти | 17,15| |
| | | | |
| 13|Дослідження мочі, жовчі, виділення статевих органів | 17,58| |
| | | | |
| 14|Дослідження виділень з очей, вуха, носа, мигдалин | 15,77| |
| | | | |
| 15|Дослідження матеріалу з ран, трупного матеріалу | 22,03| |
| | | | |
| 16|Визначення чутливості до антибіотиків | 6,45| |
| | | | |
| 17|Обстеження декретованих контингентів на кишкові інфекції | 8,84| |
| | | | |
| 18|Дослідження рідин а закритих порожнин | 14,89| |
| | | | |
| 19|Відбір матеріалу від людини на кишкові інфекції | 2,44| |
| | | | |
| 20|Відбір матеріалу від людини з відкритих порожнин | 2,09| |
| | | | |
| 21|Відбір крові з пальця | 0,64| |
| | | | |
| 22|Відбір змивів (20 зразків) а навколишнього середовища | 2,34| |
| | | | |
|31)|Серологічні дослідження | | |
| | | | |
| 1 |Ві-гемаглютинація для декретованих контингентів | 6,45| |
| | | | |
| 2 |Ві-гемаглютинація з діагностичною метою | 8,09| |
| | | | |
| 3 |Ві-гемаглютинація з цистеїновою пробою | 15,37| |
| | | | |
| 4 |Реакція на тиф та паратифи | 42,87| |
| | | | |
| 5 |Реакція пасивної гемаглютинації з комплексним сальмонельоз-| 16,26| |
| |ним діагностикумом | | |
| | | | |
| 6 |Реакція пасивної гемаглютинації з сальмонельозними діагно-| 28,02| |
| |стикумами для визначення серогрупи | | |
| | | | |
| 7 |Реакція пасивної гемаглютинації з сальмонельозним діагности-| 47,68| |
| |кумом та цистеїновою пробою | | |
| | | | |
| 8 |Реакція пасивної гемаглютинації з одним діагностикумом на| 11,72| |
| |шигели | | |
| | | | |
| 9 |Реакція пасивної гемаглютинації з трьома діагностикумами на| 24,09| |
| |шигели | | |
| | | | |
| 10|Реакція пасивної гемаглютинації з діагностикумами на шигели| 38,36| |
| |та цистеїновою пробою | | |
| | | | |
| 11|Визначення антитіл мікрометодом до дифтерії | 8,24| |
| | | | |
| 12|Визначення антитіл мікрометодом до правцю | 8,24| |
| | | | |
| 13|Визначення антитіл мікрометодом до кіру | 9,55| |
| | | | |
| 14|Реакція Відаля з аутоштамом 1 культури | 6,11| |
| | | | |
| 15|Реакція Відаля на бордетели | 23,71| |
| | | | |
|32)|Дослідження на окремі види збудників | | |
| | | | |
| 1 |На коліформи | 10,24| |
| | | | |
| 2 |На Е.coli | 8,55| |
| | | | |
| 3 |На сульфітредукуючі клостридії | 7,48| |
| | | | |
| 4 |На протей | 5,42| |
| | | | |
| 5 |На гриби та дріжджі | 8,31| |
| | | | |
| 6 |На кількість мезофільних аеробних та факультативних ана-| 9,62| |
| |еробних | | |
| 7 |На сальмонели | 10,30| |
| | | | |
| 8 |На псевдомонади | 4,95| |
| | | | |
| 9 |На стафілокок | 9,75| |
| | | | |
| 10|Дослідження на СНІД (одне дослідження) | 13,10| |
| | | | |
|33)|Різні роботи | | |
| | | | |
| 1 |Прання інфекційної білизни (1кг) | 0,99| |
| | | | |
| 2 |Проведення ентомологічних робіт на 1 кв.м | 0,19| |
| | | | |
| 3 |Збирання та переробка абортної крові | 25,02| |
| | | | |
| 4 |Збирання та переробка плацентарної крові | 28,05| |
| | | | |
| 5 |Дезинфекція речей 1кг | 0,20| |
| | | | |
| 6 |Санітарна обробка колективів | 4,54| |
|---|------------------------------------------------------------|------|----|

Заступник голови В. РОМАШКО